Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyczajna niezwyczaja problem

Przez urodę mam same problemy :((

Polecane posty

zaczełam prace to zaraz rózne propozycje od wspolpracowników i klientów...nie mówię że niemoralne, ale bycie ciągle podrywaną to można nie wyrobić potem znowu szkoła, studia, z jednym sie zabawiłam to zaraz inni pomyśleli że jestem taka łatwa i chętna i miła i postanowili mnie podrywać a to wcale nie jest miłe, każdy chciał sie umówic, patrzyli mi w biust zamiast prowadzic dyskusje, rodzice mkażą mi sie ubierać chyba w habit! nie mogę nosić obcasow miniówek i sie wulgarnie malować, na imprezy nie chodzę ale i tak mam prlbemy, nie chciałam sie umówić z kolegą kolegi i sie obaj na mnie sfochowali, z kolei koleżanka jest na mnie zła że nie pozwalam sie mojemu kumplowi z nią swpotkyac (a moj kumpel ma ją gdzies dlatego sie nie spotyka) moja mama probvlem ma w pracy bo spodobałam sie też jakiemus typowi ale mam go gszies cholera... chciałabym być zwyczajna :(

Gość ale własnie jesteś
najzwyczajniej w świecie przecięta,zwykła i niezaciekawa..gdybyś była naprawdę piękna mężczyźni by Cię szanowali.

Gość 53okjikjki
haha szacunek mezczyz sie zyskuje dzieki urodzie????:o

nie wiem czy szacunek czy nie, grunt to że ja sie nie pcham na afisz a problemy same się mnożą

jak facet odrzuci kobiete to kobieta szuka innego a jak kobieta faceta to cos mu odbija

Gość znowu ja musze to zrobić
pokaż fotkę :classic_cool:

Mam radę, która rozwiąże twoje problemy w mgnieniu oka! Wylej sobie na twarz jakiś kwas, czy oszpeć w jakiś inny sposób. Efekt murowany. Choć wtedy też mogą na ciebie patrzeć, tyle tylko, że ze współczuciem, bądź obrzydzeniem. :D

Gość dawaj, dawaj
fotke

Gość ale własnie jesteś
taka prawda.Gdybyś miała klasę pewnie by tego nie było .

Gość dawaj, dawaj
gdzie jesteś?

Gość uciekla haha :D
👋

- Obrączka na palcu. - Ignorowanie natrętów. - Wredne spojrzenia. - "Mam chłopaka". - Fakju, etc. Z drugiej strony uroda daje niesamowite fory np. w pracy [bez podtekstów]. Korzystaj z tego atutu - wiecznie trwać nie będzie.

to prowo ale chciałam sprawdzić jak zaczniecie sie rzucać, zwłaszcza pomarańczki :D pewnie pod czarnymi nickami macie swoje ryje w stopkach i chciałybyscie kogoś zjechać :D zakomppleksione baby

jedynie zbulwersowany normalny koment, prawda jest taka że nie mam takich problemów, ale wieziałam że kobiety beda zaraz tak pisac bo nie lubią takich obrączka na palcu to jak płachta na byka :D

Gość takja jedna ...
A ja naprawdę mam takie problemy :(

Gość takja jedna ...
do ale własnie jesteś: Ale mężczyźni nie podchodzą do brzydkich kobiet, tylko do ładnych, ślicznych, sexy....Sam sobie odpowiedz na pytanie jak musze wyglodać.

Gość szamanam
daj zamoczyc chlopakom nie badz jedza

Gość takja jedna ...
Mężczyzni też nie podchodzą do kobiet, które były już wielokrotnie przełożone przez innych, bo nie chcą się rozchorowac...ciagną do sexownych i takich, które są niedostępne...dlatego wariuja na moim punkcie :(

Wiesz, faceci skaczą naokoło wszystkiego co ma ci... między nogami. Z ich zachowania wniosek tylko taki że masz między nogami co innego niż oni.

Gość takja jedna ...
do szamanam: A co ja z tego będę mieć? Pewnie nawet nie mają pożodnych istrómentuw. Pewnie nawet nie obchodzi ich czy kobieta będzie miec przyjemność. Pewnie nawet nie potrafia odpowiednio długo stymulowac, pewnie nawet nie maja wysokiego temperamentu...wiec po co mi którys z nich?

Gość takja jedna ...
do lessi: sama/sam nie wierzysz w to , co piszesz...

Wierzę, nawet jestem święcie przekonana... Nie ma dni żeby jakiś osioł mnie nie zaczepiał, zagadywał, próbował poderwać. Żenujące... A nie uważam się za ładną, choć oczywiście wszystko jest kwestią gustu.

Gość takja jedna ...
Podryw podrywem, ale do mnie chcą się przykleić :(

Gość trutka873
co ty pierdolisz :D wolisz byc brzydka niz ładna? :P ja jestem ładna i mam z tego powodu same przyjemnosci :) faceci jedzą mi z raczki, mam tez fory u kierowców autobusów, taxi np. kierowca wezmie mnie za darmo albo po nizszej cenie :)

Gość takja jedna ...
Tak, ale jak na raz chce Cię mieć 16 facetów to zaczynają się problemy...

Kocham laski które mówią same o sobie że są ładne... Zrozumcie że to kwestia gustu- jednym się możecie podobać, a innym nie. Kurczę, też nie lubie dostawać ciągle kwiatów od obcych ludzi, albo jak jakiś idiota klęka przede mną na ulicy itp. Ale kurcze takie akcje się zderzają każdej z nas!

Gość trutka873
mam ubaw z facetów, bo jak idę ulicę w płaskich butach to faceci patrza mi w twarz a jak załoze szpilki to mierzą mnie od stopy do samej głowy, dzis miałam milion takich przypadków hahah :P

Gość takja jedna ...
Ale nie mówię, że jestem ładne tylko, że oni tak mówią i chca sie obklejać wokol mnie niczym bluszcz 😭

Gość trutka873
no tak oczywsicie kwestia gustu :) ja jestem w swoim guscie i uwazam siebie za ładna..nie lubie lasek które wiecznie narzekaja na swoja urodę albo moiwa ze sa brzydkie

Zrozum dziewczyno, że każda kobieta tak ma. Każda!!! Nie jesteś lepsza czy fajniejsza od innych. Tylko że jedne są niemiłe i jasno dają do zrozumienia że nie są zainteresowane...