Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do dziewczyn z kafeter

CZY PLAMIENIE - B. MAŁO KRWI TO OKRES. ZAWSZE MAM MEGA OKRES A TERAZ B.GO MALO!

Polecane posty

j.w.t. okres mam co 30 dni, w 24 pojawil sie brazowy sluz, troche zywej krwi. czy to okres? trwa juz to ok 3-4dni planuje naturalnie rodzine i nie wiem czy zaliczyc to do okresu?

Gość nie to raczej plamienie
czyli jakieś zaburzenia cyklu.

hmm ale co moze oznaczac?

jeśli to nie jest okres to może to być objaw torbieli jajnika, nadżerki, albo może ciąża... no sama nie wiem, może wybierz sie do lekarza ginekologa żeby zobaczyć czy jesteś zdrowa, wyklucz ciążę

wlasnie nie jestem pewna tego okresu, strasznie skapy nie nalezal do moich miesiaczek. ciaza wykluczona 3 testy na nie a szkoda bo staram sie wlasnie o dziecko

Gość agababajaga
witam! mam podobny problem: od 3 miechow plamienie przed okresem od ok 22 dc a po 3-5 okres. w tym cyklu mam znow plamienie na brazowo, po 3 dniach krew ale tak malo ze tampony light sa za mocne trwalo to 2 dni a dzis brazowe plamienie. czy to byl moj okres? gin stwierdzila zaburzenia hormonalne i wysyla mnie na badanie hormonów. torbiel i inne takie wykluczyla. dodam ze staramy sie z mezem o malenstwo. juz nie wiem co o to myslec. testu na ciaze nie robie bo.. nie wierze by sie udalo z takimi plamieniami. boje sie ze to cos powaznego i moge miec problemy z zajsciem :( moze ktos mial podobnie i podrzuci co to moze byc?

zapisalam sie do lakarza ale przy tych plamieniach czytalam ze ciezko ciaze utrzymac... dlatego ja narazie chyba zaprzestaje bo po co malenstwo stracic :(

Gość Agababajaga
zabawny/na jestes. obys ty nigdy nie potrzebowal/a od kogos pomocy lub porady...