Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Safonka*

Kącik lesbijski...

Polecane posty

Są tu na pewno jakieś dziewczyny,które czują popęd do innych dziewczyn.Poznajmy się-porozmawiajmy...Czy macie partnerki?Ja z moją Anetą jestem już prawie rok...mamy nadzieję że nie zmieni się to już nigdy... Zapraszam też biseksualistki.Łączmy się :)

f23 znam aż za dobrze,liczyłam na to,że tutaj nie dosięgną mnie stulejarskie macki ;)

Gość Marta-19
Hej.Ja sobie niedawno uświadomiłam że jestem lesbijką,faceci mnie wogóle nie pociągają i kocham kobiety,problem w tymże jestem w związku z chłopakiem.trudno mi znaleść pretekst żeby z nim zerwać a nie chcę mu mowic prawdy.Czuję sie z tym strasznie źle :(

Marta-19: ja nie miałam tego problemu-od zawsze wiedziałam że wolę kobiety...Jednak moja była (która skrzywdziła mnie bardzo ale o tym może kiedyś) miała dokładnie ten sam problem.Po prostu znajdź jakąś najprostszą wymówkę na przykład że już go nie kochasz albo że chcesz być sama.Oczywiście może być i tak że on zacznie o Ciebie walczyć a wtedy będzie problem...

Gość Marta-19
bardzo dziękuję za odpowiedź i poradę ale ja go kocham,tylko że bez pożądania...

Gość *Syfonka*
jem kupe i sram mordom

Ech i już towarzystwo z f23 psuje temat... Marto,myślisz że ona (moja była) tego faceta nie kochała?Kochała ale jak brata a nie jak mężczyznę...

Gość takie_lesbijki
co to im nie wyszło z facetem i zaczynają się z tego powodu lizać z innymi laskami są śmieszne i żałosne.

Gość Marta-19
nie ogarniam już całej tej sytuacji :(:( ale bardzo dziękuję za radę...rodzicom na pewno nie powiem,uważają homoseksualizm za chorobe :(

Gość dam 50 złotych za damską kupę
ale za lesbijską dam 80 złotych,delikates :)

Gość IlonkaNT
Hej:) Ja akurat jestem biseksualna, ale póki co ma faceta.. Nie jest mi z Nim dobrze. Chcę zerwać. No bywa, coś się kończy i coś się zaczyna. W trwałym związku z kobietą nigdy nie byłam. Raczej takie krótkie po około miesiąc. Kobiety bardzo mnie pociągają, bardziej niż mężczyźni, natomiast przy mężczyznach czuję się jakby stabilniejsza. Zobaczymy:)

Gość rogalik z różą
Hej pozdrowienia od dziewczyny bi. Mi akurat tak się ułożyło, że pomimo większego pociągu seksualnego do kobiet związałam się z mężczyzną. No, ale miłość nie wybiera :)

Nie ma czegoś takiego jak biseksualizm, nauczcie się. Istnieje jedynie jako element tymczasowy. Nie ma takiej orientacji!!!

Gość rogalik z różą
do lessi - oczywiście, ze biseksualizm istnieje jako orientacja. Jest trjką na skali Kinseya. Zresztą, co ty możesz wiedzieć o biseksualizmie - ja mogę powiedzieć, że nie istnieje wegetarianizm, że to tylko element tymczasowy, i co?

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Lesby co najgorsze może istnieć. NAJGORSZE i tyle. Naprawdę. Coś strasznego jak straszne są lesby. I jeszcze się reklamują na tym forum. Dziś odkryłam , że właśnie lesby musiały grać w greckim teatrze. Homer przed nimi uciekał i udawał ślepego byleby ktoś grał jego sztuki i zarabiał na pewno. Jeszcze sobie poczytam o tym Homerze. Zwłaszcza facetów grały. No nie - wszystko grały i wszystko robiły na tej scenie. Bo aktorzy mieli maski kiedyś - żeby nie wyszło kto jest kim wiecie... i tyle :( I co wy na to?

Trochę już siedzę w branży, za dużo widziałam. Istenieje tylko coś takiego jak bi-curious. i to mam niemal każda kobieta. Wiesz, jakaś przyczyna tego jest że w środowisku ludzie poidający się za bi są piętnowani...

