Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalinowaKrólowa

Technik Architektury Krajobrazu i Dekorator Wnętrz

Polecane posty

Gość MalinowaKrólowa

Hej, zrobiłam licencjat i chcę teraz zrobić kurs w jednej ze szkół policealnych- raczej dla hobby ale może i poszukam po tym pracy, nie wiem, nie mam ciśnienia że muszę, zresztą mam już inny zawód ;) Wcześniej prowadziłam swoją firmę, ale jednak szukam czegoś co po prostu mnie interesuje... Mam pytanie, może ktoś wie? Jakie są średnio zarobki dla technika architektury krajobrazu i dla technika dekoratora wnętrz ? W ogóle ktoś po tym znalazł pracę czy tylko własna firma? Pozdrawiam.

Gość MalinowaKrólowa
up

Gość MalinowaKrólowa
Nikt się nie wypowie?

Gość jkguj
ja dopiero będę studiować arch wnętrz od października

Gość kenka
Otóż w tym roku kończę gimnazjum, a moim marzeniem jest zostać projektantem wnętrz. Jednak jest mały problem, nie bardzo wiem gdzie mam iść. Jeśli miałabym iść do liceum to słyszałam, że ciężko by mi było potem na studiach, no i oczywiście jeśli liceum to w grę wchodzi fizyka, ale niestety w gimnazjum mój nauczyciel od fizyki nie był zbyt, jakby to ująć dobrym nauczycielem i nauczyciel w liceum, do którego potencjalnie miałabym iść też nie jest zbyt dobry. Drugą opcją jest technikum, ale niestety w moim rejonie takiego nie ma. Myślałam na budowlanym, ale poziom w tym technikum nie jest zadowalający. Wiec ostatni zaczęłam się zastanawiać nad technikum architektury krajobrazu. Z matematyki jestem taka czwórkowa, rysować tez potrafię nawet nieźle, szczególnie szkice i portrety i w ogóle lubię rysować. Odnosząc się do tego kierunku lubię tez rośliny i ogólnie, ale jest mały problem tu wyżej się dowiedziałam, że trzeba będzie zdawać maturę z biologi i geografii, a ja biologi nie bardzo lubię, chociaż mam 4, a geografia ciężko mi idzie tez z powodu nauczyciela, a jakby w grę wchodziła chemia to już w ogóle masakra. No i mam pytanie czy poradziłabym sobie na tym kierunku, czy ciężko jest się dostać na studia. ( no i takie pytanie czy po tym kierunku mogłabym studiować projektowanie wnętrz) piszcie na mój e-mail KenKa97@wp.pl Z góry dziękuje :)

Gość gość
Szukasz ciekawej pracy ? Pomysłu na biznes? Chcesz rozwiną swoje zainteresowania i pasje? Polecamy kwalifikacyjne kursy zawodowe - gdzie możesz uzyskać cenne kwalifikacje zawodowe i dyplom technika w danym zawodzie. Do zapisu nie wymagamy wykształcenia średniego ani matury! Nauka w systemie zaocznym, plany dostosowane do osób pracujących - możesz pogodzić pracę i edukację! Polecamy: elektryka, logistyka, usługi fryzjerskie, kucharz, cukiernik, rolnik, fotograf, technik przemysłu mody itp. Rekrutacja trwa cały rok ! Przyjdź do naszego biura a dowiesz się więcej : NOVA Centrum Edukacyjne ul. Dworcowa 39/1, tel 883070678, 683070678, mail: @ lub zapisz się ON-LINE: www.nova.edu.pl Zapraszamy!