Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Indor do prania

ah....

Polecane posty

Gość twoja maleńka
ej o co chodzi z tym indorem? Wyluzuj

Gość twoja maleńka
Takiego przekonania o tym że Ty masz indora jak napisałeś niżej w opisie nie ma . To tylko jest w teojej głowowie. Nikt tak nie myśli . Absolutnie nikt!

Gość twoja maleńka
jesli piszesz o sobie ponizajace rzeczy typu indor to znaczy ze cos złego sie dzieje w twojej psychice

Gość twoja maleńka
ja cie nie oceniam ale pamietaj na kafe piszemy o wszystkim co myslimy, czujemy, badz otwarty a nie zamkniety. jesli jest coś co noe nie wiem ? co ci nie odpowiada to śmiało o tym piszesz. Bądż szczery

twoja maleńka Próbujesz czymś zabłysnąć, być miła, pouczyć, wymądrzyć się a chooja wiesz. :o Wypyerdalaj w podskokach boś głupsza od chińskiego buta z bazaru.

Ja tu zauroczona jestem niezidentyfikowanym samcem z pewnego zdjęcia zamieszczonego w topełe na forume, a ta mi z jakimiś morałami wyjeżdża. :o

Gość twoja maleńka
uuuuu jak bedziesz taka opryskliwa to żaden samiec nie będzie cię chciał. Jak się poprawisz to masz dużą szanse na nie tylko samca, ale zrozumienie i wyrozumiałość innych ludzi

Gość skalpel diem
Indor. Napisze krótko. Jeśli ten samiec to "siostrzany sex"to żal mi ciebie ze się dalas wkręcić.:classic_cool:

Gość tajemniczy gościu
:classic_cool:zatem ujawnij nam kto?

Gość outdoor vs indo(o)r
Indyczka się zalofciała i będzie teraz gulgotać ?:classic_cool:Czy to aby dobry Indyk. Z dobrej hodowli? Bo jeśli tak to napisze tylko-"śpieszmy się kochać Indyki bo tak szybko odchodzą[na święto dziękczynienia]:classic_cool:

Gość Aletotudyskusjatohej
:classic_cool:No co już koniec dyskusji?:classic_cool:Jak tak to spier.....spać lepiej a nie mi tu pierogi targać po nocach i wzdychać