Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona chce isć do agencji!!!

MOja koleżanka której nie chce żaden chłopak bo jest taka brzydka chce isć do ag

Polecane posty

agencji ...UWAGA ...modelek!!!!!!!!!! co najgorsze mam iść z nią, nie wiem czy iść i jak pojde to wstydzić sie a nią czy uciekac...nie wiem ..albo jakoś jej powiedzieć że sie nie nadaje ale pewnie sie obrazi jej wymiary 164cm w cyckach ma chyba z 90-100 w talii z 75-80 w biodrach 90-110 jakos na tyle wyglada wazyc to wazy chyba z 60 kg chociaż wyglada na wiecej... ale na fotomodelke to juz w ogole... ma twarz jak taki mutant jeden ze spajdermena. wielki nos zupełnie niekstzałyny i wąskie usta oraz trądzik, pryszcze nawet na dekolcie! znam 100 łądniejszych lasek które nigdy by sie nie pchaly na modelke...

Gość mopdopodłogi
ty chyba nie jestes jej kolezanka zamiast jej pomóc to ją obgadujesz na kafe:P

Gość hr.TRoLL VON teni - SUWKA
coś mi sie wydaje,ze o sobie piszesz

a jak mam niby jej pomóc? kiedyś ona sobie wyobrażała że pewien koleś sie w niej zabujal, ja wiedziałam że to jej wymysł i mówiłam jej o tym to ona była na mnie zła...jak zaczęłam mówić "jasne,macie szanse na milosc" to nagle byłam dobra... dopiero jak koleś jej prosto w twarz powiedział że on nie jest zainteresowny to zrozumiała... ale i tak uważa"jak mógł chciec inną przecież żadna nie jest lepsza" :O

o sobie? :o jestem dużo ładniejsza,wyższa i chudsza, ale nigdy bym nie pomyślała że nadaje sie na modelke czy fotomodelke, bo w tych agencjach typu orange,d'vision to laski są naprawdę ładne, mają szlachetne rysy twarzy itp itd

ale czy jak pójdę z nią to będe mogła sie pośmiać czy raczej najem się wstydu i ze mnie sie będą śmiać?

Gość Naleśnik z truskawkami i sosem
jak wązyłam 80kg [a wtedy "tylko" ech...] to dostałam 300zł za sesję - moje zdjęcie wyretuszowali i nagle mogłam wystąpić w gazetce z promocyjnymi ubraniami jakiejśtam firmy.... więc w sumie niech idzie.... zazdroszczę jej samooceny

dobra, ale może miałaś chociaż ładną twarz/piękne włosy albo coś? zero atutów?

Gość xxx2xxx2xxx
a moze sie boisz ze sie jej uda i bedziesz czula zazdrosc co?

ach jasne zawsze na kafe liczy sie tylko atak :o ... wyobraź sobie nie zazdroszczę jej niczego. no może tego że rodzice ją tak kochają i wmawiają że jest cudna i boska..więc w to wierzy. ale rodziców sie nie wybiera........... w dodatku ta laska czepia sie innych np. na uczelni jest taka jedna, bardzo wysoka chuda, nawet po wybiegach chodziła w mediolanie a ta do mnie "skoro jej sie udało to mi tez sie uda bo jestem ładniejsza" :o a tamta jest naprawde śliczna, ma duże oczy, mały nosek, kości policzkowe....a ta to jest taka bulba... wyglada jak babcia

przestancie mnie kurfa atakować! wkleiłam tu kiedyś jej fote i wszyscy ją zjechali!!! (tylko że topik był obiektywny) mówili bazyl i paszczur...a na żywo jeszcze gorsza więc odczepcie sie... pójde z nią do agencji nagram filmik i wam pokaze :D

teraz nie wrzucę bo jesteście harpie i napewno powiecie że jest piękniusia byle mi dopiec ale wrzuce jej fote kiedys w tygodniu i załącze do tego topiku

Gość dupka jelenia
ja mialam ten sam etap i w agencji modelek mnie nie wzieli wiec poszlam do prostyttek. tam mezczyzni byli mna zachwceni hehe. zartowalam GLEBA