Gość katarzynnkaa
Mam pytanie do 100% lesbijek. Proszę jednak o szczerą odpowiedź i żebyście się nie obrażały. Czy wyglądacie jak babo-chłopy? Pytam, ponieważ raz umówiłam się z jedną dziewczyną, ona była 100% les i wyglądała jak chłopak. Potem wymieniałam zdjęcia z innymi i wszystkie były takie właśnie zaniedbane. Tylko biseksualistki albo heteryczki ale z chęcią spróbowania czegoś nowego - są kobiece. Przynajmniej tak wynikło z moich obserwacji. Znajomy powiedział mi natomiast (bo zna kilka lesbijskich par), że nawet jak jednak les jest kobieca, to jej partnerka jest męska. Że obie śliczne i kobiece to tylko wytwór męskich fantazji, nie ma czegoś takiego w realu. Macie długie włosy, malujecie się, nosicie wysokie obcasy, biżuterię, malujecie paznokcie, nosicie kobiece ciuchy, regulujecie brwi? Pytam na serio, będę wdzięczna za szczere odpowiedzi.

Gość The Lol
Przecież homo są żałośni, ze swej natury. Gdyby ludzkość zaszlachtowałaby Was jednego dnia, to świat nie przestałby istnieć. Wy ze swoją śmieszną seksualnością jesteście zupełnie zbędni. Moglibyście nie istnieć. Natura pcha Was ku sobie, jak jakieś bezrozumne zwierzęta. Wystarczy tylko by zachowania hetero były w odwrocie, to pojawiłby się poważny problem. Ludzkość zniknęłaby razem z tym żałosnym homo. Wasza seksualność nie ma żadnego sensu, wbijcie sobie to do głowy.

Są lesbijki femme, i są lesbijki butch. Ja np jestem typową femme - szpileczki, spódniczki, makijaż itd. Całę życie miałam włosy do pupy, ale niedawno się odważyłam obciąć :)

I zobaczcie - w takim układzie kto zarabiał? A Homer MUSIAŁ BYC ślepy bo by go zabiły. A kto pierwszy odrywał glowy facetom? Lesby. Bo czemu te dziwki mojego brata mogą odrywać głowy. Z lesb. Ale wystarczy 1 rola w teatrzyku - choćby i najgorsza i nie mają prawa oderwać ci glowy. Chyba za to ich nienawidzili. Bo nikt im w pracy nie chciał placić. Bo w Grecji kobiety NA PEWNO pracowały i mogły, ale lesby nie zarabiały. I wiecie - powinny mieć facetów, ale mówili - jak mają se brzuchy robić bez sensu - czy udawać ciążę to niech grają i tyle. I koniec. I ta rola tego drwala to jest to. Mam teatr zaliczony. A mój brat ma blaszanego drwala i Gilberta to wybiera Gilberta i zostają mu małe role. A dwie role to może grać, a ja nie bo 1 rola - no akademie jeszcze, ale to bez sensu - jakieś wierszyki i on może z deklamacji wierszy na przykład mieć po deklamacjach dużą role, małą rolę i tak na zmianę żeby się nie zajechał. Co on miał zrobić, żeby ograć koleżanki w klasie? Powiedzieć te wiersze. Nie tylko napisać ale powiedzieć. I zaraz w domu miał se to ograć żeby o to nie stac i jest lekarzem dziś medycyny sądowej bo to wiedzą. A nie ograł sobie tego i tak zostało. Bo to jest też taka lekcja, że nauczyciel może stać może nie - to należy ograć od razu i SŁUSZNIE skrytykować wiecie. A tak? Stojąc o coś trudno się od tego oderwać i tyle. No cóz... a ja wiecie - ta religia a w sumie nic z religii. Ale to na Polskę . I wiecie ja mam taką rodzinę, że nie umieli prababci ograć i mnie za to wszyscy każą i tyle. To mogli grób zniszczyć, albo coś tam zrobić - np. urwać pomnik i tak długo urywać pomnik aż ten grób będzie wyglądał jak ta prababcia sobie życzy. Bo będzie czemu nie chce być na grobie matki - w końcu mi się to nalezy. Bo matka sobie by życzyła żebym ten grób rozpierdoliła - znaczy nie cały - tam gdzie jest imię , nazwisko zdjęcie - to się urywa - nie to że nie chce - tylko nie tak a tak to może być choć to bez znaczenia dla niej bo nigdy nie chciała tak młodo umierać. Groby to jak ktoś CHCE umrzeć bo nie każdy chce i tyle. Ona nie miała wyjścia - no niby miała - nielegalna być. I tego może żałuje bo tak by może dostała paszport USA. W końcu wyjechać uczyć języka mogła. I pewnie nad tym myślała ale Szekspir. I wiecie kto się nim zachwyca to jest głupi. No tyle ile. Ogrywa się Szekspira. Dlatego nigdy nie dam siostrom racji - pierwsza anglistka i koniec. Choć mogła więcej ćwiczeń przynosić - jakaś systematyka na tych lekcjach, ale z Grecji ona miała rację dla mnie. I chyba pisała pracę o Elzbiecie I. O Elzbiecie I? I się z niej smiały. I nie miały racji. Czy ona żyje w ogóle? Troje dzieci też. Ach szkoda gadać i tyle :( Tak wam powiem. Że na literaturze pisała pracę z Elzbiety I i tyle. Hmmm... pewnie chyba tak. Ona nic nie mówiła nigdy. Nazwisko miała z r chyba to różnie mogła skończyć. Z Elzbiety I - chyba z Szekspira. Z teatru elzbietańskiego - i przez to Grecji jeździła. Na parlamencie się znała. Takie rzeczy. Nie pamietam jak się nazywała - ale ja ją lubiłam - tylko wiecie ta matura i to tak - taki bajzel ta szkoła. Ale to nie był ważny przedmiot dla mnie. Najważniejsza była matma, ale 2 trupy - za chwilę trzeci. Ona była piosenkowa bardzo. Szkoda że nie była wierszykowa choć trochę była. Ale wiecie - te nasze lekcje - zero książek i to pózniej tak jest. Jakieś durne czytanki wyrwane z kontekstu - sama grama. Bez sensu. Dobry podręcznik - to jest to i tyle. Dobry podręcznik o Wielkiej Brytani a tam nawet o kosmosie były czytanki, o wypadkach samochodowych... czy to tak powinno być? Też takie byle jakie w sumie...o Tereszkowej wiem że coś było. Po co to komu, nie?

