Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość używam Niplette

wklęsłe / płaskie brodawki sutki. Używam NIPLETTE

Polecane posty

Gość używam Niplette

Witam! Wiem, że już jeden taki temat powstał na kafeterii, ale pomyślałam, że może założę własny i zdam własne relacje z używania niplette. W tej chwili noszę je już 24 godziny i mam normalną brodawkę! Co prawda tylko chwilę ona się utrzymuje i zaraz zaczyna się trochę chować, ale dobre i to :) Wcześniej miałam wklęsłe. Wyglądały mniej więcej tak, jak na tym zdjęciu: http://www.plasticsurgery4u.com/images/nipples/inverted_nipples_1_05.jpg Już po dwóch godzinach jego noszenia nie miałam już wklęsłej brodawki, a płaską. Słuchajcie kobitki, naprawdę warto kupić niplette. Wiem, że są drogie. Ja kupiłam jedną sztukę na aukcji internetowej. Z przesyłką zapłaciłam 80 zł i naprawdę nie żałuję. Będę starała się mniej więcej co tydzień zdawać relację z jego noszenia. Może kiedyś jakaś kobieta wygugla ten temat i pomoże on jej w podjęciu decyzji kupna Niplette. Warto choćby dlatego, że korekta kształtu brodawki umożliwi w przyszłości karmienie piersią ;) Pozdrawiam!

Gość używam Niplette
Dodam może, że niplette kupiłam używane. Na nowe musiałabym wydać dwa razy tyle, tj. 160 zł.

Gość używam Niplette
Na łechtaczce też coś takiego noszę,rewelacja :)

Gość używam Niplette
ten post wyżej nie jest mój ;]

Gość używam Niplette
żaden post w tym temacie nie jest mój :classic_cool: