Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny_brunet_00

samotnosc to taka straszna trwoga

Polecane posty

Gość samotny_brunet_30
tuśk ale dlaczego ty tak plujesz do mnie jadem dziewczyno ? " niż jęczeć przez kolejne lata " a kto powiedzial ze ja jęcze ? poprostu stiwerdzam fakt że bratnią dusze i druga połowke jest trudno znalesc, Byłem na wielu randach i nie mam z tym problemu z moja byłą byłem zaręczony, zależało mi na załozeniu rodziny etc. Jak znajdę kandydatke to mam zamiar się ożenic bo pod tym katem mam konserwatywne podejscie. „to ty chyba masz klapki bo widzisz tylko niby swój cudowny wygląd ???? co to wogole ma być ? wiem że opisałem siebie w samym superlatywach ale chciałem pokazać moje mocne strony, uważam sie za dobra partię i przystojnego faceta ale znowu nie za jakąś „alfe i omegę o wyglądzie „Dawida czy to od razu ma świadczyć ze jestem zarozumiały czy zakompleksiony ? mam wady jak i kazdy człowiek ale napisałem o swoich zaletach, "to ty stwierdziłeś że piszesz tutaj aby kobiety podniosły cię na duchu ja nie wymieniłam nic o kompleksach" a kto tak napisał ? chyba jednak ty masz problem ze zrozumieniem tego co sie do Ciebie pisze, Widze straszne uprzedzenia masz nawet nie tyle do facetów co w ogole do ludzi, Jak już ktoś zna swoja wartośc to od razu wyciągasz jakis dziwne opinie „wyssane z palca" Od razu oceniasz kogoś, wystawiasz jakies osądy, opinie, jak znam zycie bardzoo szybko wyrabiasz sobie opinie o ludziach których nie znasz, daj sobie na luz trochę. Zgadzam się z tobą że musze działac wieksza mobilizacjia może, ale nie wiem dlaczego mnie tak atakujesz ??? ciężki żywot musi mieć z tobą twój facet.

Gość tuśk@
"trelelelelelelele a niby dlaczego nie ? przeciez ja sie nie chce z nikim umowic sam zadziałam jak bedzie trzeba tylko chcialem spytac kobiet, moze troche poprawic sobie nastroj jak mi ktos odpisze ze jednak nie jest tak tragicznie. Oj jestes w błędze moja droga " hmmm no nie wiem może po tych slowach stwierdziłam że szukasz dowartościowania. nie wiem za to gdzie u mnie jad niby inteligentny chlopak ktory twierdzi że można z nim porozmawiać a jak slyszy inną opinię na swoj temat to od razu naskakuje. ani cię nie zwyzywałam, ani nie nazwalam glupkiem itp więc gdzie tu jad??? przepraszam że na forum usiłuję poznać twoj stosunek do kobiet i życia poznać twój problem. widzę że oczekujesz po prostu potwierdzenia tego że tak oczywiście na świecie już nie ma fajnych wolnych kobiet oj tak tak masz rację biedaczku. wszyscy mają z tym problem. tak wszystkie kobiety to takie które tylko chodzą po klubach piją i palą nie ma już żadnej porządnej. może na randkach też przedstawiasz tylko swój punkt widzenia i każdy inny to zły jad. co do mojego partnera jak by mu było źle to by odszedł przecież do kaloryfera przykuty nie jest a ty mówiąc zdanie dotyczące jego i mojego związku wykazałeś się tylko napaścią na kogoś o kim nic nie wiesz i prostolinijnym stwierdzeniem że jaki to on ze mną biedny musi być i to jest jad. tak więc oczytany przystojny mężczyzno nie zabieram już twojego czasu zadając ci pytania aby lepiej poznać twoją sytuację i luźno rozmawiać, doradzić czytaj sobie teraz tylko odpowiedzi takie jakie ciebie satysfakcjonują i podnoszą na duchu.

Gość samotny_brunet_00
agnesbuziaczek a co się sie stało ze nie mozesz sie przełamac ? pewnie masz duży dystans i czasami jak ktos cię adoruje to tego nie odwzajemniasz czy tak ? Pomimo że w głebi bardzo bys chciala ale strach przed kolejnym zawodem jest większy, tak jest z otba jesli mozna spytac ?

Gość samotny_brunet_00
Tuśk OK wiesz co nie mam ochoty z toba pisac nie dlatego że masz inne zdanie, OK dobrze ze napisac co o ty msadzisz ale dlatego ze bije od Ciebie antypatia, nie jestes miła, ale sarkastyczna nie lubie takich ludzi