Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulek19

Powiedział, że do 100% miłości do mnie potrzebny jest mu seks - co robić??!

Polecane posty

Gość kasiulek19

Ja mam lat 19 a on 22. Jesteśmy razem od roku, dobrze nam kocham go a on mówi jak go pytam, że nie jest pewien na 100% i myśli że to się stanie jak mu dam seks. Co robić? Ja jestem katoliczką i mam swoje zasady i chciałabym poczekać do ślubu a on mówi, że nie będzie pewien czy chce ślubu jak nie pozna seksu ze mną :( I co ja mam teraz zrobić? Przełamać się??

Gość niedobrze_mi
Znaczy - złamać swoje zasady? Sama musisz zdecydować. Inna sprawa - czy to czekanie do ślubu jest aż tak ważne? I czy on nie powinien uszanować Twoich zasad?

Gość knjkjkjk
ech mezczyzni rozdziewiczy i rzuci

Gość porucha porucha
i rzuci nazywając kurwą

Gość dsfdsf
a Ty sie dziwisz ze dorosły facet po 1 roku zwiazku chce seksu?? bycie katlikiem nie zwalnia z myslenia. on do neiego dazy manipulaujac Toba

Gość katarzynnkaa
a ślub pewnie weźmiesz dopiero za minimum 5 lat - czy naprawdę masz sumienie tyle kazać mu czekać? Inna sprawa, że skoro nie jest pewien czy Cię kocha, to NIE POWINNAŚ iść z nim do łózka. Ale z kolejnym nie wahaj się tak mocno, jesli będziesz pewna że to miłość. Seks to żadne odpalenie promu kosmicznego, tylko zwykła rzecz.

Gość czarnula2323
dziewczyno ja mu sie wcale nie dziwie. rok jest z Toba bez seksu to jest naprawde porzadny facet inaczej juz dawno by Cie kopnal w d.... daj spokoj z tymi zasadami. szkoda zycia na to. a zreszta Twoja sprawa. moze on sie boi ze po slubie bd slaba w lozku loda mu nie zrobisz tylko rozlozys z nogi i bd lezala jak worek po ziemniakach. a on bd chcial czegos wiecej Ty mu powiesz ze to niemoralne i takie tam bzdury. to pojdzie do innej. i tak wszyscy do piachu pojdziemy wiec daruj sobie te zasady smieszne.

zasady złamiesz prędzej czy później, pytanie tylko, czy z wystarczająco odpowiedzialnym facetem, który będzie w stanie ponieść możliwe konsekwencje. każdy seks, nawet kiedy się zabezpiecza, wiąże się z choćby minimalnym ryzykiem ciąży. tak więc zapytaj go, czy ewentualne ojcostwo go nie przeraża :D

Gość knjkjkjk
a czemu ma go przerazac ??? haha w najlepszym przypaku skonczy sie na alimentacgh;) a jak cwany to i nawet nie;p

Gość debilllllllll
"a on mówi jak go pytam, że nie jest pewien na 100% i myśli że to się stanie jak mu dam seks. " - co za idiota z niego, a ty mu wierzysz?!?

Gość knjkjkjk
wierzy bo mloda, zakochana i naiwna spooko za pare lat zrozumie

Kopa w dupe mu! Niech idzie w diabły! Jesteś młoda będziesz żałować jak masz takie zasady! Jak wam nie wyjdzie i sie rozstaniecie będziesz czuła sie jak szmata!

Gość No właśnie,,,
On cię nie kocha skoro wymaga od ciebie seksu, chce cię zaliczyć sikut jeden 22 lata napewno poważnie nie myśli, a myślisz że jak raz mu się oddasz to nie będzie chciał więcej. A jak zajdziesz w ciążę to co ? Może powie Ci za młody jestem na tatusia, chcę jeszcze pokorzystać z życia, a ciebie i dziecko będzie miał gdzieś. Spytaj koniecznie czy nie boi się zostać tatusiem, bo prezerwatywa czasem zawodzi, a środki antykoncepcyjne wpływają na organizm niekoniecznie dobrze, są skutki uboczne.

