Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LukrecjaA38

Świadectwo ukończenia szkoły

Polecane posty

Gość LukrecjaA38

Witam. Moje dziecko będzie kończyło w przyszłym roku gimnazjum.. i zapytało mi się czy jak będzie opuszczało szkołę to może z klasą dać swojej nauczycielce świadectwo ukończenia gimnazjum.. z jej danymi. Chodzi po prostu o taki upominek. Czy takie coś można w ogóle kupić? Wiadoma sprawa że żadnych pieczątek nie będzie.. tylko sam papier. Proszę o podpowiedzi ;))

Gość Krystinan24
0/10 prowo

Gość LukrecjaA38
Człowieku dla Ciebie chyba wszystko jest prowo. I proszę Cię nie oceniaj mojego tematu.

Gość LukrecjaA38
Jestem bardzo seksowna dziewczyna.

Gość LukrecjaA38
chora jest ta kafeteria. dzieciaki zamiast w szkole to podpinają się pod czyjeś nicki.. szkoda słów

Gość aggggggree
ale jakie swiadectwo? o co chodzi w ogole? na co nauczycielce to swiadectwo? no i swiadectwo twojego dziecka to chyba bedzie potrzebne jak bedzie skladalo papiero do liceum :o

Gość BARDZO DOBRA RADA !
LukrecjaA38 pamiętaj, żebyście z mężem ruchali się tylko wtedy, jak Wasze dziecko śpi. Bo jeszcze pomyśli, że tata robi mamie krzywde, jak będziesz krzyczala podczas orgazmu.

Gość LukrecjaA3B
Niestety nigdy nie mam orgazmu. :(

Nikt nie jest dziecko na tyle głupi żeby nie rozróżnić B od 8. Nie będę się z Tobą kłócić bo nie mam na celu zniżanie się do Twojego poziomu tylko szukałam podpowiedzi co do mojego tematu.. ale mówi się trudno.. tu powinien być dozwolony dopuszczalny wiek bo inaczej nic z tego forum nie będzie. Do Widzenia

Gość wszyscy z kafe
Lukrecja, życzymy Ci zawsze orgazmu.

Gość seksowny tadeusz.
up

Gość doc. Zajączkowski
Mam patent na Mechaniczną koniobijkę Automatyczną , na prąd / 380 V / lub na silnik spalinowy . Może być zasilana ręcznie za pomocą korby , jednak musi być do tego dwoje mocnych ludzi. Czy mogę starac się o dotacje unijne na mój wynalazek ? dofc. zajączkowski