Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Safonka*

Kącik lesbijski...

Polecane posty

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Jedyne co miał zrobić w życiu wiecie to pojechać nad niemieckie morze albo lepiej do berlina i se te Merkel ograć. On do dziś stoi w szpitalu z tym rudym dzieckiem SWOIM w takim razie po matce z Australii i tyle. A na mnie musiałby pojechać do Akwizgramu bo tam chciałam mieszkac i na przykład do Bonn też - bo tam NIBY mnie chcieli, ale ja w to nie wierzyłam. Przy granicy i tyle. I tak sobie pojeżdzić - szczególnie po katedrach i tyle. Berlinem też się Merkel można pozbyć wiecie. Bo miał szkołe z patronem, a ona? W sumie bez - jakiś Staszic co to jest - podobno łaził na kurwy choć nikt nie jest tego pewien i tyle. I zobaczcie wszystko pasuje a tak? i tyle :(

No to pasuje, ze matka tego ucznia też lesba - powieszonego żeby se mógł gwałcić. Całość pod amerykańskim paszportem, żeby nie podpadało i żeby syn też dostał. I to tak musi być? A nie może być coś lepszego? Nie wiem. Wiecie każdy ma rodzinę. No ja nie mam ale taka? A to lepiej żadna. Zeby się lesbić na amerykański paszport żeby stałą pracę mieć z matmy? O matko.. żeby pasowało. A nie można z samej matmy? Ale jak ta matma? Z lesbienia... hmmm... a ja bez matmy wszystko pociągnęłam. Bo ja patrzyłam inaczej i tyle. No ale 2 matematyczki zabite... cos strasznego wszystko , nie? :(

I tyle widzicie z anglistki która sie lesbi na stała pracę i tyle. I dyrektor gwałciciel - lepiej nie mogło być. Gwałci - niech se idą na policję i tyle. No cóz... czy moze być coś gorszego niż życie dziecka diabła? Nie wiem. No ale... być lesbą - nie... to coś strasznego. I wiecie - nie potrafię stać o szkołe . Studia oderwana głowa, dalej - paszporty amerykańskie i lesby i proces no to jeszcze pouczyłam, żeby zrozumieć lesbijstwo w szkole, ze nie może być i poszłam. Bo czy wrócę do szkoły - nie, przez lesby - w Janie Pawle 2 tez banda lesbij i tyle. No to wiecie o morderstwach wiedziałam jeszcze doszły lesby bo i tak nie pasowało. Rozwody to każdy wie, ale lesba? i tyle :(

I zobaczcie kto zostaje z tego wszystkiego i jest NIEMORALNY. Żona tego dyrektora - nie żyjąca juz. Jakby nie ona to po mnie. Bo nikt nie rozumiał w Niemczech, ze nikt ze szkoły o nią nie stał. Wiecie nikt nie przyjechał , nic. SAME LESBY. Ja nie mogę. I wiecie jakie to było straszne. Bo miałam uciekać - lesba z amerykańskim paszportem - uciekaj gdzie pieprz rośnie. A teraz? Czy to tak wolno? I tyle :( Amerykanski paszport to rodzina. Lesby... hmmmm ... z moim bratem starszym takie przegrały. ja też sie dowiem bo go nie wydawałam i nie został zabity przez ...????LESBY. No widzicie - i co ja mam robić? A drugi brat - wydam go i zabity przez kurwy SPOD SZKOŁY a będzie na prostytutki bo go mają dosyc i tyle. Ja im sie nie dziwię, ale... on taki jest przez tę Merkel i jest taki bo zrobiły kurwy z normalnej kobiety - z Merkel. Jak to możliwe? A z niego - a on może bo nie ma matury. A ona miała? Nie miała. No to o co mu chodzi. To jest jego żona. I moze być bo rzeczywiście przesadził. Ale nie wiedział o lesbach - teraz wie , poskłada sobie wszystko. Ja nie przemyślałam sobie jak się można lesbić na stała pracę. Że się można lesbic na stała pracę - to jest Goethe mojego brata i dlatego tak nie miał myśleć - stała pracą, albo nie mieć takich ocen. Bo za babcię miał w podstawówce, a tam za matkę i oszalał. Bo się bał tych ocen. I JEDYNE co miał zrobić skoro o babcię nie stał BO LESBA to sie z tych ocen wycofać i by ojciec żył. A tak? I tylko to sobie miał przemyśleć i ja wiem jak było to go smolę no ale... i tyle... on miał chyba wiedzieć o mnie i tak dalej. No ale... i tyle ... no ale... no ale...

