Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bella arabella222

brak manier u gosci w domu

Polecane posty

Gość stachumlotowicz
charmsy i jeszcze bym prosil zebys zatanczyla na stole. wtedy jest oki. zatanczylabys?

Gość nestea......
tak adolfie myslicielu mycie rak chroni przed wieloma chorobami, zwlaszcza ukladu pokarmowego! widac na biologii sie spalo. u mnie nawet w pracy, jak szalala tak swinska grypa, wszedzie byly rozwieszone infor. zeby wlasnie czesto myc rece!

Gość natalia w londynie
Zona rozwalilas mnie tym tekstem.wypije dzis za Ciebie kieliszek merlota, moze byc?> a jak mialbyc stringi i jasne spodenki, to wogole moglaby byc jazda co do goscia, no taki jest, nastepnym razem zapraszac na grilla, tam wszyscy troche chamieja ja na przyklad bylam kiedys bardzo oburzona jak zostalam zaproszona na chrzciny do polskiego domu, i kazano mi zdjac buty, a mialam caly stroj razem z butami i jakbym je zdjela to jakies nieporozumienie as niektorzy uwazaja ze tak trzeba znam Polki, ktore kaza zdejmowac buty dla health visitor, lekarza czy goscia ktory przyszedl zreperowac bojler nie wyobrazam sobie zaprosic ludzi na przyjecie i kazac im zdjac buty tak samo zreszta nie wyobrazam sobie doroslego czlowieka ktory mlaska i siorbie przy jedzeniu, moje 5 letnie dziecko juz tego nie robi, chyba ze jak chce mnie celowo wpienic

a to dziwne z tymi butami bo uwazam ze piach z dworu jest lepszy niz te syfy co sie znajduja na stopie... pot i brud spomiedzy palcow a fuuuu.. a zmyc z rak to mozna paisek czy tam jakis brud, kurz etc. bo bakterie nie splukuja sie z woda, trzeba by je bylo najpierw wygotowac, wiec mozna umyc rece zeby miec czyste bakterie na rekach:) sama na choroby ukladu pokarmowego nie narzekam, myje sie codzienie bo lubie byc czysta i tyle. a zreszta kuzwa o czym my gadamy... korelacji miedzy jedzeniem a moim ukladem pokarmowym uczestnicza jeszcze szcztucce.

Gość natalia w londynie
wiecie co, szczerze to ja myje rece jak wracam do domu, po siku, jak przygotowuje jedzenie, pupe zawsze po kopie he he, chyba ze na zewnetrznym, ale wtedy mam w torbie mokre chusteczki wiec tez ale jak siadam do stolu to niekoniecznie, ale i tak jem nozem widelcem lub lyzka, nie zdarza mi sie raczej jesc palcami, chyba ze kanapki, ale to raczej sama robie i od razu zjadam, wiec myje rece przed robieniem ich dziecku kaze myc, bo wiadomo ze czesto dolapie lapka jak spada w restauracjach, kebabowniach itd myje zelem odkazajacym, ktory mam zawsze w torebce, takie zboczenie, pozostalosc z pracy w NHS

Gość nestea......
mozesz nawet w ogole rak sobie nie myc. wisi mi to. ale z takimn brudasem byc bym nie chciala. ostatnio byl wlasnie fajny watek na ciazowym, ze dziewczyna sie zalila, ze jej tesciowa rak nawet po kiblu nie myje bo i po co :D i potem dotyka jej dziecko. dla wiekszosci osob to bylo oblesne, ale jak widac, niektorzy z hiegiena nie sa oswojeni. nie mi to oceniac i nie bede sie wdawala w tego typu glupie dyskusje, ze mycie rak jest zbedne. nie chcesz to sie nie myj.

Gość natalia w londynie
Zona tylko francuski nie masz sie co bac, ja generalnie lubie wina francuskie z malych winnic, sa najlepsze bo prawdziwe dobre wino daje humor, a kiepskie upija bezczelnie jak zwykly belt (chociaz czasem sentyment mnie ogarnia na mysl o winiakach za 5 na studenckich praktykach) dzisiaj merlot bo na biale za zimno, a kaszel mnie lapie, moze jednak za rzadko myje rece,,,,.

