Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropcia88

Nie za skromna? W zasadzie o gustach się nie dyskutuje...

Polecane posty

Gość potem i tak wezmie gryza
nie jest skromna, jest w sam raz :-)

Gość joljoljol
sliczna

Gość ANUSIA 86
Elegancka i skromna ale gustowna nie tandetna

Gość kkkkkkkkkkkk
bardzo ładna

Gość Kropcia88
Ochhh bosko, że tak myślicie. :) U F&Ż kolekcja 2012 jest skromniejsza, ale bardziej elegancka i gustowna niż 2011. Tzn. z kolekcji 2011 zastanawiam się nad tym modelem http://fularazywczyk.eu/sklep/model-472011-p-730?osCsid=c9c82286acc9d4fedee2cad1ebe6cd5c . Też skromniejsza od pozostałych "księżniczek", ale śliczna i pięknie leży. Tej o którą pytam jeszcze nie przymierzyłam. I zastanawiam się, czy podczas poruszania się jej dół będzie układał się równie dobrze jak na zdjęciu.

zastanawia mnie tylko cena...to troche sporo jak na tak prosta sukienke i do tego z tafty ktora jest najtanszym materialem jesli chodzi o suknie slubne :(

Piękna suknia. Choć ja bym dodała jakieś delikatne zdobienie pod biustem.

Gość Kropcia88
Ceny maja dość wysokie, to prawda. Ale byłam w wielu salonach i suknie od F&Ż są naprawdę dopracowane, a materiały wysokiej jakości. Komuś jakość materiału może być obojętna, ale ja zwracam uwagę na detale. No i dla mnie, osobiście, dużym plusem jest to, że suknie szyją na miejscu, a nie w Chinach.

Gość weźcie tę reklamę z boku
to zależy co znaczy dla Ciebie pojęcie "skromna"? Dla mnie skromna to jest prosta kiecka, coś a'la satynowa długa koszula nocna. Ta Twoja z pierwszego postu jest po prostu elegancka :) i nieprzesadzona.

Gość 4M
Nie.. bardzo ładna. Dobry wybór. Sama jestem świeżo po ślubie i wiesz co w tym przypadku im mniej tym lepiej ;))

Gość Kropcia88
4M: Pod względem praktyczności rzeczywiście im mniej tym lepiej. :) To będzie wystarczająco stresujący moment, żeby sobie jeszcze dokładać stresu związanego z pałętającym się ogromnym trenem przy krześle w kościele. :)