I zobaczcie - tutaj mamy odpowiedz na pytanie czy lesby powinny uczyć w szkole? Nie - to znaczy mogą ale nie zarabiają. I to jest z Grecji. I one wszystkie powinny odejść z pracy w szkole. A jak mają powołanie to poraz drugi odchodzą. A jak one mogą mieć matmę? Z włosów jedynie i ksiązek. Z państwa? Z Grecji? Bo chyba tak się zaczęły prostytutki w ogóle - najstarszy zawód świata, a aktorki teatralne? A to lesby? A kto to są lesby? Grają w teatrze bo ogrywają brzuchy - przez to mogły grać. I widzicie to jest najstarszy zawód świata a nie prostytucja. Bo poszło, że mają zawód a nie zarabiają. Dlaczego? Przecież aktor to zawód - to co robią to zawód i tyle. Ale zawód - to musi być zalegalizowane. I tak się to legalizuje wiecie i tyle. Z AKTORSTWA. Aktorstwo było zobaczcie gorsze niż prostytucja bo kobiety miały brody, dodawały sobie części ciała, brzuchy - jak brzuchy ogrywają to mogą robić wszystko inne tez. No to skoro wszystko inne to prostytucja to zawód i to płacić. Bo to były prostytutki - człowiek nie może być kimś innym niż jest. I gdzie to tak myśleli? Niezle. Ale to już nie napiszę gdzie i tyle.

I wiecie - pózniej w Grecji zwłaszcza ich nienawidzili bo nie miały matmy. I chyba nawet TAK ZMUSZALI do lesbijstwa jesli się matmy nie miało i tyle. Bo Grecja leciała matmą. Masz matmę - możesz być , nie masz matmy - nie. A skąd była matma? I to już nie napiszę. Nie masz matmy - do teatru i zawód był a nie było co żreć. I tak leciały prostytutki matmą zawsze i tyle. A w Holandii wielce stały o kościół bo kościół był prostytutką i co? I no właśnie coś tam coś tam... ale czy to ważne. Czy to ważne? Ze o Rzym stał a mieli być Angliczki i mieć swój. Tam jest taki problem - nie chcieli rzymscy, po co oni komu i postawili ludzie PROSTYTUTKI pod kościołami bo Rzym nic sobą nie prezentował, a oni nawet papieża nie mieli. Jak chca niech sie z nimi kurwią i co było dalej? Dalej było, że wiecie - a coś tam ... i tyle. Chyba nawet zaczęli sie z nimi szmacić bo...swoje. I rozwalili se cały kościół, wszyscy się nienawidzą, teraz księza to geje - dla odmiany bo prostytutki poszły. Takie coś. Zaczeli się szmacić żeby nie było że kurwami są i tyle. Ale żenada, nie? :( Ale życie to ogólnie żenada i tyle :(

