Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapłodniona100

Dzieciorób jeden yyyyyyyyyyyyy

Polecane posty

Gość zapłodniona100

Byliśmy ze sobą od 4 lat mieszkaliśmy razem ....zapewniał że mnie kocha,uwielbia itp. A jak się okazało ze zaszłam w ciążę na następny dzień oświadczył mi ze jego uczucia się wypaliły odchodzi i żebym nie dzwoniła ani nie szukała z nim kontaktu z dzieckiem nie chce mieć nic wspólnego alimentów nie będzie płacił co mam robić?

Gość zapłodniona100
Jak się na nim zemścić nie dam rady Sama utrzymać dziecka

jak się dziecko urodzi podaj go o alimenty i koniec...swoją drogą to kawał c.h.u.j.a z niego

Gość to wez usun to dziecko
i na drugi raz bądz mądrzejsza, a jak chcesz urodzić to urodź i na drugi raz tez bądź mądrzejsza. I złóż wniosek o alimenty!

Gość zapłodniona100
Na pewno podam ale czy takie sprawy trwają długo ? Sama jestem przerażona nie wiem jak mam sobie z wszystkim poradzić

Gość zapłodniona100
Rodzice mówią żebym się nie martwiła pomogą mi , ale ja też nie chce sprawiać im dodatkowych zmartwień dzwoniłam do niego ale cisza nie odbiera...ryczeć mi się chce

Gość takmalami
badanie dna, dobry adwokat i do sądu alimenty dostaniesz na bank, chyba że księciunio wyjedzie gdzieś na drugi koniec świata i go nie znajdziesz:O

Gość zapłodniona100
Wątpię żeby wyjechał ma tu dobra i dobrze płatna prace nie będzie chciał z tego zrezygnować

Gość takmalami
to po kłopocie ;)

Gość buahahhahahaha
no i super ze ma prace, masz prawo zazadac alimentów na dziecko w wysokosci 60% jego wynagrodzenia, nie cackaj sie z gnojem, jestes na wygranej pozycji

Gość egoma828
ZAPŁODNIONA100, NIE TY JEDNA I NIE OSTATNIA.... JA BYŁAM Z FACETEM 5 LAT I DOKŁADNIE TO SAMO... WYZNAWAŁ WIELKĄ MIŁOŚĆ, PLANOWANIE RODZINY ITP ITD. JAK TYLKO ZASZŁAM ON POLECIAŁ DO INNEJ I KLOPS. TERAZ MAM ŚWIETNEGO SYNKA I ALIMENTY KTÓRYCH ON NIE PŁACI. NA SZCZĘŚCIE MAM PRAWNIKA W RODZINIE I SPRAWA TRAFI DO KOMORNIKA.

Gość egoma828
A TY MOJA DROGA MOŻESZ SIĘ UBIEGAĆ O USTALENIE OJCOSTWA A PÓŹNIEJ O ALIMENTY. KOSZTY TEGO BADANIA SĄ WYSOKIE ALE TO TEN FRAJER BĘDZIE PŁACIŁ JAK SIĘ OKAŻE ŻE TO JEGO DZIECKO.