Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyczajna niezwyczaja problem

Przez urodę mam same problemy :((

Polecane posty

Gość takja jedna ...
Wierz mi, że nie każdej się zdarzają takie akcje. U mnie jest jak na amerykanskich filmach, wychodze do sklepu po napoj i juz przylacza sie przy kasie jakis facet, splawiam go i idę dalej, po czym na przystanku juz ktoś chetnie mi odczyta godzine odjazdu autobusu, nastepnie zjawiam się w markecie i ktos tak uprzejmy podaje mi koszyk, usmiecha się i zaczepia mnie. Po wyjsciu spotykam kolezanke idziemy na kawę i dosiadaja sie mezczyzni, wracam do domu i znowu ktoś mnie zapytuje czemu sama o tej porze i ze idyie w te sama stron. Wychodze na basen, na basenie przypadkiem na mnie wchodzi, przychodze do pracy, uderza do mnie szef, zmieniam prace uderza kolejny, wychodze na shuasha poznaje kolejnego, zmieniam prace znowu przystawia sie szef :O obled

Gość takja jedna ...
Nawet teraz przed minuta znowu dostalam smsa z pytaniem czy nie wyjde na kawe z kolejnym, bo wlasnie dostal numer od znajomego, bo go bardzo prosił o to :O a dopiero co slpawiłam trzech poprzednich. Ja nie nadążam :(:(:(:(

Ciekawe że tylko Ty się tym tak podniecasz, każdą kobietę to spotyka (mówimy oczywiście o tych które o siebie dbają). Przepraszam, ale śmieszy mnie to co sobie wkręciłaś :)

Obracasz się w złym towarzystwie, albo masz taką zjechaną opinię skoro Twój nr tak z rąk do rąk przechodzi...

Gość ta z bolącym uchem!!!
taka jedna ---> masz duze cycki i długie nogi? włosy pewnie długie?

Gość takja jedna ...
Jestem sobie w pracy a tu przychodzi koles, ktory mowi, ze przyszedl specjalnie dla mnie. Znalazł numer tel i adres firmy bo jechalam autem słuzbowym. Dwa dni pozniej dostaje w pracy czekoladki od innego faceta. Tak po prostu. Wchodze do urzedu juz podchodzi jakis koles i daje mi numerek mowiac, ze akurat przypadkiem ma bliski numer i nie bede musiala czekac. To jest fajne, ale od nadmiaru głowa boli :(

Gość takja jedna ...
Wybralam sie tez kiedys na nauke jazdy. Przystawialo sie do mnie dwóch instruktorów oraz prezes :O Na studiach po egzaminie z ktorego dostalam piatke rozmawialam z doktorem i zaczal dziwnie ze mna rozmawiać, przygladac mi się, dogryzac mi, jak mi sie to udało i wypytywac o rozne rzeczy :O

Gość takja jedna ...
Pojawiam sie u lekarza i ...nie tak trudno sie domyslic jak zaczyna rozmawiac :O Nie mam nigdzie spokoju. :( Mam figure modelki, chuda, wiotka, a twarz jak Shakira.

pytałam o cos. wymagam odpowiedzi :classic_cool:

włosy tez jak shakira ?

Gość takja jedna ...
Ale jeżeli ktoś ma zjechana opinie to zrozum, ze mezczyzni nie chca takich dziewczyn tykac, bo boja sie dostac trypla :( Oni chca niedostepnych i magicznych

Gość takja jedna ...
do ta z bolącym uchem!!!: Włosy mam stosunkowo długie, puszyste, lekko kręcone.

Gość takja jedna ...
Nie , nie mam dużego biustu, raczej figure dziewczynki, chude rączki, jak modelki z Top Model...

Gość olds-cooolowa
Ja mam małe cycki, ale za to długie nogi i mam powodzenie...aleb mysle ze miałambym wieksze gdybym miała duzy biust :(

do tych ze zjechaną opinią - mam w przcy dziewczynę ktora wygląda jak z horroru. Ale też ma super branie. Wiesz dlaczego? Bo każdemu daje :) Jesteś śmieszna, żeby nie powiedzieć inaczej. Nie będę się z Tobą licytować komu zdarzają się gorsze i dziwniejsze rzeczy, bo jestem na to za stara. Ale to co piszesz to nic...

Gość ajwejeje
moze masz ochote pogadac na gg?

Gość anya rjybyk
mam kolezanke- gruba z krotkimi wlosami, zaniedbana, twarz jak u buldoga amerykanskiego a na kazdym kroku ktos do niej uderza. jak spytalam jednego kolesia co w niej takiego jest to powiedzial ze jest gruba i brzydka ale sexi i kazdy chce ja wyruchac:D a laska naprawde jest koszmarna. wiec nie podniecajcie sie tak bo ... mialam tez kolezanke o wyidealizowanej urodzie i jakos nie przytrafialy jej sie takie sytuacje o ktorych pisza tu te "niby piekne":P jak szlysmy razem to do mnie czesciej uderzali niz do niej mimo iz ja uwazam sie za brzydsza. licza sie feromony, to co przyciaga plec przeciwna a nie uroda bo gdyby o urode chodzilo to nikt by tej mojej grubej kolezanki nie chcial zapinac:D

Gość anya rjybyk
i smiesza mnie tez te wyliczania i pierdolenie jak to kazdy taka nosi na rekach:D dla mnie tez wiele osob jest milych(plci meskiej) i czasem slysze tez komplement od takich np ostatnio szlam z kolezanka gothka, ladna dziewczyna przez miasto i zaczepil nas koles prawiac nam obydwu komplementy i jakos nie zaczelam uwazac sie za miss swiata po tym. smieszne jest jak ktos tak wylicza mile sytuacje i uwaza je za dowod swojej sexownosci :D ludzie sa mili z roznych powodow. i nie uwierze np w to ze czlek ktory jest chamem i gburem nagle staje sie dla kogos przemily. takie sytuacje po prostu sie nie zdarzaja bo czlek jest gburowaty przez kompleksy zazwyczaj. a jak juz zobaczy jakis "ideal" to bedzie jeszcze bardziej zgryzliwy a nie slodki i mily. mialam kolezanke na roku ktora wg mnie byla przepiekna a jakos wredny profesorek ktory gnebil innych nie nosil jej na rekach tylko gnoil i gnebil jak wszystkich

Gość powiem_tak
pics or it didn't happen