Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trolololololo

Jestem Trollem internetowym

Polecane posty

Gość Trolololololo

Możecie zadawać pytania

Gość stara baba jak sztaba
masz wolne w szkole czy taka nudną pracę?

Gość dlaczego?
Piszą tu ludzie z problemami (najczęściej).Nie mają innej możliwości zapytania,czy wygadania się.DLACZEGO TO ROBISZ,że uprzykrzasz innym życie? Czerpiesz jakąś przyjemność? Nie wydaje Ci się,że większą przyjemność, możesz czerpać z podcięcia gardła swojej sąsiadki np.? Ale do tego potrzeba odwagi.Trollując jesteś "niewidzialny",bo nie masz odwagi.

Gość Witold Szafałowicz - Knipy
Ja też troll!

Gość do dlaczego -
jestem za a nawet przeciw na tym forum piszą głównie onaniści trolle gdy są zabawne ( śmieszne ) to git często polecą prymitywem. no ale bozia nie dla wszystkich była szczodra w rozum również. bilans jednak pozytywny. przeszkasdza glównie niewydymkom

Gość trollu,do dlaczego,czy jak Ci
Głównie onaniści? Może nie generalizuj.Jeśli nie jesteś onanistą to chyba jesteś chory,albo nie ma czego wziąć w garść.Trolluj dalej,z małym w garści lub bez małego jak wolisz.Ja spier****m z tego forum i z tych stron.Pozdrawiam,naprawdę fajna babka

Gość Mariusz Tymczuk zboczeniec LW
Dziękujemy Twoim starym! POblogosławić!

Gość do nawet nie wiem ktośty
Ja trollem nie jestem, stsram sie pisac na temat jesli uznam ze wymaga komentarza. Co do wartosci wątkow moze 15% ma jakąś wartośc. Reszta powstaje z nudów ale zabawniejszego forum nie widzialem dlatego tu zaglądam. Śmieszy mnie zatem manifestacja Twojego oburzenia. Skąd u Ciebie niechęc do trolli? czy jakis cie przedmuchał i porzucił ?

Gość trollu,do dlaczego,czy jak Ci
czy jak Ci tam. Nie "dmucham się" z kimś kto się bawi w ten sposób.To forum erotyczne.Każdy w życiu ma/miał jakiś problem.Czasem rozmowa może bardzo pomóc.Jednak są to trudne rozmowy w 4 oczy.Zdecydowanie łatwiej idzie anonimowo.Mam dzieci i szczerze mówiąc wolałabym żeby miały jakąś ogładę i nie były wulgarne.Źle znoszę też wulgarnych facetów,sprowadzających piękną sferę życia do rynsztoka. Pozdrawiam,naprawdę fajna babka

Gość nie wiem ktoś Ty czy jakoś tam
Faktycznie,może to śmieszne forum.Ale i tak stąd sp..... Bawcie się dobrze ;) Powinno mi to "wisieć k.dupy". naprawdę fajna babka

Gość Fajny facet do niej
do: dladzego,niewiem ktoś ty,NAPRAWDE FAJNA BABKO,nie uciekaj! 28409210 (proszę!!!)