I zobaczcie dlatego ja nie wiedziałam o żonie tego dyrektora i nie mogłam sie domyślić że ona NIE ŻYJE słuchajcie. tego się nie dało wymyślić. Bo po co stałam o dyrektora? Przecież to żałosne. Bo z lesbami SIĘ WYDAWAŁO, ze ona jest WYŻEJ od niego a ona? Ona NIE MIAŁA POJĘCIA ŻE TO SĄ SAME LESBY - ona by od razu wróciła a wyjechała bo ŻADNEJ KOLEŻANKi, a on mógł być bo moralny bo żona wiecie bo nawet dziecko mieli, córeczkę, ona się nią tak przejmowała. I O TO NIE STAŁ NIKT? I chyba w Niemczech PRZEZ TO MOGŁA BYĆ - nic tylko same lesby, a ta moralna, mężatka - on chyba zaczął gwałcić a nie na kurwy - co ona za pierdoły opowiada. Taka matematyczka dobra - korki chyba dawała - o nią nikt nie stoi? Też mąż też? Przecież by sie z nią ożenił - taka matematyczka - matma z państwa, kto to ci dziś tak matmę ma. I słuchajcie taka nienawiść że nigdy nie powiedzieli temu jej narzeczonemu niemieckiemu że ona chyba od lesb uciekła. I chyba miała iść pracować, ale znowu szkoła i ona myślała , że to z powodu awansu tak nie chcą jej, boją się , ale przecież on po zaocznych co on im zrobi. A oni dali go do szkoły lesb i on chyba widział i tyle to, myślał, że lepsza ale zaoczne. a to? Same lesby personel - i tak sie zaczęło. Bo wiecie do niego to w sumie nie pasuje nic. A kościól - tu zawsze były lesby. Bo w sumie był w tej szkole sam i tylko dziadek i pradziadek. Bo tam było głosno - a czemu nie? I tyle :(

Gość aqnin
mnie pociagaja kobiety, seksualnie mysle ze bardziej dzialaja na mnie. ale nie potrafie sie zakochac w kobiecie i juz... w dlugich zwiazkach bylam(jestem) tylko z plcia przeciwna. I nie jestem chlopczyca;) I dziewczyny z ktorymi robilam rozne rzeczy nie wygladaly jak chłopaki (takie kobiety nie podobaja mi sie) tylko byly kobiece. Ja tez nie wygladam jak chlopak;)

I widzicie czemu mogłam być w tej szkole? Bo były szanse że wyjdę za mąż i bym sie starała o to, ale po obronie doktoratu. Nie umiały przeżyć i mnie wyrzuciły bo by wyszło że lesby. Bo czemu mnie nie chciały wypuścić? Zdurnialy w sumie. Bo by wyszło że wszystko lesby na paszportach USA. A ja nie rozumiałam nic oprócz tego, ze zaraz będą telefony na uczelnie - czemu nie wiem, ale to się dobrze nie skończy. Ten dyrektor mnie olał - zwolnienie dyscyplinarne - gorzej niz w dupie mnie miał i tyle. A co ja sobie nie myślałam? Ano to,że nikt mnie tam nie chciał oprócz niego. Co to ślepy Homer? Bez sensu. To miał napisać, ze jest ślepy. A napisał że ściany mają uszy. To miał dokończyć, że ściany mają uszy a on jest ŚLEPY - niedowidzący. I wtedy by miał rację i jeszcze że kubki smakowe mu lecą bo wiecie co go mijałam to bezczelnie ŻARŁ i kruszył sobie na ubranie. Bo jaka to była szkoła? Taka i tyle. A jest że nie wiadomo co. A co przerwa papieros uczniowie - no jak kurwy. Wybaczcie. One też tylko stoją. Nie palą. Bo co stać jak kurwy. No ale one idą na papierosa a ci na lekcje. Czy to jest to samo. A na lekcji się nie pali to na przerwie. Czy to jest to samo? i tyle :(

Widzicie ja musze wyjechać bo to średnia - do gimnazjum? Ale by syfili i tyle. I co dalej? Takie rzeczy. Znaczy szukałyby mnie. I kto szuka? LESBY i tyle. I PEDAŁY TEŻ. Normalny pieprzy - wiadomo ze rodzina. Tylko geje i lesby szukają. Jak udowodnie że nie jestem lesbą NIGDY NIKOGO NIE SZUKAŁAM. A na pewno nie koleżanek i tyle. Jak urywam kontakt to na zawsze. A co nie? Nie pamietam, zebym kogoś szukała, a kto ma pretensje o koleżanki? Lesby i tyle. No i koniec.

