Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość am i the only one

co moze byc powodem naglych zaburzen koordynacji ruchu i zawrotow glowy?

Polecane posty

Gość am i the only one

wlasnie dzis wieczorem sie tak stalo, trwa do teraz. wszedlem prosto na drzwi, kolysze mna na boki, 'znosi', czuje sie jak na wolno plynacym, kolyszacym sie statku. najgorzej gdy zamykam oczy, lub ruszam glowa. wiecie moze co byc przeczyna? to chyba nic powaznego skoro pierwszy raz sie tak zdarzylo?

Gość unikalambym pekajacych
yyy... udar? nie wiem. ale pilnie zglos sie do lekarza. moze to zapalenie blednika?

Gość edsgeghte
problemu z kręgosłupem, błędnikiem, nowotwory, problemy z ciśnieniem, krwiaki uciskający na mózg, borelioza i masa innych chorób. Jak do jutro się będzie utrzymywac albo częściej powtarzać natychmiast do lekarza, tym bardziej że zawroty głosy w Polsce ze względy na słaby dostęp do sprzętu diagnozowane są kilak ładnych miesiący.

Gość edsgeghte
*głowy

niedobory ez moga tak sie objawiac. tak czy inaczej pewnie masz tez inne objawy ktorych z ktym niekoniecznie kojarzysz. jesli od momentu gdy wystapily objawy to sie powoli nasila to nie czekaj z wizyta do jutra. i jak masz inne objawy, np mdlosci

Gość am i the only one
nie brzmi za dobrze.. ja mam zawsze takiego pecha :O

jak masz jakis nocny dyzur w okolicy to lepiej go odwiedz :O

Gość am i the only one
unikalambym pekajacych , nie mam.. mieszkam zagranica na odludziu :P

od grypy poprzez zapalenie opon mózgowych aż do guza mózgu, co my Ci mamy doradzić?do lekarza marsz!

tak, pocztaek zwyklego przeziebienia tez moze tak byc, np z okazji goraczki jako jeden z zupelnie pierwszych objawow

Gość bez nickuuuu
akurat z zawrotomi głowy jest najgorzej bo mogą świadczyć o wszystkim. Jedyne co powinno cię teraz zaniepokoić to wymioty albo mdłości, jeśli się pojawią nie czekac tylko dzwoń na pogotowie i chociaż zapytaj co masz zrobić.

Gość bez nickuuuu
Bzdury z tym przeziębieniem! Zawroty głowy przy przyziębieniu wystepują wtedy jesli w organiźmie gwałtownie podnosi się temperatura ciała.

Gość bez nickuuuu
oczywiście nie do 37 stopni ale przynajmniej do 39'

Gość am i the only one
nie mam innych objawow.. oprocz tego, ze od tygodnia boli mnie glowa (ale nie jakos specjalnie mocno, to raczej zwykla migrena). jesli cos sie pogorszy, 'podejme odpowiednie kroki'

Gość bez nickuuuu
jesli boli Cię do tego wszystkiego głowa od tygodnia to idz do lekarza !!!

bez nickuuuu Bzdury z tym przeziębieniem! Zawroty głowy przy przyziębieniu wystepują wtedy jesli w organiźmie gwałtownie podnosi się temperatura ciała. no to wlasnie to napisalam pare postow wyzej :O:O:O:O zreszta zawroty glowy, co mi lekarze nawet mowili, moga byc przy przeziebieniu, z okazji oslabienia organizmu.

Gość am i the only one
bez nickuuuu , jesli do jrtua nie bedzie poprawy to tak zrobie..

Gość am i the only one
FUBAR, chyba zartujesz :P

Gość HelenaZielinska
Przyczyną może być osłabienie, niedobór żelaza. Proponuję wykonać morfologię krwi. Jeśli okaże się że te objawy właśnie z powodu niedoboru żelaza to polecam zapoznanie sie z żelazem Olimp CHELA-FERR BIO-COMPLEX posiadające rekomendację Instytutu Matki i Dziecka. Chętnie rozwinę wypowiedź o interesujące Panie informacje lub odpowiem na pytania. ____________________________________________ Helena Zielińska eRzecznik CHELA-FERR http://www.chelaferr.pl/