Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliana0909

KOCHAM INNEGO...

Polecane posty

Gość liliana0909

Z mezem jestem od 17 roku zycia, mlodziencze zauroczenie które dawno juz okazalo sie nie byc miloscia... Slub byl planowany bardziej przez rodzine, zreszta B mnie kochal... na 1,5 roku przed tym wydarzeniem poznalam K.. 8 lat starszy, moja bratnia dusza.. nigdy nie czulam czegos takiego - bylam gotowa zostawic B - ale K byl po przejsciach z ex a ta wrocila... zdazylam sie wycofac zanim moj zwiazek z B sie zakonczyl. Zareczylismy sie ale kontaktu z K nie zerwalam, nie potrafilam i nie potrafie do tej pory... zreszta tamta go zostawila kolejny raz..Podczas gdy slub byl za kilka mies... niespodziewanie zblizylismy sie do siebie, nie skonczylo sie to w lozku bo cien ex znow sie pojawil... Niestety nie zniknal przed moim slubem, wyszlam za maz z rozsadku.. nadal kocham K.. spotykamy sie od czasu do czasu.. serce mi peka, Dokladnie za 2 mies powiem mu co czuje i zakoncze znajomosc.. to uczucie zrujnuje moje malzenstwo. Ale wiem jedno, tak nigdy nikogo nie kochalam :( co robic?

Gość umyj dupę i zęby
a potem spać 🖐️

Gość ally45555
Dear liliana On zawsze będzie kochał tą ex. Szkoda czasu, zakończ to już.

Gość peedobeer
pewnie macie coś do odpracowania razem.. daj wasze daty urodzenia, to się zobaczy czy nie czeka was karma..

Gość martunia09
Racja, widać ze nie Ty ale ex jest miłoscia tego calego K... ale to palant, skoro nadal mąci w głowie mężatce! FACET TO ŚWINIA!!!

Gość martunia09
Czemu za 2 miesiące dopiero?????????????

Gość liliana0909
SAMA NIE WIEM.. CHCE JESZCZE NACIESZYC SIE TYM UCZUCIEM :((

Gość Gleeee
Ono Cię UNIESZCZĘŚLIWIA dziewczyno!

Gość PETERXDXD
A z innej beczki.. Czy Twój maz Cie kocha?? Jak tak, to nie zastanawiaj sie i koncz znajomosc

Gość JazzWe
Racja, kończ to. Poboli i przejdzie, słowo, przerabialam temat.

Gość RosieRosie
Hey A nie pomyslalas co bedzie jesli powiesz K co czujesz a on powie "Ja Ciebie tez"?? Co wtedy? Zakonczysz małzenstwo? Masz tyle sily? Naprawde chcesz tak zranic czlowieka ktory Cie kocha? ZASTANOW SIE - niech ta znajomosc umrze smiercia naturalna, to moja opinia.

Gość liliana0909
Nie sadze zeby to odwzajemnil:(

Gość RosieRosie
Wolisz czuć ból gdy mu powiesz "Kocham Cię" a on nie powie nic? A pozniej standardowo jak kazdy facet bedzie milczal:/ Ja sie raz ujawnilam z uczuciami do pewnego Pawła i nigdy nic mnie nie zabolalo jak to uczucie ze dalam mu serce na dłoni.. a on nic. Upokarzające, bardzo.

Gość liliana0909
Nie pomyslalam o tym, wiem ze bede cierpiec, ale inaczej tej znajomosci nie zakoncze, to jest jedyne wyjscie :( Kurde jak ta milosc BOLI!

Gość tomeczekgg
Który jest lepszy w łóżku?

Gość vickychristina
Ujawnij się z uczuciami, jak Cię zrani -a zrani bo widac kocha ex-to latwiej Ci bedzie to zakonczyc

Gość liliana0909
Zyc cale zycie z mezczyzna którego nie kocham?? Mam 25 lat - nie wyobrazam sobie zycia bez milosci .. nie mowie juz o K ale wogole :((

Gość anjarubic
You know what? Rozumiem Cię. Czekałas az cien ex zniknie ale nie zniknal.. gdyby zniknal odwolalabys slub? Mój slub za miesiąc a mam straszne wątpliwosci.. kocham przyjaciela z dziecinstwa - zonatego:/ i mamy romas, ale nie wiesz jaki to bol jak uprawiamy seks a pozniej on wyprasza mnie ze swojego mieszkania :((

Gość anjarubic
i co ja mam zrobic w tej sytuacji?? bez wyjscia, musze wyjsc za maz, Tomasz nigdy nie zostawi zony

Gość bestbestbestTim
CZY JA DOBRZE ROZUMIEM CZY TEN K MA ROMANS Z MĘŻATKĄ?? Czyli z TOBĄ. Problem rozwiązany, koleś jest nie warty zachodu. Rozbija malzenstwodla przyjemnosci, cool facet, gratuluje liliana!:/

Gość liliana0909
Patrząc obiektywnie - tak. K sypia z mężatką, czyli ze mną :( SAMA SOBIE MOGĘ POGRATULOWAC FUCK!:/

Gość liliana0909
POMÓŻCIE, CO ROBIĆ ? :(