Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eraare

MAM DOŚĆ UDAWANIA ORGAZMÓW

Polecane posty

Gość eraare

na początku jeszcze to znosiłam bo myślałam że im dłużej ze soba będziemy tym on lepiej pozna moje ciało i potrzeby i ten orgazm przyjdzie w końcu a tu zonk nigdy nie miałam z nim orgazmu mam dość udawania mówiłam że kręci mnie ostry sex a on mnie wyśmiał powiedziałam mu przy kłótni że zawsze udaje a on że to niemożliwe bo wije sie i jęcze a tego nie można udać wiet ostatnio jęczałam i darłam sie przez cały stosunek a nawet wydawałam odgłosy małpy i konia

Gość kokoszanellllllllll
też zrobiłam ten błąd i miałam tak samo

Gość eraare
up co robić? mam dość smarowania sie smalcem i wystawiania mojemu jamnikowi :(

Gość a po co się
tak drzesz udawaczko? sama siebie oszukujesz istny cyrk współczuję sąsiadom!!!

Gość eraare
czasmi tylko leże jak kłoda i nie pisne ani dzwięku a on i tak to olewa bo on ma takie myślenie że wystarczy włożyć a kobiecie jest dobrze on jest święcie przekonany że kobieta podczas okresu ma non stop orgazm od tampona

Gość barakuda1200000000000
no i do kogo masz teraz pretensje, kto najgorzej na tym wyszedł? chyba nie facet co nie. Ja nie rozumiem lasek, które udają orgazm po to żeby facetowi sprawić przyjemność- to jakieś nieporozumienie. Nie ma to jak się samemu oszukiwać- masakra.

Gość eraare
specjalnie sie darłam nawet jak już skończył to nie przestawałam by skumał w końcu

Gość eraare
właśnie oglądam animal planet i masturbuję się patrząc na pawiany:)

Gość eraare
mnie podnieca jak mnie mocno złapie albo przyciśnie dościany a on nic tylko po bożemu żałuje że od początku nie powiedziałam co mnie kręci bo teraz jest hujowo i wcale nie mam ochoty na sex

Gość barakuda1200000000000
ile wy macie lat?

Gość eraare
ja mam 22 a on 34

Gość chciałbym cię posłuchać
a nawet wydawałam odgłosy małpy i konia i po takim ryciu chcesz by facet cię potraktował inaczej? odbębnic i w nogi ja pierdzielę kochać się z koniem!

Gość eraare
juz nie świrujcie na początku cieszyłam sie z samego faktu zbliżenia dotyku pocałunku myślałam że orgazm to nie wszystko że ważna jest także bliskość udawałam bo chciałam aby poczuł sie super kochankiem a teraz nie moge nawet myślec o sexie z nim bo wiem że znów nic nie będzie tylko piczka bedzie mnie bolec bo wsadza mi na chama gdy jestem sucha jak wiór sama sobie musze robić dobrze męczy mnie to od tego mam faceta który ma gdzieś moje potrzeby

Po co udawać, ja tego nigdy nie robiłam a wręcz przeciwnie okazywałam nie zadowolenie, no i podziałało.Tak to tylko utwierdzałaś go jaki to z niego MACHO i teraz to dla niego pewnie bardzo dziwne że masz jakieś wymagania? Ale będzie mu głupio jak spróbuje z inna.

Gość eraare
chciałabym cie posłuchać no właśnie specjalnie udawałam te odgłosy żeby w końcu do niego dotarło a on twierdzi że miałam z 3 orgazmy jak nic i żebym mu kitów nie wciskała bo on wie lepiej kiedy mi dobrze

Gość eraare
masakra jakaś nie wyobrazam sobie tego dalej zaczynam nienawidzic sexu on zacza ostatnio podpytywać ile miał największy penis jaki mi tam wszedł to mówie ze 22 a on ma z 15 i teraz mi cały czas truje że potrzebuje dużego kutasa to będe zadowolona jakas paranoja

Gość poznanie imienia
Uwielbiam gdy kobieta podczas stosunku wydaje dźwięk Optimusa Prime przekształcającego się w ciężarówkę

Gość eraare
ja juz wydałam z siebie wszystkie dzwieki z możliwych