Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anuk__

PRACA HOSTESSY

Polecane posty

Gość Anuk__

Jak wygląda praca hostessy? łatwa, trudna? Jak oceniacie? :)

Gość mister mixster
musi się dupić nie ma wyjścia

Gość hostesaaaaa
Pracowałam tak przez pare lat. ogólnie nie jest źle tylko męczy nuda strasznie i bolą nogi okropnie. I Zależy też jakiego przedstawiciela dostaniesz i czy produkt będzie na tyle znany że target wyrobisz bez problemu

Gość Anuk__
Mam szansę na weekendy iść do supermarketu, od października studiuję dziennie a kasy brakuje... Dlatego nie wiem czy dam sobie rdę, ogólnie jeszcze nigdzie nie pracowałam.

Gość mister mixster
jak potrafisz rozkładac nogi to dasz rade

Gość hostesaaaaa
PEwnie że dasz rade na dwa dni szybko zleci. Tylko musisz osobą komunikatywną i lubić kontakt z ludźmi.

Gość ratatataaasjsa
dasz sobie rade, jak ja dałam, to chyba każdy da :P Tylko bądź czujna, od razu podpisz umowę, bo ja od razu nie podpisałam, i gdyby nie mój facet, przez 30 godzin pracowałabym za free :o Ogólnie stałam z odswiezaczami powietrza i niezbyt mnie ludzie chcieli sluchac, lepiej, jak masz jakies degustacje, ludzie chetnie przychodza i sie czestuja :P

Ja sobie czasem dorobię na Targach jako hostessa, zajęcie jest naprawdę całkiem fajne :) A zarobki jeszcze lepsze :)

Gość a co!
ja rozdawałam szampany i musiałam mówić, ze to z okazji urodzin sklepu, otwarcia działu takie tam, nie musiałam 'sprzedawać' żadnego towaru, ale ogólnie nudna praca, 8 godzin postać, ale 10 zł za godzine, nie tak źle

Gość Anuk__
Ogólnie jestem małomówna, ale uśmiechać się potrafię, sprawiam też sympatyczne wrazenie i myslę, ze zagadam co mam zagadać.. boję się. Jutro zaczynam. To moja pierwsza praca :)

Gość Anuk__
Firma Preludium czy macie jakieś doświadczenia?

Gość Anuk__
Będę promowała piwo... Trochę się denerwuję :( Nigdy nie pracowałam a na piwach to sie w ogóle nie znam! Powinnam mieć jakąś wiedzę o danej marce? :(

Gość tak to jaaaaaaaaa
opiszcie dokladniej prace hostessy, czytrzeba gadac non stop przez 8 godzin? no i co trzeba gadac?

Gość Anuk__
Dokładnie, niech się wypowiedzą doświadczone hostessy... Zaczynam się bać :( Nie za bardzo mam wiedzę na temat piwa...

U mnie to raczej było tak że miałam się kręcić, uśmiechać, mówić, jak ktoś przechodził nasłuchiwać w jakim języku mówi i jeśli był to któryś z mi znanych to zagdać jak mu się podoba w Pl. Potem przychodził szef, siadaliśmy przy kawce czasem nawet, no i trzeba było im tłumaczyć co do siebie mówią :) Ale to na targach, a markecie jest chyba dużo nudniej :/ za 10 zł nie chciałoby mi się stać tyle...

A co do wiedzy - byłam kiedyś na targach drewna - apewniam Cię że nie mam o tym zielonego pojęcia :)

Gość n ,msde
ja pracowalam pare lat dorywczo jako hostessa masakryczna praca ale niestety nic innego nie dalo sie znalesc w tym kraju, czasm jak np stalam na serkach kolo lodowek w krotkiej spodnicy tak musialam, to na drugi dzien chora bylam, mialam duzo niemilych sytuacij i duzo podrywaczy ciagle musialam sie usmiechac, straszna ta praca byla , 12 godzin na nogach

Gość musisz być cały czas
przygotowana na bolcowanie piczy

Gość nalkayyyy
Witajcie;) ja wlasnie zaczynam prace jako hostessa w jednej z Poznanskich agencji. Czy ktoraj z Was podpisywala umowe na wylacznosc?

Gość Zoozieńka
nudno, ale łatwo i dobrze płacą, także nie zastanawiaj się i próbuj dASZ RADĘ :)

też sobie dorabiałam kiedyś jako hostessa. nic przyjemnego jak dla mnie, ale trudno też nie jest. ja co prawda miałam wredną kierowniczkę której zawsze było mało i jak przychodziła do mnie to akurat zawsze stałam zamyślona i nawet na ludzi nie patrzyłam :classic_cool: no ale potem jak sie zwalniałam to chwaliła, że dobre wyniki mialam :classic_cool:🖐️ to czemu tzipa wcześniej nie mówiła? a temu żebym sprzedawała jeszcze więcej :classic_cool: ciekawa jestem czy wszędzie to tak działa :O

Gość Zoozieńka
nie wszędzie, miałaś pecha widocznie

Gość Zoozieńka
heheh :) ale to każdemu się może zdarzyć trafić na kogoś wrednego :)

Gość Zoozieńka
ale co Cię nie zabije, to Cię wzmocni :)

Gość nie przesadzajcie
praca hostessy jest ok ... trzeba dużo stać , pieniądze średnie ... ale żle nie jest ... ja umiesz mówić i się uśmiechać to możesz pracować no i w miarę możliwą trzeba mieć twarz ......:) idzcie pracować , nie zniechęcajcie się :)

Gość gość
Ja dorabiałam sobie tak na studiach i byłam bardzo zadowolona. Minusem jest tylko zmęczenie, ale praca sama w sobie jest przyjemna. Trafiła też na dobra agencje hostess booking. Zlecenia i stawki były ok, miło wspominam tamte czasy