Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o chu mu chodzi?

Dziwne zachowania chlopaka

Polecane posty

Gość o chu mu chodzi?

Czesc. Moj problem polega na tym,ze bylam do calkiem niedawna z kims ,zkim wciaz sie spotykam(razem pracujemy,mieszkamy niedaleko siebie)i od kad zerwalismy nasz zwiazek,On uznal,ze nie potrafi ze mna byc,ze za duzo sobie powiedzielismy itp itd-Ok,wycofalam sie rowniez,powoli daje sobie z nim spokoj.Jakis czas temu wrocilismy do siebie na kilka dni,potem znowu cos nien wyszlo i znowu On unika,nie widujemy sie tak czesto,wiem ze sie wycofal bez slow,ja rowniez to zrobilam-Nie bylo rozmow,czemu dlaczego-stalo sie.Ok.I od dwuch dni On znowu zaczyna zaczepiac,slownie i nie tylko slownie,niby dokuczac..Robi swoje slodkie minki...mam wrazenie,ze chce byc blisko...Ja wiem,ze go bardzo podniecam i pewnie chce znowu tylko sexu,ale przeciez mu mowilam,zeby nie dotykal mnie,nie nakrecal bo daje mi nadzieje takim zachowaniem.On wie co ja czuje do niego,on podobno tez zakochany...ech.I wczoraj spytalam czy wciaz mnie lubi..Spytal -dziewczyno ,Ty sadzisz,ze ja Cie tylko lubie? ..Jak go rozgryzc?o co mu chodzi??Czego ten skubaniec chce? Che powrotu ,zaluje,ze nie jestesmy razem,chce znowu sprobowac,czy zwyczajnie do lozka i sija nara..?Co wy o tym sadzicie?

Myślę, że się dowiesz sama jak nie zgodzisz się na żadne powroty po kilku dniach. Daj sobie czas i zobaczysz czy to jest to coś czy się facet znudzi czekaniem