Gość natalia w londynie
zona a gdzie te Twoje zdjecia, ladna jestes jak cholera z tego co pamietam

Gość natalia w londynie
hiszpanskie tyz pikne, ale ja sie strasznie zrazilam po jednym (albo 4 ) na ibizie i tak mi zostalo

Gość natalia w londynie
blossom hill za slodkie, sprobuj casiliero del diablo, akurat z chile rozwe dobre bardzo na humorek w sloneczne dni ja pamietam winiak o nazwie " kochanica dziedzica", robil furore wsrod nas biednych studentow zaraz spadam do domu i do tego merlota co sie ciepli od rana

Gość natalia w londynie
zona dawaj nowe foty nie wstydz sie i tak wiesz ze jestes zaje... ladna

Gość natalia w londynie
no to jacobs creek najlepszy powaznie blossom hill nie daje tego co wino powinno, tego napdu szczescia i humorku

Gość natalia w londynie
napadu, ja juz patrze wieczorem zyje

Gość natalia w londynie
ooo wyrywalo do innej czasoprzestrzeni...nasze kochane polskie belty znam to - piwo debowe tyskie, po dwoch inna czasoprzestrzen

Gość natalia w londynie
jak zawsze przy tym stwierdzeniu wyobrazilam sobie goscia z wlosami do pasa i kolorowa piorowa opaska na lebku, spojrzalam na kolege ktory siedzi obok dalej przy swoim biurku i szczeka mnie boli ze smiechu

ja rose tak srednio, obojetnie jakie by nie bylo oh i ah.. czerwone to jest to - pasuje do mojej czerwonej pomadki i czerownych szpilek :) to tak na marginesie... chociaz nie pogardze bialym ale pol wytrwanym :) a zdjecie gdzies tam sie moze kiedys jeszcze poszuka.. dzieki :)

Gość natalia w londynie
jacobs ma bardzo dobre rozowe z babelkami, nalepsze na lunch

Gość natalia w londynie
zona w takim razie cieszymy sie ze nie masz bialych szpilek i trupiej pomadki do domu do domu, 3 dni wolne, puscilam im corke rybaka rudiego sz, niech posluchaja polskiej muzyki

Gość adam dzirski byczek
i znowu jakies cioty topik kolejny popsuly! kur..kolko wzajemnej adoracji, jak cie widze zona na kolejnych topiku to mi sie slabo robi...idz lepiej umyc rece

wlasnie wracam z lazienki z umytymi rekoma :) forum zagranica jest moje :D przejelam... nie wiedziales? zreszta off-topic wymarl a ty musiales sie wtracic ze swoim nie na temat zalem w moja strone.. oj kochanie... lec no ty spuscic sobie cisnienie bo szkoda nerwow sloneczko :)

Gość adam dzirski byczek
masz sie czym chwalic, druga mayor, ktora zawalala kazdy topik swoimi wypocinami A co do brudasow i chamow to mam w pracy goscia, ktory co rano zjada dwa jaka i chleb z maslem, potem przez caly dzien wali takimi jajecznymi pierdami, czasami kawalki jajka ma caly czas na brodzie, ohydztwo Bekaniem, ciumanie, siorbanie i pierdzenie to zachowania zarezerowane dla buractwa i totalnych ignorantow, osoba kulturalna w towarzystwie innych zachowa sie tak by nikogo nie urazic. Moja zona ma taka znajoma co podczas rozmowy dlubie notorycznie w nosie i potem wyciera baby w kanape, krzeslo, pod stol

Gość adam dzirski byczek
adolf idz dziecko po slownik i pocwicz pisownie bo chyba przespales wiekszosc lekcji polskiego, nie dosc ze brak higieny sie klania to i braki w edukacji, a zona sie podnieca ze ja taki "inteligent" zagaduje i popiera jej wypociny...

Gość natalia w londynie
i po co po co sie klocicie zjadlam mojego schabowego I zaczynam merlotka na szczescie mam dobre geny i odchdzac sie nie musze