Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

HEEELOOOOŁŁŁŁŁŁŁŁ........

Polecane posty

no takkk... albo jest mgłą albo pada deszcz :classic_cool: 🖐️ ;) ale chociaż dobrze że humor dopisuje dodam, że wciąż jestem pod wrażeniem tych logarytmów :) 🖐️

eeee...myślę, że moderacja wkrótce bardzo nam utrudni tutaj życie... niestety pojawiło się zbyt dużo bluzgów i tekstów obraźliwych 🖐️ także zaczęli usuwać tematy- jak zaczęli to myślę że będą coraz więcej usuwać - także będzie coraz gorzej :)

Dyrektore prosze w tej chwili opuścić ten topik, jest panie nieuprzejmą arogancką kobietą, prosze opuścić topik

Klyn_ Dyrektore prosze w tej chwili opuścić ten topik, jest panie nieuprzejmą arogancką kobietą, prosze opuścić topik czy mógłbyś uzasadnić powyższy osąd młodzieńcze? :classic_cool: ps. jak napisać młodzieńcze w wersji żeńskiej???? jakoś nie mogę zatrybić? :P

"(...)ps. jak napisać młodzieńcze w wersji żeńskiej???? jakoś nie mogę zatrybić? " młódko ?? :D:D:D:D:D

tak to już jest i nic nie można na to poradzić, nie mam argumentów albowiem jestem tylko pyłem.

dooobra jaja sobie robie :) rozmawiajcie sobie dziewczyny

Gość ej dobra teraz powaznie
gdzie jest prawdziwa dyrektore ktos wie?

żonsia - myślę że na Twoich nogach będą wyglądać szczególnie interesująco :classic_cool: kupuj i wrzucaj potem foto na forum :classic_cool: 🖐️ mnie się podobają :P

Gość Niksonai
Dyrektorke, jesteś intrygującym mężczyzną. Epatujesz taką śmiałością, zdecydowaniem..I jestem pod wrażeniem Twojego umysłu ścisłego...

Niksonai Dyrektorke, jesteś intrygującym mężczyzną. Epatujesz taką śmiałością, zdecydowaniem..I jestem pod wrażeniem Twojego umysłu ścisłego... grunt to się podlizać 😴

Gość Niksonai
Poskutkowało? Mogę dorzucić jeszcze w promocji marcepan do komplementów. ;)

Gość Niksonai
Żeby Cię loffciać, musiałbyś na to zasłużyć.