Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość messska

Kogo pytac o rzeczy do szpitala ?

Polecane posty

Gość messska

Cześć. Mam zamiar dowiedziec sie czy w szpitalu w którym bede rodzić mam przynieść ubranka dla dziecka ,jakie mleko bo będzie karmione butlą i takie tam pierdoły związane z wyprawką. Czy w związku z tym mam zadzwonić na dyżurke pielęgniarek położnictwa ? Kto mi udzieli takich informacji bez stękania ze to nie jego rola

W temacie się nie orientuję - to zależy od szpitala. Na pewno możesz wziąć ubranka - część szpitali ich wręcz wymaga, w pozostałych pytają czy przywiozłaś (jak nie, to ubierają w szpitalne - ale często wyglądają jak szmaty).

Gość purpurowa32
dokladnie tak jak piszesz, zadzwon do pielegniarek na oddział polozniczy albo noworodkowy

Gość purpurowa32
a z ciekawosci-gdzie bedziesz rodzic?

Gość messska
Ja w Szczecinie szpital Zdroje.Ciuszki pewnie trzeba zabrać no ale najbardziej ciekawi mnie temat mleka jakie podają i jakie ja musze mieć

Gość vi\
kochana, zadzwoń do szpitala a najlepiej tam idź - przynajmniej oswoisz się z tym miejsce. Wszędzie się wypisuje, że te położne to takie potwory, że ja az się bałam o cokolwiek zapytać, bo myślałam, że każde pytanie uznają za głupie itd. Nic bardziej mylnego. Trafiłam na super babeczki - wyjasniły mi wszystko nawet to o co nie zapytałam. Moja rada - idź na oddział :)

więc tak jeśli chodzi o ubranka to większość szpitali woli by matki miały swoje bo nie muszą się np torszczyć o pranie ale w każdym szpitalu jak nie masz to dziecko ci ubiorą bez obaw co do mleka w szpitalach mają takie jakie aktualnie dostaną od producentów bo szpitale nie kupują mm tylko dostają taka akcja marketingowa firm bo wiadomo jak dziecko jakieś mm dostanie w szpitalu to 99% mam takie samo potem będzie kupować, ale możesz mieć własne takie jakie chcesz podawać dziecku i łaski nie zrobią jak ci je przygotują bądz umożliwią samodzielne przygotowanie ale konkretne odpowiedzi na swoje pytania otrzymasz na oddziale położnictwa tam gdzie chcesz rodzić więc albo się przejdz tam albo zadzwoń

Gość messska
Bardzo wam dziękuje zaraz tam zadzwonie bo jestem teraz na etapie zakupów internetowych więc ta wiedza jest mi niezbędna teraz a oddział odwiedze swoją drogą :)