Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia1011:)

temat DLA INTELIGENTNYCH ;) Pomózcie mi z pyt. z testów psychologicznych

Polecane posty

co ma wspólnego mucha z drzewem napiszcie 1 myśl która przyszła wam do głowy (to pytanie z testów psychologicznych do których sie przygotowuje ale nic ciekawego nie przychodzi mi do głowy)

Gość gurte wento
mucha wylęga sie na drzewie

Gość wybacz ale jesteś
chora,każdy ma jakieś zdanie na jakiś temat więc nie rozumiem CZEMU DLA INTELIGENTNYCH!!!!!! według siebie - sama sobie odpowiedziałaś kim jesteś.. mucha nie ma nic wspólnego z drzewem,poza tym ,że i jedno i drugie ''żyje'' .

ale tu chodzi o cechy wspólne no bo przecież drzewo nie rośnie na musze

testy do policji? :) To jakiś jeden psycholog ma tylko takie loty, chyba z Krakowa :)

hmm ale ja potrzebuje takich odp. przecietniaków tylko osoby inteligetnej ... Ja myslałam żeby iść w tym kierunku że zarówno mucha jak i drzewo należą do świata przyrody macie inne propozycje ?

Gość spoko loko
są rzeczownikami

lessi - zgadłaś ;) to pytanie się bardzo często powtarza :)

Gość wybacz ale jesteś
no to wybacz ale Twoje skojarzenie też jest bez polotu , przeciętniaku .

wybacz ale jesteś - to sama wymyśl coś lepszego ;) a to z rzeczownikiem bardzo fajne ;)

Moja dobra znajoma pracowała jako taki psycholog i z tego co pamiętam to tylko jedna osoba takie pytanie zadawała. Nie sugeruj się tym co piszą w necie. Lepiej skup się na swoich własnych cechach - pozytywnych i negatywnych. A co myślisz - czy istnieje usprawiedliwione kłamstwo czy kłamstwo to zawsze kłamstwo? To jest częsta podpucha :)

Gość dsfefgrg
przeciez wpolicjic zesrto polglowki siedza wiec o co chodzi? po co ci inteligenci a sama inteligencja nie grzeszysz

lessi- myślę że istnieje usprawiedliwione kłamstwo a jaka jest poprawna odp. tzn . jak powinien zdanie psychologów odp. policjant ?

Gość sdawwwwwwwwwwwwww32
klamstwo to klamstwo i juz. jesli masz kłamać to lepiej przemilcz:P

Większość ludzi mówi że kłamstwo to zawsze kłamstwo. I potem sami się wkopują :)

Gość mucha owocówka
drzewo..... może być owocowe :-P

Gość sdawwwwwwwwwwwwww32
na policjantke ni hojenka sie nie nadajesz droga kasiu

ja się dziwie tym pytaniom z życia intymnego czy dobrze mi sie układa w łóżku , czy krepuje mnie rozmowa o sexie itd . hmm ciekawe po co takie pytania? i jak powinnam odp. że mnie krepuje czy nie ?

sdawwwwwwwwwwwwww32 - heh ale psychologów muszę przekonać że jak najbardziej ;)

Wiesz, policjant w pracy się może spotkać ze wszystkim, więc nic go nie powinno krępować...

Gość ołki dołkiii
a skąd Ty masz te testy ? Dają je najpierw żeby się przygotować ?

Gość sdawwwwwwwwwwwwww32
ja nie rozumiem jak wiekszosc policjantow moze te testy przejsc przecie z nie swieca bystroscia

ołki dołkiii - mam od bratowej która pracuje w policji ...tych pytań jest 552 więc nawet z testami ciężko sie przygotować a niektóre pyt. są z kosmosu ... zresztą pewnie i tak dostane inny zestaw pyt. bo te są z 2007 roku ;) A co do tego że same półgłówki pracują w policji widocznie mają predyspozycje do tej pracy ;) i nie wrzucaj tak wszystkich ludzi do jednego worka ;) bardzo duzo osób oblewa te testy ... prawie wszyscy kogo znam odpadali na tym etapie

Gość ołki dołkiii
a ile masz lat ?

21 a dlaczego pytasz ?

Gość GRYPA_2011
Ja bym odpowiedział tak Nasiennica trześniówka - rodzaj muchy, która atakuje owoce czereśni i znosi w nich jaja, z których wylęgają się larwy, a z nich - muchy :]

Gość ołki dołkiii
z ciekawości :) fajnie że wiesz co chcesz robić ja jestem niezdecydowana chciałabym i to i tamto ;)

Jedno i drugie "żyje", jedno i drugie lubi nawóz (tego raczej nie podawaj), oba należą do świata przyrody, no i te larwy żyją na drzewie. Co do życia seksualnego - możliwe, że chodzi o to czy krępowałabyś się rozmawiać z ofiarą gwałtu.

Ja bardzo bym chciała dostac sie do policji :) ponieważ ta praca ma wiele plusów min. to ze nikt mnie nie zwolni , emerytura po 15 latach , możliwość awansu , i ogólnie bardzo ciekawa praca ja np. nie mogłabym siedzieć za biurkiem w jakiś papierkach po po prostu musi się coś dziać ;)

Gość Azzurus
Rzekotka drzewna (Hyla arborea) gatunek płaza z rodziny rzekotkowatych-taka mała żabka zamieszkująca Europę,Azję i fragment Afryki,która nazwę swą zawdzięcza zdolności pionowej wspinaczki po drzewach a jej pokarm stanowią głównie owady-a w tym i muchy. I to jest punkt wspólny drzewa i muchy[a właściwie to może być taki punkt wspólny]Stosuj tego typu techniki skojarzeniowe zagniesz tego kto weryfikuje test i z miejsca dostaniesz propozycje wysokiego stanowiska.:classic_cool: