Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlocista torebka

Co macie w torebce?

Polecane posty

Gość zlocista torebka

wiem, wiem, temat zakladany byl juz kilkakrotnie ale pozwole sobie jeszcze raz zalozyc :D zawsze fajnie sie czyta, czego to dziewczyny w torebkach nie maja :D a wiec zaczynam: portfel tabletki: witaminy, no-spa chusteczki kosmetyczka (oprocz tego luzem lusterko i blyszczyk) mp3 ladowarka do telefonu+telefon okulary przeciwsloneczne dlugopis i jakis notes ksiazeczka mieszkaniowa + jakies rachunki 3 zarowki :D klucze Nie jest chyba az tak zle ;)

Gość hr.TRoLL VON teni - SUWKA
a na chuj ci żarówki ?

Gość Miminaikna
standardowo: portfel klucze chust. higienieczne dokumenty i niemkoniecznie standardowo: dwie pary okularów przeciwlonecznych okulary normalne - pomimo ze nosze soczewki kontaktowe pudełko do tychze soczewek długopisy tusz do rzęs tak teraz patrzę, że mam baterie, sztuk dwie. nie wiem po co (?) pełno luźnych drobnych (bo mam zepsute zamkniecie od portfela, a jestem do niego przywiązana;P) tabletki różnorakie szczoteczka + mała pasta do zebów mały perfum grzebien ładowarkę do telefonu płeno śmieci typu bilety etc, jakies karty rabatowe, kupony, paragony i różne rzeczy, które kiedys tam wrzucilam i zapmnialam wyjąć (koraliki, klamra do włosów)

Gość nie na chu...
tylko zamiast chu...- jesli już ;)

Gość zlocista torebka
zarowki kupilam wczoraj i zapomnialam wyjac

chyba ,ze ..

Gość a ja mam w torebce
portfel chusteczki higieniczne szczotkę lusterko pomadkę klucze płyn do płukania ust malutki kalendarz 2 komórki czasem parasolkę czasem inne rzeczy - ale te wymienione - zawsze.

Gość a wiec ja
w torebce mam : parasolke w zebre ;P klucze telefon, pomadka ochronna do ust, grzebień, gumka do wlosów,jakies śmiecie typu paragony i bilety,portfelik z drobnymi,okulary zwykłe i p/słoneczne w niektórych jeszce kosmetyczke nosze albo pojemniczki na jedzenie do pracy ;D

Gość sdfghjkl
a wiec porfel z dokumentami portfel z kasą kosmetyczka z kosmetykami kosmetyczka z lekami,chust.nawilżanymi.podpaskami parasolka ładowarka,telefon okulary p słoneczne,ok korekcyjne malutki płyn do płukania jamy ustnej krem do rak gumy do zucia torbe ekolog skladana w etui

ale fajnie :-D zaczne nosić torebkę od jutra :-)

Gość Mój pseudonim czyli nick
Portfel, dokumenty dokumenty od auta, klucze od domu, kluczyki od samochodu, podkład, chusteczki nazilzane, perfumy, długopisy a raczej cały piornik długopisow, notes z numerami tel, 2 komórki- dziś tylko tyle mam:)

Gość a ja mam tak
chusteczki higieniczne- zawsze co najmniej dwie paczki chusteczki nawilżone chusteczki do higieny intymnej (te takie małe paczki) mały płyn do płukania ust żel przeciwbakteryjny do mycia rak bez wody mgiełkę zapachową małe perfumy portfel dokumenty klucze gumy do żucia tabletki (ketonal, ibuprom, no- spa, witaminy, espumisan) podpaski (2 lub 3 sztuki) kosmetyczka (też różne ciekawe rzeczy w niej są :D) lusterko błyszczyk herbata (bo ja nie piję zwykłej, lubię tylko earl grey jeśli chodzi o czarne herbaty... więc jak ide do kogoś, to wolę miec swoją :D) pomadka nawilżająca krem do rąk notesik i długopis słuchawki do telefonu telefon okulary przeciwsłoneczne to jest stały zestaw- czasem dochodza jakieś inne rzeczy np zimą :P

