Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bona Mela

5 lat roznicy - czy taki zwiazek ma sens

Polecane posty

Gość Bona Mela

mam 23 lata, moj chlopak 28. Ja wlasnie skonczylam studia, on juz pracuje i splaca kredyt na mieszkanie?

Gość MamaWiktorka:)
Ja mam 22 lata a moj maz 28 :) Zawsze wolalam troche starszych chlopakow. Takiej roznicy w ogole sie nie zauwaza ;)

ja mam 24 moj mąż 33 poznalismy sie 5 lat temu. jestesmy szczesliwi. a tez bylam biedna studentka a on doroslym facetem z ulozonym zyciem. ale ja skonczylam mgr znalazlam prace teraz mija rok od slubu i bierzemy kredyt na dom.... wszystko ma sens jak jest milosc

przecież 5 lat to nie jest dużo tym bardziej ze oboje jestescie dorośli...mój mąż jest ode mnie starszy 8 lat i jest super

Gość Bona Mela
Pocieszyliscie mnie ;-)

Oboje jesteście po 20tce, więc 5 lat to niewielka różnica wieku. Liczy się czy na co dzień się dogadujecie i macie podobne cele życiowe, spojrzenie na przyszłość - tę wspólną :)

własnie.. 5 lat to żadna róznica.. i jakieś głupie pytanie zadałaś..

Gość mjhg
ja swojego poznałam jak miałam 19 lat. Różnica wieku 8,5 lat. byliśmy razem przez 7 lat, Na początku było fajnie a z roku na rok coraz gorzej wydawało mi się że ja dojrzewam a on sie cofa w rozwoju. Facet nie ważne ile ma lat w rzeczywistości to zawsze dzieci :P