Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciastko25

nie ma nic śmieszniejszego niż blondynka z kruczoczarnymi brwiami :D

Polecane posty

dobra dobram ja tez jestem naturalnie jasna blondynka czego na zdjeciu nie widac bo swiatlo nie te, mam jasna karnacje ale opalam sie na brazowo nie jest to intensywny kolor ale do bladosci tez mu daleko kiedys byly tu tematy o tym ze jasna blondynka nie moze miec naturalnie brazowych oczu i czarnych rzes, ludzie mysleli ze nosze soczewki a rzesy farbuje henna.. ok zwracam honor, mozliwe ze istnieja tacy ludzie o takiej urodzie jak piszecie

Gość unikalambym pekajacych
ona w ogole do szczegolnie urodziwych nie nalezy, ale pokaz jej normalne zdjecie a nie takie przekontrastowane to bedziemy mogliocenic

Gość zalezy czy mowimy o bardzo
kurva , ale jak hebanowe brwi to chyba i hebanowe rzesy , co nie ?! Nie wiem czy ktos widzial kogos z hebanowymi brwiami i jasnymi rzesami :-0

Gość unikalambym pekajacych
zazwyczaj rzesy i brwi sa zblizonego koloru

Gość ktos tu chyba zazdrosci komus
ladnej , ciemnej oprawy :-P i zaklada glupi temat :-P

no tak , ale tu sie czepily tylko ,,czarnych brwi ,, i tylko pisza o nauce czytania . Chyba normalne ,ze jak czarne brwi ti rzesy . A one nic tylko brwi i brwi i do szkoly wszystkich wysylaja

no u mojego mlodszego brata ta teoria sie nawet spawdza, ma brwi brazowe rzesy tez i teraz wlasciwie wlosy mu ciemnieja i podchodza pod ciemny blond - wdal sie w moja mame :D ja jestem po tatusku :D niedorobiona ;)

a moja kolezanka ma jasny blond , jasne brwi i maluje rzesy na czarno i tez to glupio i brzydko wyglada . Nienaturalnie , bo skad przy jasnych , niewidocznych brwiach czarne rzesy ?

na zdjęciach wyglądasz ok, nawet kuszą mnie trochę twoje cycki :D

Gość chodzi lisek i chędoży
Niekoniecznie, bo rzęsy mogą być ciemniejsze od brwi i nie wgląda to tak komicznie jak wronowate brwi. Nie wiem, czy autorce chodziło też o rzęsy, to Wy zaczęłyście jakoś mongolsko-ułomnie rozszerzać temat. Nawet w dobrym salonie powinni Ci zrobić brwi jaśniejsze od rzęs, bez względu na kolor włosów. Jedynie z tą różnicą, że u blondynek brwi się przyciemnia o jeden ton, rzęsy można o dwa tony, a u brunetek rozjaśnia. Włosy łonowe są grubsze, mocniejsze, bardziej sztywne niż brwi i rzęsy i mogą być ciemne u blondynek, u jasnych blondynek mogą być rude itd. Nie wiem, czego tutaj nie rozumiecie i o co toczycie pianę. Dziewczyna słusznie zauważyła, że blondynka z czarnymi brwiami wygląda komicznie. Takie cuda tylko w erze po rozjaśniaczu lub hennie. Blondynki mogą mieć ciemne brwi, ale nie czarne. Rzęs się na ogół nie ocenia, bo pomalowane stanowią część makijażu oka i nie kontrastują tak mocno jak brwi, więc nawet blondynka może użyć czarnego tuszu do rzęs. Zresztą całą część o odcieniu skóry, opalaniu, rzęsach, włosach łonowych jest tutaj niepotrzebna i głupia.

:-D Dobre , dobre , punkt dla ciebie ;-) :-D

ja nie , ten wyzej moze :-D

🖐️ :-D

Gość kaymibuchlo1981
Kurde myślicie że to będzie dobre? http://glurl.de/1i05f sama nie wiem... Nigdy nie stosowałam odżywek do rzęs...

Gość gość
Ja jestem blondynką, dodam że mam bardzo jasne włosy i cerę, a ciemną, wręcz czarną oprawę oczu. Wiele razy słyszałam, że mam ładne brwi i do mnie pasują, także jest to możliwe i nie każda blondynka z ciemną oprawą wygląda jak karykatura...

Gość gość
Ja też mam obiekcje sama farbuje włosy - w sumie to rozjaśniam rozjaśniaczem u fryzjera i moje koleżanki czy mama to samo i... no właśnie 2 razy w mc chodzą na hennę czarną - ja się jakoś nie mogę przemóc... Dla mnie też to wygląda słabo i tylko potęguje nienaturalność. Może jak ktoś tak ma naturalnie to lepiej to wygląda, szczególnie moja mama wygląda źle w tym czarne brwi mocne i jaśniutki blond ... słabo. sama mam ciemne brwi i oprawe oczu ale nie czarną jak po hennie.

Gość gość
Ja jestem popielatą blondynką z ciemną oprawą oczu ale nie czarną, tylko grafitową. Mój syn tak samo. Tak tylko wydaje się, że rzęsy i brwi są czarne, przy bliższym przyjrzeniu widać, że to grafit jest. Dlatego te farbowane brwi i rzęsy takie c*****e są, bo popielu ani w hennach, ani w farbach do włosów jeszcze nikomu nie udało się podrobić, albo leci w czerń albo w brąz, czy tam rudość.