Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Współczesna

Współczesne/nowoczesne dekoracje na ślub

Polecane posty

Gość Współczesna

Myślicie, że takie skromne dekoracje są ok: http://indigoefd.eu/strona/bal-sportowca-2011 ?? Strasznie podobały mi się jak oglądałam bal sportowca w TV. Pomyślałam sobie, że można byłoby tak przystroić salę weselną.

Gość nanakoi
Bardzo ładne, można wykorzystać ten motyw i pomysł.

Gość niedługooooooooo wesele
jak dla mnie to za ciężkie,wolę delikatnie

Gość zyrafka102
piękne!

Gość jgfa
Śliczne, bardzo ładne wykonanie. Czy to ta dekoratorka robiła?

Gość Nieczytelna
Nie widzisz, że dekoratorka. Wystarczy poczytać, ale Wam się nie che.

Gość M-Design
Dekoracja ok...a przynajmniej poszczególne elementy. Trzeba by to podzielić na części i zdecydowac jaki motyw wybrać. Jestem dekoratorką i nie pisze po to żeby załapać się na zlecenie..ha ha ale żeby pomóc i doradzić. Fajnie wyglądaja takie nowoczesne kompozycje na stołach, w kwadratowym szkle - wyglądaą jak paczuszki. Sprawdzaja się jak nie przewidujecie na stołach wielu innych rzeczy, jeśli w sasiedztwie pojawią się buteleczki z napojami, sałatki, patery z ciastkami itd to wtedy znikają tzn wyglądają jak element jedzenia a nie dekoracji. Jeśli sa np stoły i bufety z jedzeniem i napojami i na stole pojawiają się tylko nakrycia poszczególnych gości to jest ok. Dekoracje stołów gości pod ścianami sa piękne i stosunkowo tanie, sa to tylko wazony z malowanymi patykami, do tego światełka....jednak nie będzie takiego efektu bez instalacji i iluminacji świetlnych jakie widać na zdjęciach. To one dają taki efekt - a koszty duże. Jeśli te wazony z badylkami postawicie na klasycznej sali to nie będzie takiego efektu. Pokazana na zdjęciach dekoracja stołu w postaci storczyka w kielichu szklanym - fajny pomysł. Coraz częściej doniczkowy storczyk gości na stołach weselnych, można je umieszczać w różnego rodzaju szkle, czasem maskowane sa korzonki i ziemia bo nie każdy lubi taka naturę. Wygląda dobrze a po weselu można np rozdać ulubionym ciociom ha ha. Będą jeszcze długo cieszyć oko obdarowanych...Pozdrowionka...w razie pytań dekoracyjnych służę pomocą...niezobowiązująco..ha ha. Nie bójcie się pytać - to nic nie kosztuje a można uniknąć błębów.

Gość muminka20
Ładnie to wygląda :) u mnie było podobnie. Dekoracje przygotowała Kaja z aranzacje-kaja.pl w Lublinie. Fajna młoda osoba ze świetnymi pomysłami. I ma całkiem dobre ceny. Polecam.

Gość Suzanna12
Dziewczyny, a tak a'propos dekoracji. Co sądzicie o takich http://naslubnymkobiercu.pl/dekoracje-krzesel/ ? Chodzi mi o te pierwsze, na krzesła. Oczywiście, napisy byłby po polsku. Opłaca się robić coś takiego czy szkoda na to pieniążków? Podkreślam, że robiłabym to sama. Do wesela mam jeszcze prawie rok, a nie pracuję :)