Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona24

Co to może być..?? Ważne!!! POMOCY

Polecane posty

Gość zaniepokojona24

Ostatni okres miałam 10 sierpnia. Cykle zazwyczaj mam 33-34 dniowe. W 12 dniu cyklu uprawiałam ze swoim chłopakiem petting. Nasze narządy nie ocierały się itp. Do wytrysku doszło poza mną i już po tym zdarzeniu mój chłopak mnie nie dotykał. Dziś jest 30 dzień cyklu. Chciałam zbadać szyjkę macicy i jest lekko wyczuwalna i taka miękka a poza tym na palcu po wyjęciu został mi biało różowy śluz :( ponadto 21 i 28 dnia cyklu zrobiłam test i wyszedł negatywny. Od 9 dni bolą mnie piersi przy dotyku....schizuje, że to może być ciąża choć sama nie wiem jakim cudem

Gość Agababajaga
okres ci sie zaczyna. za max 2 dni sie rozkreci

Gość The Lol
Szykuj już zabudowane majtki.

Gość zaniepokojona24
Bardzo się martwię tą sytuacją :(

Dziewczyno ile masz lat?! Naprawdę płakać mi się chce jak czytam coś takiego!!! Nie było seksu, okres Ci się jeszcze nawet nie spóźnia, że piersi bolą przed to normalne, a i różowa wydzielina przed okresem też jest normalna, to znak, że krwawienie się zbliża! Jakim cudem masz być w ciąży?! Niepokalane poczęcie chyba!!:O Nie bierz się za seks dopóki nie dorośniesz, bo żałosne są takie teksty!:O

Gość zaniepokojona24
Naczytałam się że w śluzie mężczyzny są plemniki i jak tak przypadkiem mój facet go dotknąl a później mnie i stąd te moje obawy. Ale po drugie mój ginekolog powiedział że ten kropelkowanie następuje tuż przed samym wytryskim no a wtedy to my już się nie zabawialiśmy

Gość abc321
Dziewczyny starające się miesiącami nie zachodzą choć mają pełne stosunki, a Ty się zamartwiasz jego wytryskiem choć był gdzieś obok... no błagam. Ogarnij się. Jakby sam fakt 1 kropelki miał przewazyc o wszystkim to wszystkie z brzuszkami byśmy chodziły.

Gość zaniepokojona24
Może i jestem przewrażliwiona Nie wiem czy jest sens tracić kasę na 3 test :(

Gość abc321
myslę, że nie ma sensu... ale jak dłużej będzie Ci się opóźniać idź do gin. bo może będzie potrzebne cos na wywołanie.

Gość zaniepokojona24
Na wszelki wypadek zrobiłam 3 test,19 dni po pettingu i negatywny. I chyba się wkońcu uspokoiłam

Gość zaniepokojona24
Dziś 33 dzień cyklu i nic :( od 2 dni mam biegunke i zgage. I śluz taki rozciągliwy :(

Gość to idz do ginekologaaa
co chiwila zakladasz jakies durne topiki:O żallll