Powiem wam - powiesił mi sie jeden uczeń i nauczycielka chyba była lesba - ode mnie miał teatr i to OD NIEJ MIAŁ MIEĆ SZEKSPIRA bo 3 lata miał. A nie miała. Bo lesba i tyle. I wiecie czemu nie stała o moje oceny? W końcu skrytykować je mogła. BO BYŁAM CHYBA??? HETERO - nie wiadomo ale pytała się uczniów. I ona tego ucznia zabiła dla mnie a w morderstwo chciała wrobić mnie bo to normalne morderstwo to ogrodnictwo nawet mi pasuje - podobno stałam w tej szkole o niewydaną w ciąży - mówiła że niebawem ślub, ale jaki wybór? Paszporty amerykańskie i dyrektor Hitler? A ona chyba też miała paszport USA - wszyscy się ze mnie śmiali, ale tez uczyła 2 przedmiotów i wyglądałam. A tak to jak wariatka i tyle. I wiecie - jedna chyba niewydana tam to też musiała być lesba - dziwne wszystko.Ale paszport USA na pewno i zostawiłam ją przez bibliotekę bo były książki tam. Jak nie ma paszportu USA to niczego nie rozumiem, a jak lesba to nic nie pasuje bo tej biblioteki miało nie być. Bo wszystko przez nią wiecie bo chyba dyrektor wiedział że to lesba i chciał wyrzucić ale miała amerykański paszport wiecie i nie umiał jej dać rady - bo lesba. Ona była obrzydliwa , zrzucała wszystko na mnie, ale była biblioteka. Dobra była ta biblioteka, ale jakoś nic z tego mi nie przyszło wiecie no to wiecie musiała być lesba i co ona zrobiła. Czemu nie wzięła tej bioli jak ja robiłam doktorat i tyle. A ta druga miała mieć Szekspira i MIAŁA się dowiem - wszystko przez hałas na lekcji - wiele hałasu o nic jak dla mnie - nieprawda - poszło o lesbę wiecie. A wszystko zwalili na mnie bo dojeżdżałam. A reszta - te dwie dyrektorki - chyba se lesbę przyjął na biologa. I na mnie. No bo czemu nie chcę wrócić do ogrodnictwa - bo już lesba byłam w Polsce i tyle :( No wiecie ... ach szkoda gadać i tyle. I całe życie mi lesba rozwaliła, a pózniej mnie uratowała rodowodem przed ogrodnictwem inna. i pamiętajcie lesba w szkole - powołanie i moze zostać bez wypłaty. Bo lesby UCZYŁY się dowiecie - nie , grały w teatrze - brzuchy se dorabiały, penisy, zarost na twarzy - to były lesby BEZ MATMY. Mnie się wszystko zgadza , róbcie se co chcecie. Ta nauczycielka wykończyła nieletniego gwałciciela z amerykańskim paszportem. Czyli musiała być lesbą - zna się ze Śmieszką - zobaczcie jak to pasuje - obrzydliwe. To nie jest moja wina , że on sie powiesił. Ode mnie mógłby być filologiem i tyle. Wiersze o Szkespirze musiałby se napisać sam - miałby morze ode mnie , na pewno - bo miał z matką lecieć morzem i TAK MIEĆ SZEKSPIRA i GOETHEGO też sie tak ma. A on sie powiesił przeze mnie? Co wy :( Przez tę nauczycielkę i matme. A ta biolog mnie nie znosiła BO DOKTORAT i teraz co się działo w tej szkole? Zielone świątki i chyba wszystkie lesby żeby dyrektor nie odkrył amerykańskich paszportów bo wiecie żeby powiedzieć komuś , ze ma do Auschwitz sie udać jak Korczak z dziećmi to trzeba MIEĆ KUKU NA MUNIU. A po co za mąż wyszła sędzina to też nie wiadomo. Nie znam i tyle :(

