Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Noga-Irenka

Czy wasi faceci też zapominają o śmieciach, wychodząc z domu?

Polecane posty

Gość Noga-Irenka

Mój bez przerwy- dziś kolejny raz :o zawsze mu mówię, jak będziesz wychodził, weź śmieci, on mówi, ze ok, a i tak zawsze zapomina :D Ahh Ci faceci :)

Gość facet 100%
my nie zapominamy :classic_cool:

Gość Noga-Irenka
jasneee 🖐️ :D

Faceci tak mają, zwłaszcza po 30-tce :) ehhhh ta ich "niepamięć". Ja swojemu mówie, by przestał sobie ufać i jak o cos prosze, to niech robi od razu, bez słowa ok i siedząc dalej na sofce, lub "zaraz". Dziś akurat sam poszedł i wyniósł bo rano w piątki zawsze wywożą kontenerki a każdy domek ma swój, wiec i je wystawił na chodniczek :D cóż za wygoda co? hehehe

Gość dupka jelenia
nie zrob mu laski albo zero seksu i bedzie chodzil jak w zegarku a jak to nie podziala to przywiaz do stolu i osiem pasow na gola

Stawiaj worek ze śmieciami dokładnie przed drzwiami wyjściowymi, żeby wychodząc się o nie potknął ;) U mnie działa :D Ale już metr w bok od drzwi jak postawię to nie widzi :D

mój też zapomina.. Ostatnio przyszykowałam przed wyjściem dwa worki śmieci (bo poprzedniego dnia również zapomniało mu się) i co? Wziął jeden, drugiego nie zauważył ;-D Norma :)

A mam pytanie czy u Was tylko faceci wynosza smieci i dlaczego? Czy Wy nie wychodzicie z domu? Nie pracujecie? Bo serio zdziwilo mnie pytanie :)

U mnie zazwyczaj facet wynosi smieci, bo worek moze spory nie jest, ale ciężki :) I też pracuje u mnie tylko moj facet i radzimy sobie z tym nawet więcej niż świetnie :)

Nie, taki podział obowiązków ustaliliśmy po prostu :) Bardzo sprawiedliwie zdaniem mego chłopa - on wynosi śmieci, ja robię całą resztę w domu :D Chociaż czasem go zagonię do odkurzania czy czegoś ;)

hehe na przykladzie mojego faceta to bywa roznie. mimo iz on pracuje, nie ma ciężkiej pracy, bo siedząca, to jak przychodzi do domu, lub w domu pracuje zajmuje się tym co ja, jak ja robie cos przy dziecku, np karmie w porze poludniowej, on robi obiad, usypiam dziecko ( tzn klade je do łóżka ) lece do niego i pytam czy mu pomoc gdzie zazwyczaj slysze " nie trzeba kochanie... idz sobie usiądź" troche mi głupio ale faktycznie czasem mam tak zryte ciałko, ze az milo sobie usiąść :D Odkurza zazwyczaj on, ja wycieram kurze :) ja myje naczynia i czasem on. Przy dzieciach robimy razem, gdy ja kapie malenstwo on po nim nalewa pelną wanne wody i kąpie starszą 4 letnia corke. potem wieczorem razem siadamy przed tv i delektujemy się ciszą i spokojem :) W nocy ( jak potrzeba ) i nad ranem, do dziecka wstaje on, bo zanim ja dziecko uslysze z drugiego pokoju ( choc mamy przy sobie tą tzw nianię ) nie jestem czasem w stanie uslyszec. Czasem do pozna robie sobie ciche porządki w salonie i potem padnieta klade sie spac i spie jak zabita :P

my sie z facetami podzieliliśmy obowiązkami ja zapełniam śmietnik, on wynosi ;-)

Bella dobre dobre :) i tak być powinno :Dtylko chodzenie po całym domu i zbieranie papierkow po cukierkach to nie jest zbyt wygodne hmmm?? hehe i chyba juz w tym przypadku wolala bym wyrzucac smieci, pojde raz, machne reka raz i zrobione, a nie calymi dniami sie schylac, czy zbierac ze stolu piapierki po batonikach czy cukierkach :D oczywiscie moj tego nie robi, ale znam takich :D:D

Gość mikalinkulaaaa
nie mój zawsze co rano czyści kuwete kotom i wrzuca to do worka ze smiećmi i automatycznie bierze, by tak nie stało