Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aguś1994

Pomóżcie

Polecane posty

Gość Aguś1994

Witam. Zakochałam się w ochroniarzu z super markietu on ten pokazywał zainteresowania mną. Tydzień później go była inna zmiana ochroniarza. Cały personel ze sklepu poprostu się ze mnie śmiał.patrzyli się na innego ochroniarza i na mnie z uśmiechem . Ten ochroniarz napewno tego nie rozpowiedzial . Tylko magazynier który za nim chodzi nogą za nogą nie wiadomo po co. Pomóżcie proszę co mam zrobić. Nie mogę przestać o nim myśleć. W dodatku śni mi się co jakiś czas

Ochroniarze wszelacy to nakoksowane łotry! często marychuaniści byli! Waleczni bardzo, bo walka ich kręci! walczaki z krótkofalówkami i znający sztuki walkę oraz siłkę mający w paluszku! Tytany genetyczne takie . . .

Gość Aguś1994
No właśnie to robię. Ale nigdy go nie ma tylko jakiś inny :-( jeśli bym go spotkała to co mam zrobić?

Gość Aguś1994
No właśnie to robię. Ale nigdy go nie ma tylko jakiś inny :-( jeśli bym go spotkała to co mam zrobić?

Gość Aguś1994
On nie jest taki. Jak inni napakowani ochroniarze. Nawet za koks by się nie wziol. Poprostu jest grubszy no i sporo starszy

Gość Aguś1994
Pomoże mi ktoś :-( co mam w tej sytuacji zrobić :-(

Gość zapach pomarańczy...
Chronić samą siebie, nie liczyć na ochroniarza. Jak nie potrafisz, nie pchaj się na afisz.

Gość Aguś1994
No właśnie nie. Nie zdążyłam nawet. Gdy już się zebrałam na odwagie był już inny ochroniarz.

Gość Aguś1994
Proszę pomóżcie mi nie wiem sama co mam robić. Chodzę z nadzieja do tego sklepu że go spotkam ale niestety los jest przeciwny. Dłużej to tak nie wytrzymam ;-(

Gość Aguś1994
Proszę pomóżcie. Co mam dalej robić. Chodzę do tego sklepu z nadzieja że go zobaczę ale los jest przeciwny. ;-( nigdy w życiu nie czułam nic takiego jak do niego nie wiem co jest grane. ;( .

Gość Aguś1994
Albo sobie go odpuścić co wy o tym myślicie. Nawet nie wiem czy on jest żonaty . Poza tym inni mówili że widziano go z galeriankami.

Gość Aguś1994
Powiecie mi co mam dalej robić. Ciągle chodzę do tego sklepu ale go nie ma. Help :-(

Gość UKRADNIJ
COŚ :)

Gość Karolicia1994
I co to mi da. Ciągle jakiś inny ochroniarz jest. Jego kolega magazynier chyba coś kapuje o co chodzi. Ale nie ma odwagi żeby do mnie zagadac

Gość Gwoli scislosci
Poodwiedzaj inne markiety, pewnie w innym teraz ochrania.

Gość Karolicia1994
Tylko że każdy inny markiet pilnuje inna agencja ochrony. Więc nie mam co zwiedzać. Wcześniej go widziałam na mieście to patrzył na mnie jak wryty

Gość Karolicia1994
Ciągle o nim myślę. Czy to może być zakochanie inni mówią że w moim wielu (17 lat ) to zwykle zauroczenie które z czasem przechodzi.

Gość Aguś1994
Co mam dalej robić? Odpuścić go sobie czy dalej go szukać? Cały personel w tym sklepie patrzy się na mnie jak wróg nr.1 razem z innymi ochroniarzami. Co mam robić pomóżcie

Gość Aguś1994
Co dalej robić?