I teraz sobie to dopiszcie - następna szkoła ogrywanie SAMOBÓJSTWA mojego przez kuratorium oświaty, ale jak... SAMOBÓJCZYNIĄ W CIĄŻY - na szczęście męzatka bo po mnie - koleżanka ze studiów i tyle. Widzicie - same lesby. No i to miało wiedzieć kuratorium i nie po mnie. Przecież wiedziałabym to I TEŻ BYM POSZŁA i tyle. Żeby nic nie było na dyrektora bo co tam się działo? Żadna dzieci albo 1 dziecko. Same lesby. A ile dzieci w tej szkole? Ale takie papiery? Ludzie zmiłujcie się - kończyłam doktorat. A rodzina? A dalsze życie? Nie mogłam dostać papierów? To jest robota lesb i koniec. I NIC WIĘCEJ NIE PASUJE. Ten powieszony uczeń też. A moja matka? Cała szkoła lesbij? A te prace za granicą? Lesba na lesbie? I jeszcze te studia słuchajcie - A CO JE TO OBCHODZIŁO? Lesby i tyle. Dyrektor - papier był i tyle. A ja? I wykańczaly mnie doktoratem - zobaczcie no lesba na lesbie. Obrzydliwe - pasowały do teatru jak nic - a w każdej szkole. Na dodatek nie paliłam. Coś strasznego. A jak ja bym wyglądala dziś gdybym paliła? Wiecie że ja bym mogła się powiesić? Ale idzcie sobie do domniemanej matki mojej matki - idżcie sobie tam i zapalcie i tyle. Bo jeszcze i ona na mnie wtedy, a tak nie da mi rady. A Szekspir? Czy da mi radę Szekspir? Zalezy od końca bo wychodzi mi równiutko, ze Szekspir sie powiesił. I chyba było pierdzielić Sienkiewicza - a Szekspir sie nie powiesił? Takie coś napisać i się nie powiesić? Po Homerze? Wiadomo jak było w Grecji - on miał nie grać - to chyba wymyśliła nasza arytstokracja polska. Czy polska. i tyle :( Ach takie życie... bo teatr w Polsce bo arystokraci wyjechali i zaczął sie teatr - a kto to będzie grać? W Polsce nie ma lesbij i tyle. Nie ma komu? Nawet by sie przydał ale... i wiecie - plus i minus bo teatr jest wschodni. teatr liczył sie w Chinach. Tam to było COŚ być aktorem choć czy tam z kolei prostytutki nie grały w teatrach? Ale teatr się liczył. Tak jak w Grecji się dowiem - najgorsze meliniary to robiły i tyle. Co sie gorszego przytrafiło niż dom publiczny komuś i tyle. I płacili jak sie prostytuowały czy coś. W końcu se ogrywały brzuchy bo w ciążę zachodziły, grały w tej ciąży i tak dalej... takie rzeczy wiecie. To mi pasuje. Bo lesby są z Chin się dowiemy - to je wyrzucili wszystkie i tak się znalazły w Grecji i tam mogły grać. I poszły tam grać - no to se brzuchy ogrywały i mogły być, ale w Grecji nie miały matmy, a pózniej ich nie chcieli , zaczęły sie uczyć, nie chcieli i wyrzucali bo miały mieć brzuchy. A matma? Nie miały matmy, mieli je wyrzucić od razu. I słuchajcie co to było z tymi lesbami to nie wiem ale ... ach - chyba je zabijały w tych teatrach, a na pewno gwałcili żeby ..miały brzuchy. Taki to był zawód. I pózniej a po co to komu? Życie - to można obgadać i tyle. Rodzinę ma mieć każdy a nie takie - do tego ani powołania nie trzeba. Bez sensu. Takie coś i tyle :( I ze teatr był z Chin to się ich bali i tyle. I wiecie tak szła prostytucja i tyle. Z chin do Europy. A gdzie indziej było inaczej. Co państwo to inaczej.

