Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Przegrałem życie...

Polecane posty

ja tez musze leda ściągnąc do konca i kupić książkę o nich i irona dokończyć :D zaczęłam tez ściągać the kiss, ale chyba mi nie podejdzie.

AC/DC, Rammstein, troche System of a down, Korn, Queen, Clutch, Pink floyd i jakies pojedyncze roznych zespolow

e tam skłąd inny, najważniejsze, ze sie wokal nie zmienil, przeciez od 1980 jest brian, a tam ewentualnie sie mogl zmienic perkusista czy gitara basowa, ale z tego co widze, to sie zmienil tlyko pod takim wzgledem, ze perkusista stary wrocil, czyli phil nie wiem, bo jeszcze nie doszlam do tego momentu w ksiazce, w kazdym razue wiadomo, ze plyta z 2010 nie bedzie brzmiala tak jak ta z lat 80. ale warto miec cala dyskigrafie..

fubar.. SOTD słuchalam jak bylam w gimnazjum, Korna chyba cala dyskografie mam na starym kompie, R+ uwiebiam, Floyda zamierzam pościągam, bo az wstyd, zeby ich dyskografii nie znac.. o motorhead tez myslalam

aha :O w ogóle to z tego co czytalam to axl chcical tworzyc jakies gowno na co slash sie nie zgodzil i bardzo dobrze, dlatego tez gunsi to juz nie to samo. masz racje niedziel.. gunsi bez slasha to nie gunsi

Metallica też jest fajna, głównie do Czarnego Albumu (włącznie), bo po tej płycie to już jakieś takie to wszystko nie takie... ale te pierwsze chyba 5 płyt to mi się podobają bardzo

ja tez keidys sluchalam sepultury :D nie tak nałogowo, ale fajnie grali, ale teraz juz juz nawet nie pamiętam co :O za długą przerwe mialam..

o kurva zazdroszczę :D no trochr apocal. tez mam na starym kompie.. cholera, musze to wszystko na laptopa przenieśc, bo az sie wspomnienia we mnie obudziły kurva ja tez chce na koncert :( r+ beda teraz w lostopadzie, ale nie pojade, bo za daleko :(

niedziel nie znam, nawet mi się o uszy nie obiły nigdy..

jutro ich poslucham, teraz nie slysze nawet nic, bo w pokoju obok śpią starzy i nie mam jak na fula jebnąć, co mam w zwyczaju robić.. uwielbiam słuchać głośno muzyki..

a credki lubicie? :D jezuu ja nawet dostałam kostkę, na której był już napis cradle of filth.. ile to lat temu było :D

dlatego niedziel winnam go posluchać na trzeźwo.. puszczałam ostatnio czyzykiewicza koleżance i sie jej podobał..

@ Vodka ac/dc Rock n roll aint noise pollution + motorhead rock out

Kredki sa smieszne, pare lat temu je slyszalem i padlem ze smiechu. O jeszcze od czasu do czasu manowara slucham

no ja z czasem tez przestalam ich sluchac.. a dimmu borgir ? :D bylam keidys wielka fanką :classic_cool:

cholera, ide spac ludzie, bo musze byc o 6 na nogach i bede miala pewnie zapierdol w pracy znowu :D ale to dobrze, bo wtedy przynajmniej czas szybciej leci i czuje, ze zyje, jak mi fizyczne wyczerpanie w dupę da :D dobranoc

Nie znam, dobranoc. Butowych snow? Nie wiem jak dziewczynom mowic, facetom latwiej. Mowisz cycatych snow i zaciesz maja