Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PODGRZYBEKJADALNY

JAKA SUKNIA ŚLUBNA GDY PAN MŁODY W MUNDURZE WOJSKOWYM?

Polecane posty

Gość PODGRZYBEKJADALNY

OBOJE PO 30 TCE - Panna młoda grubsza

Gość PM@#$%^&
jakakolwiek, byle pasowała do ciebie. mundur nie ma specjalnych wymagań jeśli chodzi o zestawienie. no chyba ze PM dowalilaby rozem...:)))

To nie ma znaczenia,że PM będzie w mundurze. Wybierz suknię, w której będziesz się komfortowo czuła i dobrze wyglądała.Jeśli masz nieco więcej ciałka to może spróbuj bieliznę korygującą.

Gość do obu szufladek???
nie stać go na garnitur albo smoking? Co on generał jakiś, że w mundurze?

Gość aethsryh
nie ale to chyba b ędzie bardziej elegancko niż frqak

Mój szwagier brał ślub w mundurze galowym wyglądało to bardzo ładnie i elegancko. Jego wybranka nie miała jakiejś specjalnej sukni do jego munduru, po prostu taką jaka jej się marzyła.

Gość aethsryh
MAGA 01 Apowiedz mi czy do munduru miał rękawiczki i czy nie wyglądało to codziennie ?

Gość blaszka liscia karbowana
Moim zdaniem mundur to nie elegancja tylko porazka. Rozumiem jesli PM jest kims waznym w wojsku, jest to jego praca na cale zycie na dodatek czuje sie z wojskiem bardzo zwiazany. elegancji z tym brak. Jesli musisz to chociaz nie kupuj sukienki "ksiezniczki". Panna Mloda przy kosci w wielkiej sukni z Panem Mlodym w mundurze - mozna pasc ze smiechu. Moze cos lekkiego? Ja bym mojego przyszlego meza mimo wszystko prosila zeby sie zastanowil nad klasycznym garniturem (nie musi byc drogo, zeby bylo ladnie). Jeszcze jedno: Ciekawe ile osob skomentuje to jak osoba wyzej: ze nie bylo chlopaka stac na garnitur to przyszedl w ubraniu roboczym. No chyba ze serio go nie stac to nie wolno sie smiac - sprobujcie jak cos sie bronic tekstem o wielkim patriotyzmie. Pozdrawiam

Gość bukaaa
A mnie się bardzo podobają mundury. W końcu "za mundurem panny sznurem". Skoro ktoś porównuje mundur galowy, który jest bardzo elegancki do ubrania roboczego, to chyba nie ma pojęcia, o czym mówi. Wg. mnie do munduru raczej pasuje prosta sukienka, bez nadmiaru ozdób.

Gość widziałam wiele ślubów gdzie
pan młody był w garniturze i nikt nigdy nie powiedział, że nie stać młodego na garnitur - co za prostactwo w komentarzu. Do tego zazwyczaj jest szpaler i koledzy również w mundurze. Całość ma swój urok, takie to już są zawody, nie mówię, ze mundury są oh iah ale nie czepiajmy się ludzi;]

Gość nie jestem stylistką
Będzie pasowala każda suknia, byle nie superstrojna. Jeśli masz okrąglejsza figurę, warto pomyśleć o gładkiej, ale bez połysku tkaninie (lśniąca satyna pogrubia!!), prostym kroju (spódnica A, dekolt V), możesz też zdecydować się na zakładeczki w talii - wysmuklają. Jeśli welon, to nie napuszony, włosy spięte, by odsłonić nasadę szyi - to wydłuża optycznie sylwetkę: http://imageshack.us/photo/my-images/166/sukniap3yg2.jpg/sr=1 Możesz pomyśleć o fasonie zwiewniejszym ("greckim") ale uwaga, bo możesz zacząć wyglądać jak pączuszek w tiulach ;) spróbuj przymierzyć fasony Anna Kara - Gorgo, Bryzejda lub ewentualnie Pelopia. Ale obecność OBIEKTYWNEJ osoby do doradzenia - bbb wskazana!!!

Gość grecjasdf
up