Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Wrzesie艅 8, 2011 wizyta u profesora - 150 z艂 wizyta u ni偶szego rang膮 120 z艂 wizyta u jeszcze ni偶szego rang膮 100 z艂 Normalne to, 偶e za sam tytu艂 mam dop艂aca膰 ? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 krad艂am hajs Napisano Wrzesie艅 8, 2011 tak, jak ci sie cos nie podoba to sama sie lecz Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tryhn Napisano Wrzesie艅 8, 2011 idz ty ciulu g艂upi,tobie nawet super profesor by nie pom贸g艂 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Wrzesie艅 8, 2011 Z艂odzieja zdanie mnie nie obchodzi. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 rttrttrtrt Napisano Wrzesie艅 8, 2011 a co ci jest? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 krad艂am hajs Napisano Wrzesie艅 8, 2011 pewnie ma co艣 z g艂ow膮 :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 glosik oddany Napisano Wrzesie艅 8, 2011 tak sobie licza specjalisci..placa podatki..Jezlei chcesz miec wszystko w abonamencie a tejn niekiedy jest nizszy niz jedna wizyta u lekarza to napsiz do mnie ..przedstawie Ci cala oferte dostepna na jeden tel w calym kraju bez rejonizacji,kolejek.zbednego czekania i przeplacania omsignum@googlemail.com Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Wrzesie艅 8, 2011 Nic mi nie jest . Tylko wczoraj rozmawia艂em ze znajomym o konowa艂ach . Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Wrzesie艅 8, 2011 Glosik oddany co ty chcesz mi wcisn膮膰 ? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 krad艂am hajs Napisano Wrzesie艅 8, 2011 konowa艂 to cie zrobi艂, co ty myslisz ze za darmo sie bedziesz leczyc przez specjalist贸w- profesor贸w? brudasko? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Wrzesie艅 8, 2011 Z艂odziej we藕 spierdalaj po prostu st膮d . Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 krad艂am hajs Napisano Wrzesie艅 8, 2011 jaki z艂odziej? to by艂o kiedys, dzis jestem czysta, ale jakby sie nadazy艂a okazja pewnie bym ukrad艂a, nie boje sie niczego :P Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 glosik oddany Napisano Wrzesie艅 8, 2011 abonamentowa opieke medyczna tzn dostep do tego wszytskiego co powinno zepawnic panstwo ale nas olewa:-0 czyli specjalistow w prwatnach gabinatech..szybkie badania itp..cala game zabiegow..zreszta nie wciskam bo to nie o to chodzi..pisze zebys zapoznala sie z tym co jest dobre..a o czym malo kto wie. pozdrawiam i spadam.. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Wrzesie艅 8, 2011 Czyli profesor mnie wyleczy , a ten ni偶szy rang膮 niekoniecznie ? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 krad艂am hajs Napisano Wrzesie艅 8, 2011 napisz co ci jest nie wstydz sie a ci pomozemy Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 glosik oddany Napisano Wrzesie艅 8, 2011 DO PROFESORA chodzi sie na konsultacje..a leczy specjalista Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Wrzesie艅 8, 2011 Normalny z艂odziej jeste艣 i strach nie ma nic do tego . Zaraza . Glosik oddany ok dzi臋ki. Niech pomy艣l臋. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Wrzesie艅 8, 2011 Czyli jak ma si臋 tytu艂 profesora to wreszcie mo偶na zbija膰 b膮ki . Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nowy smak stara piel臋gniara Napisano Wrzesie艅 8, 2011 Bo ten wy偶szy rang膮 lekarz mo偶e ci臋 wys艂a膰 na badania, kt贸re za darmo na NFZ sobie zrobisz w jakim艣 szpitalu, bo ma chody, a tamten ni偶szy rang膮 nie ma chod贸w. Proste jak drut. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 glosik oddany Napisano Wrzesie艅 8, 2011 profesorowie w sumie tylko pomagaja czyli konsultuja diagnoze lekarzy..ale w przypadkach zagrozenia zycia lecza maja wiedze i praktyke duza Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Men Struacja bannum profesorum 0 Napisano Wrzesie艅 8, 2011 Piel臋gniarko nie zapominajmy 偶e nie ma nic za darmo . Nfz nie jest za darmo . Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 glosik oddany Napisano Wrzesie艅 8, 2011 a dokladnie..zapoznaj sie z tym o czym ja pisalam..i przekaz ludziom z problemymi zdrowotnymi Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Men Struacja bannum profesorum 0 Napisano Wrzesie艅 8, 2011 Po prostu nie chorowa膰 . Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach