Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eh mam dosc

eh..mam dosc

Polecane posty

Gość eh mam dosc

Hej. Czy Wy szczupłe dziewczyny też macie problem z krytyką dotyczącą Waszej wagi? Np. mówią wam , że powinnyście przybrać na wadze ,że wyglądacie okropnie? Mam 175 cm i ważę 54 kg i niestety często spotykam się z taką krytyką.

Gość eh mam dosc
A w dodatku nie moge nic z tym zrobić. Jem bardzo dużo ale po prostu takie mam geny, a każdy zaraz mysli ,że jestem chora albo na anoreksję albo na bulimię...Mam tego dość. A jak mówię im,że mam cellulit i rozstępy oraz tłuszczyk na brzuchu i udach to oczywiście nie chcą mi uwierzyć,bo twierdzą, że szczupłe osoby tego mieć nie mogą.

też się mnie czepiają gadki typu "Ty nie gadaj że lubisz jeśc, jakoś nie widać" wkurza mnie to... albo tekst -Ty cellulitis? jasne.. a ja faktycznie mam i nie jestem jakimś chudzielcem, ważę 53/170cm

Gość mam świetną pracę...
tak, stale to słyszę, najczęściej od osób z nadwagą, to jest niesamowite bo gdybym ja powiedziała koleżance, że powinna schudnąć bo wygląda jak wieprz to by się pogniewała i społecznie byłoby to odebrane jako nietoleracja itp, a jak ja słyszę powinnas przytyc bo wyglądasz jak wieszak to broń boże nie powinnam się gniewać bo to tylko dobra rada

Gość pluciak
ale grubassss

Gość pluciak
jak mozna tak wygladac..

Gość eh mam dosc
No dokładnie, przecież ja może i jestem szczupła ale nie wychudzona(że widać tylko same kości i skórę). Tak jak wspomniałam mam trochę ciałka tu i ówdzie. A przez te ciągłe ko0mentarze popadłam w kompleksy...wstydze się rozebrac na plaży, a jak ktos sie na mnie patrzy to myslę sobie , że to dlatego,że wyglądam tak okropnie... ;/

Gość eh mam dosc
W zasadzie tez słyszę krytyke tylko od osób z nadwagą. Ale najgorsze jest to, że ja nigdy nie postrzegałam kogoś przez pryzmat jego wagi a teraz zaczyna to dotykac mnie i w ogóle nie moge tego pojąć. I w telewizji i w Internecie zaczęła sie nagonka na szczupłe osoby, że teraz mężczyźni to nie chcą "wieszaków", że taki wieszak to źle wygląda.