Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę nie myśl

proszę nie myśl.

Polecane posty

Gość proszę nie myśl

Wy też czasami boicie się siebie ? swojego zachowania ? ostatnio mnie moja sytuacja przeraża.

Gość proszę nie myśl
idę na pierwszy rok studiów, zostawiam chłopaka (dalej mojego), jestem z nim prawie 4 lata, kochamy sie, chce żeby leżał koło mnie codziennie wieczorem. boję się że poznam kogoś na studiach, że coś zrobię czego bede żałować... boję sie do takiego stopnia że nie chce w ogólę jechać do Wrocławia...

Gość proszę nie myśl
mam 19 lat, mam urodę ponad przeciętną lecz nie jestem tam jakaś megan fox. zaczepiają mnie mężczyźni, boję sie swojej reakcji że coś zrobie nie po swojej myśli podczas np. kłótni z chłopakiem że zrobie coś czego będe żalowałą...

Gość proszę nie myśl
na to aż zamieszkamy razem musze poczekać 2 lata i tylę bedziemy widywali się bardzo rzadko. co w ogóle nie miało miejsca. anjdłuższy okres czasu kiedy sie nie widywalismy to tydzien bo któreś pojechała gdzies na jakaś wycieczke.

Gość proszę nie myśl
od tygodnia nie mogę zasnąc męczy mnie to co mogę zrobić gdy będę sama. bo tak na prawdę nigdy sama nie byłam od prawie 4 lat zawsze z nim w trudnych sytuacjach zyciowych we wszystkim.

Gość proszę nie myśl
nie chce tutaj wychodzić za wariatkę ale męczy mnie fakt że go tu zostawiam czuje sie winna. moje kolezanki nie moga mi przegadac ze 2 lata to nic w porównaniu z 4 jakie razem spedzilismy :)

Gość proszę nie myśl
nie wiem co o tym myślec... czuję sie podle jego zapewniam że nie dopuszczam takiej mysli ze mogło by sie cos stać... jednak ja dopuszczą tą myśl cały czas gdy siedzimy ze soba długo gdy zasypiam myśle czy to na pewno on jezeli mam takie wątpliwości ... nie wiem.