Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co co co kupic

Co kupić dla kogoś kto się wprowadza do nowego domu?

Polecane posty

a jeszcze z tego co pamiętam to dostali śliczną pościel na łóżko sypialniane ale musisz znać wymiary, narzutę i tu to samo jakiś zestaw porcelany, alkohol, kwiaty w tym było drzewko szczęścia. Jak coś mi się jeszcze przypomni to napiszę.

Gość co co co kupic
taki stojak na przyprawy, obracany, okrągły - o tym też mężowi mówiłam żeby kupić bo mi się to podoba, tak mówisz że ta brytfanka to dobry pomysł- mój mąż kręci nosem i chciałby od razu odkurzacz czy coś- ja mówię ze nie wiem czy mają czy nie a wiadomo ze jak juz kupic to porzadny a to tez kosztuje ...

Gość co co co kupic
bo ja naprwawdę chcę kupić im coś co się przyda a nie będzie tylko lezeć i zbierać kurz. no i tak jak mowilam wczesniej do 150zł

Gość MamaWiktorka:)
A moze jakas ladna taca? Tez fajny i przydatny prezent ;) w koncu w domu sie przyjmuje sporo gości i jest wiekszy niz mieszkanie wiec noszenie wszystkiego pojedynczo jest pewnym problemem a ladna taca to ozdoba gospodyni :)

Tak myślę że może jakiś fajny stojak na wino + wino+ korkociąg. Albo wiklinowy kosz taka skrzynia aby schować np. odkurzacz

Zestaw do fondue dla 6 osób, zegar na ścianę aby im odliczał czas możliwości jest dużo.

Gość a mnie podoba się pomysł
stojak na wino to zbędny grat, jak piją, to może im się przyda raz w tygodniu - choć nie sądzę, takie rzeczy trzyma się w barku, w szafkach, uważam, że będzie tylko zagracał kuchnię czy szafkę w pokoju. Pójdzie w kąt, prędzej czy później. Zestaw do fondue jest ok, też chciałabym dostać :P Odkurzacz niebardzo, bo po pierwsze - być może już mają, a po drugie - no tu licz się z kosztami 300zł+.

Gość co co co kupic
Ja wiem że są takie koszta naparwdę dobrego odkurzacza, bo im się ostatnio ich popsuł no ale to już sobie pewnie kupili. Jakby ktoś z nami do spułki kupował to ok ale sami to na pewno nie. muszę wziac mlotka zeby mezowi to wybic z glowy :)

Gość goch_a
może warto się zrzucić z innymi osobami i kupić coś większego, lepszego, potrzebnego, na co w pierwszej kolejności nie będą mogli sobie pozwolić. My np. dostaliśmy w zbiorowym prezencie dywan do sypialni i jestem z takiego prezentu bardzo zadowolona:) dywan pewnie byłby na szarym końcu listy zakupów a takto już go mam, jeżeli spodobał wam się taki pomysł to może tu http://www.galeria-dywanow.com/pl/ znajdziecie jakiś odpowiedni