Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizabethera

Czy znajde dobra prace z takim wyksztalceniem?

Polecane posty

Gość elizabethera

Skonczylam Technikum organizacji usług gastronomicznych W tym roku koncze policealne studium technologii zywienia i gospodarstwa domowego i jestem rowniez na drugium roku dziennikarstwa, za rok ide jeszcze do wyzszej szkoly hotelarstwa i gastronomii. Oprocz tego ukonczylam kursy na barmanke, kelnerke, kucharza i pizzera.

Gość deefty
tylko gdzie ? :D

Gość elizabethera
Oprócz tego mam prawo jazdy kategorii B znam: angielski,niemiecki, rosyjski, włoski, hiszpański i portugalski Zawsze miałam talent do języków. Oprócz tego mam takie pracę na pół etatu to w barze, w trakcie wakacji pracuje w restauracji i jesli chodzi o dziennikarstwo to tez pisze artykuly do tele tygodnia. Oprocz dziennikarstwa i komunikacji spolecznej, hotelarstwie i gastronomii mysle o 3 kierunku kulturoznawstwo za jakies 3 lata.

Gość bhjbhjb
angielski,niemiecki, rosyjski, włoski, hiszpański i portugalski dziecko, wyjedz najpierw za granice, zobaczy co to znaczy byc zmuszonym do uzywania jezyka 24h na dobe, a potem sie wypowiadaj o ewentualnej znajomosci jezykow obcych🖐️

G00wna nasmaż, podgotuj lub zrób gorący kubek z na moczu! Smaczniejsze, niż Knoow, Winiary, Amino i Vifon razem wzięte! Smacznej pyszoty! Smakowitości przewspaniałe!

Gość deefty
brakuje Ci jeszcze uprawnień na wózek widłowy :(

Gość i prawa jazdy na tramwaj
:D:D:D:D

Gość elizabethera
Lady Love No mam nadzieje ze tak bedzie ;)

Gość elizabethera
Dla mnie ten język był bardzo prosty, nauczyłam się go ucząc się jednakowo hiszpańskiego. Język są do siebie bardzo podobne

hehehe nao e sim, espanhol a mais facil mas portugues ja nao eu sei porque moro aqui pouco tempo ainda nao sei escrevier muito bem, mas falo bem ;)

Gość elizabethera
Portugalski, Hiszpański i Włoski to trzy najłatwiejsze języki jakich się uczyłam, teraz będę się uczyła Francuskiego.

Gość elizabethera
Lady Love a napisz mi teraz po polsku:) sprawdzasz mnie :D

Gość elizabethera
W biurze, może byc kierowniczką jakiegoś hotelu, restauracji lub załapac się do jakiejś restauracji :)

claro :D ja diz de ti gue nao sabes falar portugues :D minhas perguntes nao sao dificils :)

Gość elizabethera
Oczywiście że Twoje pytania nie są trudne :D

hehehe wiedzialam ze nic nie kumasz :D no to jak robilas ten kurs bo mi nie odpowiedzialas? no i czemu nie chcesz ze mna o portugalsku pisac skoro mowisz ze znasz ten jezyk? ( na to pytanie tez nie odpowiedzialas- pewnie nie zrozumialas ;) )

ło boże, kolejna co chce biurwą pospolitą być :o Mało tego ma niewielkie doświadczenie a kierowniczką od razu chciałaby być. :o

dobra rada dla Ciebie, nigdy ale to przenigdy nie mow ze znasz jakikolwiek jezyk jezeli nie jestes tego na 100% pewna, kiedys w pracy ktos cie sprawdzi tak jak ja np i nie bedzie tak kolorowo