Gość no to sie nasluchałam
"On cię nie kocha skoro wymaga od ciebie seksu, chce cię zaliczyć sikut jeden 22 lata napewno poważnie nie myśli, a myślisz że jak raz mu się oddasz to nie będzie chciał więcej. A jak zajdziesz w ciążę to co ?" a czym jest miłosc? bo nie wiem juz... myślałam ze wiem ale teraz powiem wam szczerze ze nic juz nie wiem, nie wiem jak to jest byc kochana przez faceta ... nie wiem czy to miłosc z ich strony czy przekupstwo badz sznatarz... zaden nie byl fair

jeżeli nie jesteś pewna waszego związku to nie łam zasad jakie masz - on mówiąc ci cos takiego nie ejst wart ciebie! Szukaj faceta który będzie szanował twoje zasady!! a i tak - jak to poprzednicy napisali - jak trafisz na tego jednego to zasady pójdą w "tany" i sama je złamiesz bo będziesz chciała dać facetowi wszystko z siebie :)

Gość no to sie nasluchałam
"Powiedział, że do 100% miłości do mnie potrzebny jest mu seks - co robić??!" tak jak facetowi potrzebny jest seks tak kobiecie miłosc...podejmij decyzje i czy warto "tego kogos" kochac a on seks moze miec wszedzie

Gość No właśnie,,,
Ja nie chcę cię straszyć, ale uważam że gdyby Cię kochał to nie potrzebowałby dowodów twojej miłości w postaci seksu, może nie jesteś jeszcze na to gotowa, czy nie może tego zrozumieć, jeśli kochałby naprawdę zrozumiałby. Czasem i 22 latek potrafi myśleć dojrzale, ale ten widać nie skoro takie teksty ci śle, że potrzebuje seksu w dowód twej miłości. Poprostu uważaj, żeby uniknąć cierpienia, ty go znasz nie my, my oceniamy suche fakty, a co masz zrobić sama powinnaś wiedzieć najlepiej żeby żyć zgodnie z własnym sumieniem, czasem warto dopuścić rozsądek do głosu a nie kierować się tylko sercem. A ty raczej dopuszczasz rozsądek do głosu skoro zadajesz te pytanie na forum. Powodzenia w podjęciu właściwej decyzji.

Gość asowen
Seks dopiero po ślubie to się nazywa loteria. Żyjecie ponad rok w niepełnym związku. Jak w ogóle w takiej sytuacji można myśleć o ślubie... Rok dosyć długo i jakby tylko seks go obchodził to już dawno by cię zostawił. Skoro mu odmówiłaś i powiedziałaś jeszcze do tego, że "seks dopiero po ślubie" a on nadal z tobą jest, to...

Gość kasiulek19
dziękuję wszystkim za odpowiedzi, naprawdę jesteście bardzo pomocni :) Daje mi to do myślenia dużo. Ja z jednej strony rozumiem, że on jest facetem i ma swoje potrzeby a z drugiej co będzie jak mu się oddam a on potem i tak uzna, że to jednak nie to? I zostawi mnie? :( Muszę się poważnie zastanowić co dalej...

Gość pies Pankracy
a jak mu się oddasz i to Ty stwierdzisz że to jednak nie to? Warto wiedzieć takie rzeczy przed ślubem.A może nie ciągnie Ciebie do sexu,wtedy daj sobie spokój z facetami.

Jak jesteś katoliczką to nie łam swoich zasad. Jest wielu katolików których czekało do ślubu i jakoś nie umarło od tego. Jesli on Ci tak mówi to jest po prostu szczwany lis i tyle. Jak nie czuje na 100% to znaczy że nie kocha na 100% i seks tu nic nie wyjasni. A raczej już wiadomo.

Gość ddsdddddsd
on cie nie kocha, ja mam chlopaka i w zyciu by tak nie powiedzial, nie che seksu, to nie i nie nalega na mnie. a ten twoj to zwykly ruchacz, przeleci, zostawi, na bank. KOP w dupę polecam dac temu ruchaczowi.