Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25letniprawiczek

Jestem przystojnym, szanującym się prawiczkiem

Polecane posty

Gość 25letniprawiczek

mam niezłą pracę i zaczynam mieć chęć założenia rodziny - oczywiście sex tylko po ślubie, myśle, że niedługo w przeciągu 2 lat bede chciał kupić jakieś mieszkanie i wtedy po ślubie moja wybranka będzie mogła tam ze mną zamieszkać. Tylko gdzie ja znajdą porządną szanującą sie kobietę - dziewicę z zasadami, jednocześnie łądną i inteligentną ? Myślicie, że na portalach randkowych typu sympatia.pl można poznać kogoś wartościowego ?

Gość 25letniprawiczek
Ale gwoli uczciwości wyznam, że często ucieka mi wzrok w stronę spoconych młodych budowlańców z gołymi torsami... żenuje mnie to, ale mam nadzieję, że porządna dziewica wybije mi to z głowy.. :(

Gość 25letniprawiczek
I nie biorę pod uwagę dziewczyn z jelitem grubym

Gość 25letniprawiczek
może wypowie sie ktoś normalny, a nie jakieś głupie podszywy ?

Gość Ja mam 22 lata, też chciałbym
poznać kogoś ciekawego. Pracuję, chodzę od czasu do czasu na imprezy by nabrać więcej śmiałości. Bardzo brzydki nie jestem :). Raczej przeciętny, na pewno się uda, na siłę nikogo nie szukam, może któregoś dnia poznam kogoś do kogo od razu coś poczuję :).

Ty, Prawiczek, może się poznamy właśnie ?? że też od razu na to nie wpadłem... pasujemy do siebie :) i jak Ty masz z budowlańcami tak ja z panami w garniturach pracujących w sprzedaży bezpośredniej. Od tych z FM już z 30 perfumów nakupowałem byle z nimi pogadać i oko nacieszyć ;)

Oczywiście podszyw :) ale fajny, rozbawił mnie nawet:). Spadam z tego tematu, bo napisałem co chciałem :P