Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznaniakks

poznaniacy - gdzie sie wybrac jutro z dziewczyna ? nie kino

Polecane posty

Gość poznaniakks

tak jak w temacie . zygac chce sie juz tym kinem, co polecacie tutaj fajnego porobic w poznaniu lub w okolicy ??? zeby miło, romantycznie spędzić czas ?? pozdrawiam

Gość jskjdk
Możecie wybrać się na Cytadelę czy na spacer do arboretrum w Kórniku, to z takich bardziej romantycznych wypadow, ale musi być pogoda :)

Gość poznaniakks
no więc właśnie pogoda....a przed chwilą (akurat u mnie) to się nie popisała... bo z dziewczyną mam troche taki nasz dołek i chciałbym ją zachęcić i pokazać że można razem wspolnie fajnie spędzać czas :)

Gość poznaniakks
a do kina na co mam isc ?? na smerfy 3d zeby nos lubuszy mnie bolały od okularów śmiesznych ?? bo w pozniejszych godz nie ma cyfrowego.... chociaz nie powiem myslalem nad oszukac przeznaczenie 5 :)

Gość poznaniakks
gdyby było ciepło to wziałbym kocyk i nad warte gadac i wpatrywac sie w gwiazdy....ale jak tu wszystko mokre to co ;/ tylko kino tu jest ??? moze cos jeszcze hm ?

Gość burak z palędzia
możesz ja zabrać do muzeum rolnictwa w Szreniawie

Gość poznaniakks
tak patrzałem teraz to ta loza dla zakochanych to jeden wielki syf ;/ wole kinepolis franowo - szczerze.

Gość poznaniakks
oj tam....wszystko może się nam spodobać byle nie było nudno ;) z miesiac temu bylismy w tropical islands, 2 tygodnie temu w weekend w zooooooooo cały dzień ;)

palmiarnia dark restaurant zwiedzanie zabytkow (nawet w jakies dni chyba jest z przewodnikiem) muzea (raczej w sob za darmo) to, co lubicie robic razem, np. gotowanie wspolne

Gość poznaniakks
dark resteurant opcja wypas troche drogo bo wyjdzie z 250 zł to wole na adamka kliczko jechac za to ;p ale wspólne gotowanie....no no tylko musiałbym wybrać jakieś skomplikowane danie ;p

Gość burak z palędzia
ale beznadziejny typ -nie wie co z dziewczyną robić

czemu 250? podstawa chyba za 100 Ja jutro jade do lasu na romantyczny weekend, mam sie pakowac i golic nogi, bo pociag ok. 9... taaaaa :P

Gość poznaniakks
stówka ale to za osobę ;)

Gość poznaniakks
a mam iść i mowic ze poprosze najtańszy zestaw ? aż troche głupio.... a wogole co tam za jadło dają ?

ja tam ciagle nie moge dotrzec :) ale zestaw zamawiasz chyba wczesniej przez tel, tylko nie wiem czy nie musialbys juz zrobic rezerwacji pare dni temu

Gość poznaniakks
nie odbierają teraz telefonu ;pp ale rano zadzwonię i dowiem się dokładnie co i jak tam ;)

W sumie nawet w domu mozesz zrobic romantyczny nastroj, grunt to poglowkowac, tylko troche pozno sie za to bierzesz

Gość poznaniakks
tylko co w domu jak mieszkam z rodzicami ? ;/ musiałbym miec chate wolną

Gość guguuuugffgf
mozesz z nia pojechac nad Kierskie jezeli ma psa na spacer- fajna sprawa, mozna psa puscic zeby sobie pobiegal (95 albo 86 z ogrodow) potem Cytadela na spacer, gokarty sa pod m1 albo w kinepolis, wspinaczka w kinepolis, basen w Suchym (zajebista minetka w saunie- mmmm...) rolkarnia takze w suchym jest pelno opcji w tym nudnym jak sledzie miescie, trzeba sie tylko umiec rozejrzec