Gość kierowca karetki
a prezerwatyw nie nosicie? :P

notesik i długopis :-D a co notujesz :-D

portfel w kosmetyczce: chusteczki higieniczne chusteczki nawilżane błyszczyk krem nivea krem do rąk tusz do rzęs podklad lub puder zależy co zabiorę ibuprom, coś na ból brzucha, nazwy nie pamiętam grzebyk telefon klucze do domu klucze do samochodu czasami ładowarkę, okulary różne śmieci np. ulotki

Gość a ja mam tak
czasem trzeba coś zapisać albo zaznaczyć w kalendarzu- tam notuję spotkania np ;) a- i nie mam śmieci :P sprzątam na bieżąco :P

napewno jestes z pod panny jesli chodzi o zodiak :-D

podpaski tampony portwel maszynke do fajek filtry bletki otwieracz dowod osobisty telefon sluchawki lusterko

Gość a ja mam tak
jestem lwem :)

Gość też chcę powiedzieć, też chcę
dodam że opisuję dużą torbę na uczelnie :D 1. portfel a tam kasa, karty, rachunki, zdjęcie rodzicielki 2. klucze i przyczepiona do nich smycz żebym mogła je łatwo znaleźć 3. kosmetyczka a tam: puder, bibułki matujące, korektor, wazelina, pomadka, tampony 3, 2 podpaski, 2 wkładki, 1 majtki na zmianę w razie czego :D 4. teczka a4 a tam wkłady do segregatora 5. piórnik a tam: 3 długopisy, 4 zakreślacze, 2 ołówki automatyczne i 2 zwykłe, ekierka, linijka, temperówka, gumy do żucia 6. paczka orbit i mentosów 7. woda 8. etui z okularami 9. książka - pocketbook 10. krem do rąk 11. kalendarz 12. etui na dokumenty od auta i kluczyki 13. często fartuch na laboratoria i gogle plastikowe 14. gumki do włosów, wsuwki i 2 opaski :D

Gość też chcę powiedzieć, też chcę
a i jeszcze mam: capivit hydro control tabletki z bratka stoperan ibuprom a przy smyczy od kluczy - otwieracz

Telefon I poda Coś do czytania (książkę/gazetę) Okulary Wazelinę do ust Wazelinę w wersji z kolorem Spinkę do włosów Ostatnimi czasy portfel Kolekcję wykorzystanych biletów Czasami śrubokręt Korektor Dezodorant Szczotkę do włosów Czasami kosmetyki (zależy czy mam pełny makijaż)-wtedy komplet łącznie z czterema pędzlami. Tabletki na ból głowy Podpaski Chustkę (to zimą/jesienią) Klucze Coś do jedzenia (zawsze mam jedzenie albo opakowania po nim w torbie...) Jak mam zajęcia to kolekcję długopisów Poza tym: zdarzało mi się buchnąć facetowi masę rzeczy :P

ale jestes skrupulatna niczym panienka :-) brawo zapisuj sobie notesik a pózniej wrzuć na forum :-D

Gość a ja mam tak
trollu- no to chyba naturalne, że zapisuję cos, co musze pamiętac :P

Gość też opiszę studencką torbę ;)
otwieracz do piwa i korkociąg :D segregator z ładnie poukładanymi notatkami piórnik (długopisy, ołówki, cyrkiel, korektor, linijka, zakreślacze, gumka, temperówka, spinacze, taśma klejąca) kosmetyczka (podpaski, tampony, wkładki, chusteczki nawilżające i intymne, małe perfumy, puder, bibułki, róż, krem do rąk, tabletki - ketonal, węgiel, no-spa, apap) telefon mp4 chusteczki higieniczne coś do picia i jedzenia, plus gumy do żucia portfel klucze książka albo krzyżówka

zapisuje coś co musze zapisać,a zapamietuje coś co mam pamiętać przynajmniej ja tak mam :-D ale za notesik masz buzi :-)

Gość a ja mam tak
:D dziękuję ;-) :P

Gość Kawoszka007
Ja nie wiem jak ja to wszytko znajduje w swojej torbie, totalny chaos, a mam w niej: chusteczki szczotkę do włosów portfel notatnik kilka długopisów telefon puder bell błyszczyk artdeco krem do rąk zapasowe skarpetki