Wiecie co ja miałam zrobić na tej lekcji w tym Korfantym. Chyba sie zesmolić i to na rzadko. Same lesby. to nie dasz rady - no i to powinno być oficjalne - dlatego wyjechałam i już mi wszystko pasuje. Proszę wpisać na kartkę w szkole - HOMO/HETERO bo TO MA ZNACZENIE reszta nie. Po prostu w szkole nie powinno być lesb i tyle. Bo nie mają racji jak przychodzą tam po stałą prace i wypłatę. Bo lesby nie są od kształcenia.

Gość .Kris Blady
Jesteśmy dziwacznym narodem, jakieś 50 lat za murzynami, smutne to ale prawdziwe, niech każdy będzie po prostu sobą i już życie stanie się bardziej przyjazne

Wiecie żadnej lesbie nigdy nie powiem nic dobrego i tyle. I koniec. Bo tak i juz. Ten mój brat powinien wisieć. WISIEC i tyle. Za to co on robi, ale tak się boi tej Merkel. Niech tak już sobie żyje, ale nie popieram tego. No i tym Szekspirem będzie - także dajcie mu święty spokój. On niech się zrobi kucharkiem i nawet na jakiś czas może sobie popływac i tyle. I wiecie... zrobił ze mnie papierosa a nie znał mnie w ogóle. Ale od pierwszej chwili zęby miał wybite i tyle. Bo wiecie prostytutki popełniają 1 błąd - nie zastanawią sie nad wybiciem zębów. Te spod Goethego. Można wybić WSZYSTKIE zęby i wyrwać WSZYSTKIE włosy. I dopiero wtedy się urywa łeb. I ojciec mojego brata miał mieć wybite wszystkie zęby. One przesadzają po prostu i tyle. Na tyle zasłużył za tę Merkel - zwłaszcza że poszedł z nią JEDYNIE na lody. I tyle. A ten brat? Wyrwane wszystkie włosy - co do jednego. To jest twój ojciec ty palancie? Wszystkie włosy wyrwane. A stał wyłacznie o włosy. I wiecie - bójcie się go bo to jest druga Jania. On mi nic nie umie zrobić bo widziałam Boga bo tak mnie prostytutki zabiją na zlecenie - takie ludzkie. Jak jego sąsiedzi ale by mnie zabił bo sie nie poddałam. Słuchajcie - ja bym sie poddała, ale JAKI ON JEST? I wcale mi nie chodzi że jest niemoralny - to mnie nie obchodzi. Ale niech mi powie czemu ten jego brygadzista świnił - wszedzie chodził , grzebał, a towar to trzeba się było uśmiechać żeby na palecie mieć. Bo czemu się nie chcę poddać. Temu. No ale jakie ja mam papiery. Bo praca nie od sąsiadów. A on niech się z lesbami liczy jak brata się trzyma i tyle. I kolegi Niemca. Teraz wielce liczą włosy na głowie - wychodzi to tylko Niemcowi - ciekawe czemu. Co mogą tak naprawdę? TRUPY. I słuchajcie brat ma 1 trupa - ojca. I to koniec. Jego ma na sumieniu. To wsyzstko - Merkel - najlepsze oceny w szkole - ale on tez. Nie doceniła jego najlepszych ocen w szkole. Za co? To se mieli porozmawiać i tyle. A ojciec to jego zabójstwo - babcia to za mało. I ojca powinien się bać bo by nawet ksywki nie miał, a tak istnieje dzięki ksywce. Ja ani tyle mi powie i idż se na lesby. A ty na dziwki i tyle. I koniec. i powie że lesby powinny być płatne i tak dalej... i ze powinny mieć teatr i by je zaprosił żeby mu pokazały... teatr i tak by miał pass USA, ale to pieprzy bo ma włosy Indian i paszport niemiecki. Za teatr i lesby w szkole moze dostać. I teraz wiecie więcej nie napiszę bo to nie ma sensu. Hasło wywoławcze - Jim Henson i tyle. No i teraz zostaje mu literka M. Dlaczego? To już sam musi wiedzieć i tyle. Wszystko z M - zwłaszcza jedno imię. I lierkę R jak chce ma od mojej matki. Miał DOCENIĆ czy zrozumieć że moja matka umarła , powiesiła się wiecie i że miała kasę z całowania zdjęć na grobach przez to nie ma sensu za bardzo analizowanie mnie w szkole. Bez sensu. I tyle :(