A zobaczcie - WCALE nie trzeba rodowodu do stałej pracy - to jest na wydanie i dzieci, do stałej pracy roślina i zwierzę. Boże - takie zera. Bo jak tę stała pracę mieć bez lesbienia? No tak - roslina i zwierzę. I weżcie sie tu tego domyślcie. Lesby? I nie ma szans sie domyślić tego. Lesby w ogóle nie stoją o przyrodę. A ta matka tego ucznia jest TAK STRASZNA - tego powieszonego, on się jej tak bał że go zniszczy, ze sam się zniszczył. taka straszna kobieta, bez Szekspira. Coś strasznego. I taki doktorat obszerny, straszny. I człowieka powiesiły i tyle - doktora nauk przyrodniczych, który ma panstwo ode mnie i nic mu sie nie da zrobić. 4 rodowody i też się nikomu nie da. I czemu za mną tak latają? Znowu lesby żeby mnie kontrolować. I tyle pracy i słuchajcie praca za powieszonego i normalnie zarób się na śmierć i tyle :( Bo na tyle zasłużyłaś - zarobic na śmierć :( No wiecie co... przykre. I tyle :(

Gość Agnihotrus
Podział na kobiety "Famme" i "Butch"o tak ukierunkowanym popędzie seksualnym jest dosyć interesujący i oddaje charakterystycznejak różnice między nimi. Czasem się używa się określenia "Femmki"czy "Butchery"(przypuszczam ze źródłosłów angielski tego 2go ok.wiąże się być może ze słowem "Butcher"-rzeźnik:classic_cool:i być może wiąże się z pewnym charakterystycznym typem konstytucji fizycznej pewnych kobiet jako "mocno" zbudowanych i bardziej męskich choć to też w pewnym sensie stereotyp aczkolwiek w tej charakterystycznej "męskości" urody i zachowania coś jest). Niektórzy twierdzą iż tzw "Femmki"a więc te jakie cechuje typowo kobiecy i wyraziśty w kierunku kobiecości styl to tylko pewien procent ogółu jakiego większość stanowią te drugie. Jak myślicie? Jak to jest? I jeszcze jedno pytanie. Czy ten podział a właściwie ta charakterystyczna dwoistość zachowań jak i sposobu funkcjonowania u less jest tylko odzwierciedleniem kwestii środowiska w jakim kobieta taka funkcjonuje czy jest to jeszcze coś więcej? Czy lesbijka to zawsze lesbijka? Czy nie jest tak iż pewien odsetek tych osób ma w jakimś stopniu bardziej zaburzenia identyfikacji płci jakie mogą być uwarunkowane przykładowo organicznie?

Ale patrzcie - skąd są kurwy i jaki jest najstarszy zawód świata... AKTORSTWO - tak mogą powiedzieć te co nie zarabiają i tyle. Bo chodzą i chodzą po tej scenie. Bo czemu kurwy chodzą - powinny stać - zależy od tego czy scena jest od stania czy od chodzenia i tak dalej... No bo wiecie to jest wszystko. I tyle.

Mi się podobają kobiety, są kuszące, piękne, delikatne... wspaniałe. Niestety nie jestem ani nigdy nie byłam w takim związku.

Gość wredna tzipa
no i tak właśnie hołota z f23 i pierdolnięta owieczka rozjebały wspólnie całkiem fajny temat :/

Gość The Lol
Won !!! Wszyscy. Wszyscy jesteście pojebani, ale to nie wasza wina przecież. człowiek pomimo rozumu na takie rzeczy wpływu nie ma.

Dobrze,że któraś z Was wspomniała o "femme" i "butch".Ja również jestem "femme" i moja A. też.Mam nadzieję że mimo nietolerancji panującej w naszym kraju pewnego dnia razem zamieszkamy i nie będziemy musiały się ukrywac...

Gość gość
jestem lesbijka dzwońcie 781140246

Gość mariagość
Nie znam normalnej lesbijki, mam szczęście, ze co poznam to wykolejeniec, jakiś dziwny charakter, nie uwazam ich za normalnych ludzi. No coz takie moje swzczescie