Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy niezdana matura?

Czy jeśli ktoś nie zdał matury to powinien startowac za rok?

Polecane posty

Gość czy niezdana matura?

Czy jeśli ktoś nie zdał matury to powinien startowac do niej za rok? Czy dac sobie spokój i zrozumiec że będzie całe życie zapieprzał fizycznie.

Gość sysius
Ja mam wyzsze i zapieprzam fizycznie.

Gość to zalezy dlaczego jej nie zda
l jak sie staral, uczyl, ale nie poszlo - to powinien sprobowac jak nie zdal, bo sie nie uczyl i mial gdzies - to nie ma sensu

Gość odpowiem też .........
ja uważam że spróbować raz jeszcze nie zaszkodzi ...więcej wiary w siebie i swoje możliwości ....jest dużo czasu na to żeby nadrobić zaległości tylko trzeba mieć w sobie odrobinę samozaparcia

Gość ja znam chłopaka który rok
temu w maju 2010 roku nie zdał matury, chodził do technikum i dodatkowo miał egzamin zawodowy. A w tym roku? poprawił maturę, oprócz przedmiotów obowiązkowych)(polski,matematyka, hiszpański na poziomie podstawowym) to zdawał jeszcze 4 dodatkowe przedmioty polski i hiszpański na poziomie rozszerzonym oraz historia i wos na poziomie podstawowym. I zdał maturę całą prawie ze wszystkie na 90% a oprócz tego zdał egzamin zawodowy. Na dodatek robił szkołę policealną i pracował na produkcji plus wziął sobie jeszcze jakąś dodatkową pracę na pół etatu , chociaż przez całe 4 lata w technikum nic się nie uczył.

Gość diler narkotyków Klutajny ;]
Olej maturę! na zachodzie i w USA ona się nie liczy! jak studiów nie zrobisz to świadectwo maturalne, możesz porwać, bo do niczego się ono nie przyda już Tobie!