Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuujh

komornik zaplombował moje rzeczy. czy miał prawo? co ja mam teraz zrobic?

Polecane posty

Gość yuujh

Pomieszkuję u chłopaka i nagle wbija się komornik. Ja w ogóle nie wiedziałam, że mój facet dorobił się takich długów! Zresztą w ogóle mnie to już teraz nie interesuje. Ja tutaj czasowo pomieszkuję. W sensie mam tutaj kilka swoich rzeczy i przyjeżdżam na weekendy, na kilka dni itp. Komornik wchodzi poplombował co się da w tym MOJE RZECZY. Ja tłumaczyłam mu, że laptop, dvd są MOJE. A on nic i pozaklejał mi to jakimiś naklejkami! No i co ja mam zrobić? Mogę to poodklejać i mieć to w dupie?

Gość yuujh
No właśnie ja już sama nie wiem. Może sobie tym problemów narobie? Z drugiej strony to szkoda jeszcze, że mi w torebce nie grzebał i tam nie plombował!

cos ty, mojej koleżance kiedyś lodówkę zamknął hahahahahah i na jego oczach ją otworzyła, potem już nie przyszedł heheh

Gość yuujh
Kurcze naprawde się martwię. Może mogłam powiedzieć, że to wszystko jest moje i jakby udowodnili, że nie jest? :P

Gość yuujh
Ja nawet naklejkę mam na SWOIM rowerze! Śmiech na sali po prostu!

ale możliwe, że byś musiała dostarczyć im jakieś dokumenty na to, że to Twoje... np faktury za te sprzety itp

Gość gjhkcgkgkc
no własnie tak komornicy robia , plombują wszystko, a dopiero pożniej wyjasnienie sprawy, czy należy to do Ciebie, czy do chłopaka.masz paragony na Twój sprzęt, bo będą Ci potrzebne

Gość yuujh
faktury? ja nie mam żadnej faktury! kupując rower dostaje się w ogóle fakturę? ten komputer jest dawno po gwarancji ja nawet nie wiem czy rachunek na niego mam, a i tak raczej na pewno nie był imienny. Na gry też dał naklejki.Jakaś Paranoja. Czyli przykładowo jak byłaby u mnie koleżanka ze swoim komputerem to też mógłby go zakleić?

Gość yuujh
Rower to ja akurat dostałam w prezencie. Nawet nie wiem czy osoba od której go dostałam dalej ma ten rachunek. Czyli co zabiorą mi te rzeczy, bo przebywałam u faceta, który narobił sobie długów? Rewelacja kurwa!

Gość yuujh
Nie wiem czy miał, bo nie wiem co to jest ta koniobijka.

Gość magia123
to uciekaj, bo jeszcze Ciebie zaplombuje