Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradźcie proszę

co kupić na urodziny 3-latkowi?

Polecane posty

Gość doradźcie proszę

z tym , ze jadę do niego za granicę, więc sami rozumiecie, bagaż

Gość Może taki warsztat stojący
z narzędziami, zapakowane nie zajmuje to dużo miejsca, albo garaż z autami, też zapakowane nie jest duże

Gość stefkua
w dzisiejszych czasach? komórka laptop lub quad :D

Gość Może taki warsztat stojący
mam 3 latke i niechcialabym zeby dostala plasteline :O sama nie zrobi jeszcze nic z tego :O

Gość doradźcie proszę
stefkua - ale żeś wymyśliła :-O

Gość 3 latek urodziny
Jak jedziesz za granice to kup mu polska ksiazeczke np.bolka i lolka ,reksia-taki 3 latek lubi ogladac kolorowe obrazki. Cos co bedzie wiazalo sie z naszy,mi bajkami

Gość ale to nawet nie jest
jeżeli chłopak, to jakies samochody nawet najmniejsze, tylko koniecznie świecące i grające :)

Samochody Wadera są świetne. Są duże, solidne i kolorowe. Chrześniak już rok bawi się gigantyczną śmieciarką ;) Może to nie jest poręczny prezent, ale bardzo wytrzymały, tak, że się nie rozpadnie po pierwszym zetknięciu z podłogą.

Gość doradźcie proszę
dzięki wszystkim:)

Gość do Może taki warsztat stojący
Ty żartujesz, ze Twój 3latek nie potrafi lepić z ciastoliny? Penie nigdy jej w rekach nie miala, bo mama sie boi, ze dziecko balagan zrobi :( Moj ciastoline uwielbia i juz od 2 roku zycia lepi... Ma do tego duza mate na stol i fartuszek. Potrafi lepic nawet godzine. Kup swojej malej, a zobaczysz jaka bedzie szczesliwa :) Farby moj tez uwielbia :) Rozkladam mu na podlodze duza folie, daje karton i lapkami slicznie maluje :)

Gość do Może taki warsztat stojący
ja proponuje tory drewniane i ciuchcie jakies wagoniki do tego, sa jeszcze drewniane drzewa do tego, jakies plotki, domki itp lub taki tunel do auta i kilka Hot Wheelsow do tego

Gość hanau3y1
Może jakaś gra edukacyjna? Dzieci w tym wieku lubią takie zabawy :) Z doświadczenia wiem, że takie gry bardzo pobudzają rozwój dzieci, zmuszają je do logicznego myślenia, przy czym sprawiają wiele uciechy :) Więc chyba nie ma lepszej opcji. Duży wybór takich gier można znaleźć tutaj: http://szkolnis.pl/gry_edukacyjne Ceny ciekawe, także można się na coś spokojnie skusić :)