tomek111 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 Chciałbym odczuwać większą przyjemność ze swoich orgazmów Bardzo mnie zaskoczyło że jest to możliwe u facetów, zawsze wyślalem ze moga tylko to kobiety. Proszę o wskazówki jak trzeba ćwiczyć by osięgnąć takie orgazmy całym ciałem ja praktycznie nie odczuwam przyjemności podczas wytrysku .Jak doprowadzić swoj umysł do dczuwania całym ciałem orgazmu na początek a potem wielokrotnego .Mam 40 lat i tylko kilkanaście razy w życiu było mi dobrze podzczas seksu. Moja partnerka poprzez ćwiczenia zaczeła odczuwać orgazm pochwowy i dzięki temu doprowadzam ja do kilku orgazmów podczas jednego stosunku. Jesteśmy szczęśliwi kochamy się kilka razy dziennie pomino że jesteśmy za sobą 20 lat.Kocham swoją żonę i chciałbym żeby i ona była szczęśliwa wiedząc że podczas stosunku z nią ja też mam z tego radość a nie tylko wytrysk z niewielką dozą przyjemności. Bardzo proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mgag Napisano Wrzesień 11, 2011 Zaciśnij mięśnie tak jakbyś chciał przerwać oddawanie moczu w trakcie i trzymaj. Po jakimś czasie ćwiczeń powinno Ci się udać osiągnąc wytrysk bez dotknięcia penisa ręką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Wrzesień 12, 2011 Wy sikacie na stojąco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach