Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eufrodyta

Problem intymny: duże wargi wewnętrzne (mniejsze)

Polecane posty

Gość Eufrodyta

Nie wiem czy to odpowiednie miejsce ale podzielę się z Wami swoimi obawami... Zauważyłam, że jestem nienormalnie zbudowana w miejscach intymnych... Mam wargi sromowe mniejsze (wewnętrzne) znacznie większe (ok 2 cm wystają) od tej (teoretycznie- w moim przypadku) dużych (zewnętrznych). W dodatku z jednej strony wewnętrzna warga jest jakby zrośnięta z tą zewnętrzną... Wygląda to bardzo nieestetycznie i mam z tego powodu ogromny kompleks... Jeżeli chodzi o higienę czy chodzenie w obcisłych spodniach gdy mi to nie przeszkadzało...Ale... Jestem dziewicą i nie wiem jak wpłynie to na moje życie seksualne oraz czy zaakceptuje to mój mężczyzna gdy się o tym dowie, zobaczy... Jeszcze nie byłam u ginekologa z tym problemem bo mieszkam w małym miasteczku, gdzie wszyscy dobrze się znają więc się trochę wstydzę (zwłaszcza, że nie wiem jak sprawa jest poważna)... Może ktoś ma już takie doświadczenia albo o nich słyszał i się ze mną podzieli? Będę bardzo wdzięczna...:) Maja

Gość wrzuć fotę bo z opisu
trudno ocenić jak to wygląda

Jeżeli Cie to tak bardzo denerwuje to poprostu umów sie z ginem nie koniecznie w Twoim miasteczju, z pewoscia masz niedaleko jakieś wieksze miasto pojedz tam. Moim zdaniem jezeli to ci tak przeszkadza i daje dyskomfort to poprostu chirurg załatwił by sprawe nikt wiecej.

Gość 093885
dla faceta dziura to dziura, czym sie przejmujesz? i tak każdy myśli tylko o tym żeby wsadzic i poruszac...

093885 Jestes facetem? To wspołczuje twojego podejscia przedmotowego, może kiedys pokochasz kobiete to zrozumiesz, i napewno dla faceta nie liczy sie tylko dziura. napewno nie dla każdego, wspołuczje ci twojego bezmyslnego podejscia. eurodyka napewno spodkarz mężczyzne ktorey pokocha cie cała i bedziesz dla niego najpiekniejsza od stop do głow :)

Gość sddgfsdsgsd
poka fote to ocenimy czy wszystko ok

Gość o zesz w morde slepa jestem
zapytaj: Proszka do prania. ona ma wielkiego indora:D:D:D

Gość sddgfsdsgsd
ciagną się jak kupa

dziewczyno nie jestes jedyna.. jedne mają takie wargi inne takie a jesli dla twojego faceta mialoby miecto takie znaczenie ze nie chcialby z toba byc to droga wolna - nie jestciebie wart

Gość Roman Sobieszczański-Pasztęski
prosimy o zdjecie twojej kuciapy Afrodyto