Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 wizyta u profesora - 150 zł wizyta u niższego rangą 120 zł wizyta u jeszcze niższego rangą 100 zł Normalne to, że za sam tytuł mam dopłacać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kradłam hajs Napisano Wrzesień 8, 2011 tak, jak ci sie cos nie podoba to sama sie lecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tryhn Napisano Wrzesień 8, 2011 idz ty ciulu głupi,tobie nawet super profesor by nie pomógł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 Złodzieja zdanie mnie nie obchodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rttrttrtrt Napisano Wrzesień 8, 2011 a co ci jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kradłam hajs Napisano Wrzesień 8, 2011 pewnie ma coś z głową :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glosik oddany Napisano Wrzesień 8, 2011 tak sobie licza specjalisci..placa podatki..Jezlei chcesz miec wszystko w abonamencie a tejn niekiedy jest nizszy niz jedna wizyta u lekarza to napsiz do mnie ..przedstawie Ci cala oferte dostepna na jeden tel w calym kraju bez rejonizacji,kolejek.zbednego czekania i przeplacania omsignum@googlemail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 Nic mi nie jest . Tylko wczoraj rozmawiałem ze znajomym o konowałach . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 Glosik oddany co ty chcesz mi wcisnąć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kradłam hajs Napisano Wrzesień 8, 2011 konował to cie zrobił, co ty myslisz ze za darmo sie bedziesz leczyc przez specjalistów- profesorów? brudasko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 Złodziej weź spierdalaj po prostu stąd . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kradłam hajs Napisano Wrzesień 8, 2011 jaki złodziej? to było kiedys, dzis jestem czysta, ale jakby sie nadazyła okazja pewnie bym ukradła, nie boje sie niczego :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glosik oddany Napisano Wrzesień 8, 2011 abonamentowa opieke medyczna tzn dostep do tego wszytskiego co powinno zepawnic panstwo ale nas olewa:-0 czyli specjalistow w prwatnach gabinatech..szybkie badania itp..cala game zabiegow..zreszta nie wciskam bo to nie o to chodzi..pisze zebys zapoznala sie z tym co jest dobre..a o czym malo kto wie. pozdrawiam i spadam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 Czyli profesor mnie wyleczy , a ten niższy rangą niekoniecznie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kradłam hajs Napisano Wrzesień 8, 2011 napisz co ci jest nie wstydz sie a ci pomozemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glosik oddany Napisano Wrzesień 8, 2011 DO PROFESORA chodzi sie na konsultacje..a leczy specjalista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 Normalny złodziej jesteś i strach nie ma nic do tego . Zaraza . Glosik oddany ok dzięki. Niech pomyślę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 Czyli jak ma się tytuł profesora to wreszcie można zbijać bąki . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nowy smak stara pielęgniara Napisano Wrzesień 8, 2011 Bo ten wyższy rangą lekarz może cię wysłać na badania, które za darmo na NFZ sobie zrobisz w jakimś szpitalu, bo ma chody, a tamten niższy rangą nie ma chodów. Proste jak drut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glosik oddany Napisano Wrzesień 8, 2011 profesorowie w sumie tylko pomagaja czyli konsultuja diagnoze lekarzy..ale w przypadkach zagrozenia zycia lecza maja wiedze i praktyke duza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profesorum 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 Pielęgniarko nie zapominajmy że nie ma nic za darmo . Nfz nie jest za darmo . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glosik oddany Napisano Wrzesień 8, 2011 a dokladnie..zapoznaj sie z tym o czym ja pisalam..i przekaz ludziom z problemymi zdrowotnymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profesorum 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 Po prostu nie chorować . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach