Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciała bym mieć super figurę

NOVOSLIM... ktoś stosował?

Polecane posty

Gość chciała bym mieć super figurę

witam wszystkich. zamierzam rozpocząć kurację odchudzającą i zastanawiam się nad zastosowaniem suplementu diety tylko mam problem jaki powinnam wybrać. Dziś trafiłam na to cudo i proszę o opinię jeśli ktoś z was zna ten produkt i już go stosował. Czy warto?

Też się nad tym zastanawiałam, i poszperałam trochę na forach. Początkowo dobre opinie, ale potem się zaczęły wypowiadać babeczki, które kupiły i używały (stałe forumowiczki, osoby które nie robią marketingu szeptanego :P) i negatywnie - że albo bardzo słabe działanie, albo żadne. Dlatego nie kupiłam tego :) W zależności od tego jaką chcesz dietę stosować, to polecę Ci Alli (jeżeli w diecie są jakieś tłuszcze! oliwy itp! bo alli działa na jedzenie które ma tłuszcze w sobie, jeżeli będziesz jeść beztłuszczowo albo z niską ilością tłuszczów to nie zadziała), albo therm line II. Ja jestem na Dukanie i używam therm line, fajne jest :) I polecam rano przed śniadaniem, na czczo, wypić sobie koktajl proteinowy (kupisz w sklepie dla sportowców albo na necie) :)

Gość Wera W
Zastosowałam novoslim i schudłam w ciągu 3 miesięcy 10 kg :) Jestem bardzo zadowolona a przede wszystkim zaskoczona! ale nie mam porównania z innymi tabletkami bo to pierwsze na jakie się zdecydowałam

Gość Omo 56
Stosuję kurację już 2 miesiąc, robię sobie w pewnych odstępach czasu kurację oczyszczające sokami W efekcie schudłam 9 kg w ciągu 2 miesięcy! Jak dla mnie super wynik potem już tylko zakupy i próba utrzymania wagi Polecam novoslim pierwszy skuteczny i nie drogi środek jaki miałam

Gość esti WWO
przez peirwsze 2 tygodnie nie widziałam efektu ale później udało mi się schudnąc 10 kg w ciągu 2,5 miesiąca Nie wiem dlaczego ale zareagował mój oraganizm jakoś w opóźnionym czasie Nie brałam innych tabletek wiec nie mam porównania ale napewno sięgnę teraz przed wakacjami znowu po niego ;p bo poki co wyglądam jak baleron :D

Gość Marek72516
Lepsza formule, a co idzie za skurtecznoscia ma BTL Medica SLIM. Na allegro kupilem sobie i zonie. Lacznie schudlismy 15 kg w pierwszy miesiac! ja 8,6 a zona 6,5! REWELACJA

Gość Kurdoopel
8,6 + 6,5 = 15,1 a nie 15 :o

Gość Aga_wrc
Wg mnie warto - osobiście minus 4 kg w ciągu miesiąca :)