Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najarana lekarzem

Moj lekarz rodzinny jest cholernie przystojny

Polecane posty

Gość najarana lekarzem

cudowny....wczoraj miałam okazję go zobaczyć :) ma zone i dzieci :| a zona tez lekarka, ale taka zwykla, szara i nijaka :O gdzie on mial oczy?

Gość gjjgjgjgggjjg
no widzisz pewnie ona jest fajna :) nie znasz jej to nie oceniaj.Poza tym pewnie kilka lat wstecz była ładniejsza co to tylkko wyglad sie w zyciu liczy?

Gość najarana lekarzem
no nie, ale on taki piekny a ona przecietna no fakt moze była ładniejsza, ale oni zbyt starzy nie sa

Gość gjjgjgjgggjjg
no i on wcale nie musi byc dobrym mężem :P jest po prostu przystojny wiec tak nie przeżywaj że zajęty...

Gość najarana lekarzem
no ale widac po nim ze jest dobry..juz miałam u niego kilka wizyt

Gość bezsenna tudzież znużona
Heh mój lekarz ale nie rodzinny też jest mega-mega przystojny, a żonę ma tak zwyklutką (z wyglądu) że aż dziwi to takie puste istoty jak Ty. :) Jego żona jest niezwykle wykształconą kobietą z klasą, zawsze opanowaną, do tego z jej wykształcenia wynika kilka bardzo ciekawych, intrantnych i poważanych przez społeczeństwo zajęć zawodowych. Lekarz nie weźmie za żonę śliczniutkiej, opalonej młodej tipsiary, która do zaprezentowania ma jedynie swój wygląd. Lekarze są spryciarzami i patrzą przyszłościowo ;)

Gość zosiaemilka
to, że tobie się jego żona nie podoba, nie znaczy że jest brzydka. O gustach się nie dyskutuje, może dla niego jest ona najpiękniejsza na świecie. A poza tym nie znasz jej, może ma wspaniały charakter i jest dobrym człowiekiem, wszak slub się bierze nie za wygląd, ale za całokształt 🖐️