Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karina_Sopot

dziwny cos na penisie

Polecane posty

Gość Karina_Sopot

hej dziewczynki mam problem ze swoim mezczyzna, mozecie mnie oswietlic i sie nie smiac, bo niestety ja dopiero zaczynam te rzeczy. dlaczego gdy caluje pena swojemu facetowi, to on nie skonczyl, a z niego leci taka maż przezroczysta? szczegolnei jak staram sie gleboko go miec w ustach, czy z nim wszystko normalne? czy mnie kłamie a wytrysk juz ma odrazu?

Gość 5152
to normalne, to tzw. wydzielina przedspermowa, ale nie wpuszczaj jej do piczy bo w niej są plemniki

Gość Karina_Sopot
to jeszcze małe jedno pytańko. Wiem ze troche tendencyje, ale jak wspominałam zaczynam, a nie chce u mojego faceta miec posmiewiska wiec dziewczyny doradzcie mi, bo w sumie jestem jeszcze dziewica nei robimy tego w cipke, tylko caly czas w pupe. Czy prawda jest ze jak z pupy on wyciagnie i np. bedzie mi masowal lechtaczke penisem, to szansa ze jakies bakterie dostana sie do cipki? i jakie moga byc objawy, chodzi mi o to tez czy to poprostu bedzie 2 dniowe zapalenie i przejdzie,c zy cos powazniejszego?

Gość kuplasendrik
Robicie w pupe bez gumki i on się spuszcza w Twojej pupie ?

Gość dretnicoka
najlepiej niech po wyjęciu z Twojego słodkiego anusa umyje chu.ja czy robisz mu zawsze loda z połykiem ?

Gość odnosnie zaistniałej sytuacji
no raczej nie pozwalaj na takie jazdy, higiena najważniejsza, możesz dostać jakiegoś szajsu

Gość Karina_Sopot
mam 18 lat, czy mam mu powiedziec ze pracuje w agencji?

Gość Karina_Sopot
w pupe bez gumy bo on mowi ze uwaza zawsze tak samo dotykajac mojej lechtaczki mowi ze to bezpieczne na 100% a wlasnie troszke mnie to nei pokoilo, ale juz teraz wiem ze nie ma dotykac co do pupy jak ja sie zblizam a nie chce zeby wyszedl a on juz musi sie spuscic, pozwalam w pupie bo wtedy mam duzy orgazm, z tym ze pozniej siedze w takiej pozycji zeby sperma wyleciala nie na cipke ale w drugia strone, troche to nie wygodne, ale czego nie zrobi sie dla rozkoszy:) :-) wlasnei mysle o tym zeby mogl sprobowac w cipke, tylko z ta prezerwatywa to chyba nei tak do konca suoper, bo peknie i co wtedy

Gość Karina_Sopot
a co do seksu w pupe po czesto jest tak ze koncze mu ustami i idzie umyc, czasami choc sporadycznie jak nie ma mozliwosci umycia biore do ust i mu robie do konca. Troszke jest wtedy specyficzny zapach ale daje rade w tym erotycznym amoku:) oczywiscie jak wyciaga penis jest czysciutki i nic na nim nie ma

Gość Jolanta_Gdańsk
najlepiej róbcie tak: kutas bez gumki do piczy, bo chyba chcesz z nim mieć dziecko, wygól włosy na piczy,żeby łatwo trafił po ile macie lat ??

Gość Karina_Sopot
ale jednak wolałabym to robic z jego tata, on ma 10 cm jak stoi, a jego tata 26

Gość BARDZO WAŻNE PYTANIE.
Karina_Sopot, ile bierzesz od klientów za loda z połykiem ?

Gość Karina_Sopot
100 zl

Gość Karina_Sopot
po co pisze podszywacz? no tak czy inaczej, on uwaza wiec mysle ze moge mu zaufac jest starszy odemnie, ale ja i on rtobimy to pierwszy raz za soba, przed nikogo nei mielismy ja mam 17 on 22 lata chce zeby bylo mu dobrze, dlatego mzoe w pupe nie chce zeby mnei zostawil

Gość Karina_Sopot
11:44 podszywacz, ja mam 34 lata a on 26

Gość Taki jeden ziom :P
Jedzie Cię w dupę i się uważasz za dziewicę???? No niezłe czasy... A później traf na taką "dziewicę" yhhhhh