Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hetera w łóżku

Dup.czonko z panią za pieniądze tzw sutenerki - uwaga na oszustki !

Polecane posty

Gość Hetera w łóżku

Ja nie wiem czy faceci są aż tak naiwni.... Panie świadczące sex za kasę nie działają same... Takie kobiety mają swoich alfonsów, często z przymusu.Takie babki są przez mafie namierzane i zmuszane do dzielenia się dochodami... Często nagrywa się filmy w ukrytej kamerze i szantażuję się potem naiwnych frajerów że materiał zostanie pokazany ich żonom... Znam faceta którego żona zrujnowała gdy się dowiedziała że chodzi do kur.ewek.... Jakie wy macie doświadczenia ? Czy ktoś kiedyś korzystał z takich usług ????

Gość Hetera w łóżku
Gość miał do zapłaty 10 tyś i powiedział że nie zapłaci... Liczył że żona się nie dowie i rodzina... aż któregoś dnia kurier przyniósł Żonie kasetę z filmem....

Gość Hetera w łóżku
Żona była babką co nie mogła tego znieść i rozwiodła się z faciem. Ponieważ majątek należał do niej więc mężuś oprócz samochodu nie posiadał niczego i został z niczym... do tego musi płacić alimenty na 2 dzieci. Czy warto więc maczać kut.aska w obcej cip.ce ????

Gość Hetera w łóżku
nie ja znajoma miała taki kłopot właśnie...i ostrzeam facetów żeby tak do końca nie wierzyli takim ździrom...

Gość Hetera w łóżku
Ja pracowałam na ulicy.

Gość postmodernumpax
warto, tylko jak ze wszystkim - trzeba umieć ;) i co to za pomysł, żeby cały majątek był na żonę :D co najwyżej jakiś udział we własności kuchni można notarialnie zapisać, żeby miała swoje miejsce i mogła się czuc gdzieś jak u siebie...